Jeg Prøvde den Nye Xbox-Appen for PC, og Yikes, Det er Ille

0
2013

Av

Rami Khordadbeh

|
Juni 15, 2019 11:00 am

  • MER

Med Xbox Spill Pass for PC-lansering i beta, bestemte vi oss for å laste ned den nyeste Xbox-appen på en av de mange bærbare spill-pc-sitter i vår lab for å se hvor effektivt app oversetter Xbox Ett OS til PC.

Xbox_app_MS

Dommen: det fungerer, men Det ser ikke bra.

Hvordan laste ned Xbox (Beta) – appen

Du laster ned den nye Xbox-appen kan være smertefullt hvis du ikke allerede har en Windows Insider. Hvis du ikke vet hva det betyr, ikke bekymre deg, våre kort guide til hvordan å bli en Windows Insider vil gjøre livet ditt enklere. Når du er satt opp, noe som kan ta omtrent en time, du kan gå over til Microsofts webområde for å laste ned Xbox-appen.

Xbox Spill Pass

Oppsett for Spill Pass-fanen i appen er fylt med tilfeldig fordelt stubber for spill som kommer i flere former og størrelser, noe som gjør grensesnittet ser slurvete snarere enn ryddig. Den stubber ta opp en masse av fast eiendom, slik at de bare ser ut som bidrag til blogginnlegg, i stedet for, du vet, spill vises for å kjøpe eller laste ned.

Xbox App

Når jeg tok en tur ned Alle Spill delen i Spillet Pass kategorien, jeg umiddelbart merke til at spill ikke var oppført i alfabetisk rekkefølge. Heller ikke var det en måte å endre rekkefølgen, som fikk det til å se ut som en tilfeldig valgt mareritt.

Søkefunksjonen er ikke veldig intuitivt, heller. Ideelt sett ville det ha en auto-fill-funksjonen, men det har det ikke, og det er ikke god til å håndtere ufullstendige ord. Jeg skrev i “gear”, og du bare vil søke resultatene var Everspace, Ark: Overlevelse Utviklet seg, ReCore og Fremveksten av Tomb Raider. De var ikke overalt nær min tiltenkte mål: Gears of War. Bare ved å skrive i “gears” fikk jeg det jeg var ute etter.

Så du er nødt til å ha minst ett riktig stavet ord for å finne det du leter etter. Jeg høres kanskje pirkete, men dette kravet gjør brukeropplevelsen mye mer frustrerende, når det ikke trenger å være. Men, du kan bla gjennom etter sjanger, som er ryddig.

Samlet sett vil du være i stand til å finne det du leter etter til slutt, men du vil føle deg som om du hadde til å dykke inn i en tredjeparts-app til å gjøre det.

Sosiale

Hele tab for sosiale ser ut til stedet, og dens funksjoner er så svak at det ville ha fungert bedre som en sidebar. (Digresjon: en venn, søk funksjonen kan auto-fyll, så hvorfor kan ikke Spillet Pass kategorien gjøre det samme?) Min største gripe med den sosiale kategorien er at spillerprofiler og prestasjoner er ikke bygget i, så da dro jeg til å klikke på en venn sin profil, app ledet meg til i Google Chrome.

Xbox App

Appen ikke har Xbox Avatarer, heller, og selv om jeg forstår at Avatarer har sin egen app, er det virkelig skal bli konsolidert inn i Xbox. Xbox-appen mangler også en del for Klubber eller Ute for Gruppe-funksjonen, som er uten tvil en av de mest viktige oppdateringer Xbox Live noen gang fikk.

Butikk

Oppsettet for den Store kategorien er mer eller mindre den samme som for Spillet Pass-fanen. Det selv lider av den samme søk og bestilling av feil. Men, det gjorde ikke engang gidder å ta over muligheten til å søke etter sjanger.

Xbox App

Teknisk sett, er alle spill på Spill Pass, uansett, så kan du gå gjennom Spillet Pass-fanen for å søke etter sjanger. Men hva skjer når spill kommer til Xbox til PC-appen, men er ikke tilgjengelig på Spillet Pass?

På toppen av det, det var utrolig merkelig at det ikke var en del for nye utgivelser. Og siden app utelukkende har Xbox Spill Pass titler (for nå), det er ingen seksjon for gratis-å-spille spill eller til og med demoer.

Gaming

Når du laster ned et spill, vil det dukke opp på venstre side av appen, rett under Xbox-logoen, som er den eneste delen av appen som ser pen. Spillene vil også ha snarveier i Windows søkefeltet, så du trenger ikke å åpne for Xbox-appen til å få til spillet.

Xbox App

Hvis Xbox-appen er åpen mens du går inn i et spill, vil det slutte å kjøre i bakgrunnen, så det er ikke forstyrre deg. Hvis du vil ha tilgang til listen over venner eller andre Xbox-funksjoner mens du er i spillet, kan du trykke Windows + G for å trekke opp Xbox-Spill Bar.

Outlook

Det er som om Xbox-appen for Windows spurte sin konsoll motstykke om det kunne kopiere sine lekser, og Xbox-En sa, “Ja, bare endre det litt så det ikke ser ut opplagt du kopierte.” Det er en klassisk meme, men det er ikke det folk vil ha.

Sikker, er det ikke mye folk som er fans av Xbox-En OS på konsollen, fordi det er litt jampacked med ikoner, men minst det ser organisert og ryddig. Xbox-appen for Windows er bare slurvete.

Vi hadde en fast mal på Xbox-En, det er ingen grunn til å endre det opp. Forhåpentligvis vil vi se noen av de flotte Xbox-En har oversett over til Xbox-appen for PC når den forlater beta en gang i høst.

Kreditt: Microsoft

  • Hva Er Xbox Spill Pass Ultimate, Og Er Det Verdt Det?
  • Xbox Spill Pass for PC: Pris, Spill, utgivelsesdato og Mer
  • Hvordan å Avbryte Xbox Spill Pass

Forfatter-Bio

Rami Tabari

Rami Khordadbeh,
Så snart Rami Khordadbeh sprunget ut av College of Staten Island, han traff bakken kjører som Skribent for Bærbare pc Mag. Han omtaler hver form og form av en bærbar datamaskin samt alle slags kule tech. Du kan finne han sitter ved pulten sin, omgitt av en hoarder drøm av bærbare datamaskiner, og når han går sin vei ut til sivilisasjonen, kan du fange ham ser virkelig dårlig anime eller spiller noen form av smertelig vanskelig kamp. Han er den beste i hver kamp, og han hadde bare ikke tape. Det er derfor du noen ganger ta sin byline i Tom ‘ s Guide, som tar på seg den nyeste Sjeler-som utfordring.
Rami Khordadbeh,