Jeg Prøvede den Nye Xbox App til PC, og Yikes, Det er Dårligt

0
2057

Ved

Rami Tabari

|
15 juni 2019 11:00 am

  • MERE

Med Xbox Spil Pass til PC lanceringen i beta, har vi besluttet at downloade den nyeste Xbox app på en af de mange gaming laptops sidder i vores laboratorium for at se, hvor effektivt app oversætter Xbox OS til PC ‘ en.

Xbox_app_MS

Dommen: Det virker, men det ser ikke godt ud.

Hvordan at hente Xbox (Beta) app

Download den nye Xbox app kan være en smerte, hvis du ikke allerede har en Windows-Insider. Hvis du ikke ved, hvad det betyder, så fortvivl ikke; vores korte guide til hvordan du bliver en Windows-Insider vil gøre dit liv enklere. Når du har alle set up, der kan tage omkring en time, kan du hovedet over til Microsofts websted for at hente Xbox app.

Xbox Game Pass

Layout for Spillet Pass tab i app ‘ en er fyldt med tilfældigt fordelt stubbe til de spil der kommer i mange former og størrelser, hvilket gør interface til at se sjusket snarere end pæn. Den stubbe tage op en masse af fast ejendom, så de ser bare som indgange til blog-indlæg, i stedet for, du kender, spil vises til køb eller download.

Xbox App

Når jeg tog en tur ned Alle Spil sektion i Spillet Pass tab, jeg straks bemærket, at spil ikke var opført i alfabetisk rækkefølge. Ej heller var der en måde at ændre den rækkefølge, som gjorde det hele til at ligne en tilfældigt udvalgt mareridt.

Søgefunktionen er ikke meget intuitiv, enten. Ideelt, ville det have en auto-fill funktion, men det gør ikke, og det er ikke gode til at håndtere ufuldstændige ord. Jeg har skrevet i “gear”, og kun søge resultater blev Everspace, Ark: Overlevelse Udviklet sig, ReCore, og Stigningen i Tomb Raider. Dem, der ikke var overalt tæt til min opstillede mål: Gears of War. Kun ved at skrive i “gear” har jeg få, hvad jeg var på udkig efter.

Så du er nødt til at have mindst et korrekt stavet ord til at finde ud af, hvad du søger. Jeg lyder måske nitpicky, men dette krav gør, at brugerens oplevelse meget mere frustrerende, når det ikke at være. Men du kan gennemse efter genre, som er pæne.

Alt i alt, vil du være i stand til at finde ud af, hvad du leder efter, i sidste ende, men du vil føle som om du var nødt til at dykke ned i en tredjeparts-app, der skal gøre det.

Sociale

Hele fane for social ser ud af sted, og dens funktioner er så ringe, at det ville have fungeret bedre som en sidebar. (Side bemærkning: Den ven søgefunktion kan auto-fill, så hvorfor kan ikke Spillet Pass fanen gøre det samme?) Min største brokke sig med det sociale tab er, at spilleren profiler og resultater ikke er indbygget, så når jeg gik til at klikke på en vens profil, app instrueret mig til Google Chrome.

Xbox App

App ‘ en ikke har Xbox Avatarer, enten, og selv om jeg forstår, at Avatarer har sin egen app, det virkelig skal være formeret Xbox. Xbox app mangler også en sektion for Klubber eller på Udkig efter Gruppe-funktionen, som er velsagtens en af de mest vigtige opdateringer Xbox Live nogensinde har fået.

Butik

Layout for de Store tab, der er mere eller mindre den samme som for Spil Pass-fanen. Det selv lider af den samme søgning og bestilling af fejl. Men det gjorde ikke engang gider at bringe over mulighed for at søge efter genre.

Xbox App

Teknisk set, er alle de spil der er på Spil Pass, alligevel, så du kan gå igennem Spillet Pass tab for at søge efter genre. Men hvad sker der når spil bliver en Xbox for PC-app ‘ en, men ikke er tilgængelige på Spil Pass?

På toppen af det, det var utrolig mærkeligt, at der ikke var et afsnit til nye udgivelser. Og da den app, der udelukkende har Xbox Spil Pass titler (for nu), er der ingen afdeling for gratis-at-spille spil eller endda demoer.

Gaming

Når du henter et spil, det vil dukke op på venstre side af app ‘en, lige under Xbox-logoet, som er den eneste del af app’ en, der ser pæn. Spillene vil også have genveje i dit Windows search bar, så du ikke behøver at åbne Xbox app til at komme til dit spil.

Xbox App

Hvis Xbox app er åben, mens du går ind i et spil, vil det stoppe med at køre i baggrunden, så det ikke afbryde dig. Hvis du ønsker at få adgang til din liste over venner eller andre Xbox-funktioner, mens i spillet, kan du trykke på Windows + G for at trække op Xbox Spil Bar.

Outlook

Det er som om, Xbox app til Windows spurgte sin konsol modpart, hvis det kunne kopiere sine lektier, og Xbox, den Ene sagde, “Ja, bare ændre det en smule, så ser det ikke indlysende, at du har kopieret.” Det er et klassisk fænomen, men det er ikke hvad folk vil have.

Sikker på, ikke en masse mennesker er fans af Xbox OS på konsollen, fordi det er en lidt jampacked med ikoner, men i det mindste ser det ud, organiseret og pæn. Xbox app til Windows er bare sjusket.

Vi havde en fast skabelon, som på Xbox Én; der er ingen grund til at ændre det op. Forhåbentlig vil vi se nogle af de store Xbox, Man har oversætte over til Xbox-app til PC ‘ en, når det forlader beta engang i efteråret.

Kredit: Microsoft

  • Hvad Er Xbox Spil Pass Ultimative, Og Er Det Det Værd?
  • Xbox Spil Pass til PC ‘ er: Pris, Spil, udgivelsesdato og Mere
  • Hvordan at Annullere Xbox Game Pass

Forfatter Bio

Rami Tabari

Rami Tabari,
Så snart Rami Tabari sprunget ud af College af Staten Island, han ramte jorden kører som et Personale, Forfatter til Bærbar computer Mag. Han gennemgår hver eneste form og i form af en bærbar computer, samt alle former for cool tech. Du kan finde ham, der sidder ved sit skrivebord omgivet af en hoarder drøm af bærbare computere, og når han går sin vej ud til civilisationen, kan du fange ham ser virkelig dårlig animationsfilm eller spille en slags smerteligt svært spil. Han er den bedste på hvert spil, og han bare ikke tabe. Det er derfor, du vil lejlighedsvis fange hans byline i Tom ‘ s Guide, idet der på det seneste Sjæle-som udfordring.
Rami Tabari,