Jag har Provat den Nya Xbox-App för PC, och Usch, Det är Dåligt

0
1910

Av

Rami Tabari

|
Den 15 juni 2019 11:00 am

  • MER

Med Xbox Spelet Pass för PC lanserar i beta, har vi beslutat att ladda ner den senaste Xbox-app på en av de många laptops för spel som sitter i vårt labb för att se hur effektivt app översätter Xbox Ett OS till PC.

Xbox_app_MS

Den bedömning: Det fungerar, men det ser inte bra ut.

Hur att ladda ner Xbox (Beta) app

Ladda ner den nya Xbox-app kan vara en smärta om du inte redan har ett Windows Insider. Om du inte vet vad det betyder, oroa dig inte, våra kort guide om hur man blir en Windows Insider kommer att göra ditt liv enklare. När du har alla set upp, vilket kan ta ungefär en timme, kan du gå över till Microsofts webbplats för att ladda ner Xbox app.

Xbox Spelet Pass

Layouten för Spelet Pass fliken i appen är fylld med slumpmässigt fördelade stubbar för spel som kommer i flera former och storlekar, vilket gör den gränssnitt ser ut slarviga snarare än snygg. De stubbar ta upp en hel del fastigheter, så att de bara ser ut som poster till blogginlägg, istället för att, du vet, spel visas för att köpa eller ladda ner.

Xbox App

När jag tog en tur ner Alla Spel avsnitt i Spelet Pass fliken, jag märkte genast att spel inte var listade i alfabetisk ordning. Inte heller var det ett sätt att ändra ordningen, som gjorde det hela ser ut som en slumpmässigt vald mardröm.

Sökfunktionen är inte särskilt intuitivt, heller. Helst skulle det ha en auto-fill-funktionen, men det gör den inte, och det är inte bra på att hantera ofullständiga ord. Jag skrev i “redskap”, och det enda sökresultat var Everspace, Ark: Överlevnad Utvecklats, ReCore och Ökningen av Tomb Raider. De som inte var någonstans i närheten av min tilltänkta mål: Gears of War. Bara genom att skriva i “gears” jag fick vad jag var ute efter.

Så du måste ha minst ett korrekt stavat ord för att hitta vad du söker. Jag kanske låter petnoga anmärka, men detta krav gör att användarens upplevelse mycket mer frustrerande, när det behöver det inte vara. Men, du kan bläddra efter genre, som är snygg.

Övergripande, du kommer att kunna hitta vad du letar efter så småningom, men du kommer att känna som om du var tvungen att dyka in i en tredje-parts app för att göra det.

Sociala

Hela fliken för sociala ser ut på plats, och dess funktioner är så knapphändig att det skulle ha fungerat bättre som en sidebar. (Side note: vän-sök-funktionen kan automatiskt fylla i, så varför kan inte Spelet Pass fliken göra samma sak?) Min största gripe med sociala fliken är att spelarprofiler och resultat är inte inbyggd, så när jag gick för att klicka på en väns profil app riktade mig till Google Chrome.

Xbox App

App inte har Xbox Avatarer, antingen, och även om jag förstår att Avatarer har sin egen app, det borde verkligen vara konsolideras till Xbox. Xbox app saknar också en avdelning för Klubbarna eller Söker Grupp har, som är utan tvekan en av de mest viktiga uppdateringar Xbox Live någonsin fått.

Butiken

Layouten för Butiken tab är mer eller mindre den samma som för Spelet Pass fliken. Det är även lider av samma sökning och beställning brister. Men, det tog inte ens bry sig om att föra över alternativ för att söka efter genre.

Xbox App

Tekniskt sett är alla de spel som finns på Spelet Pass, i alla fall, så att du kan gå igenom Spelet Pass fliken sök efter genre. Men, vad händer när ett spel kommer till Xbox för PC-app men som inte är tillgängliga på Spelet Pass?

På toppen av det, det var otroligt märkligt att det inte fanns en avdelning för nya utgåvor. Och eftersom appen uteslutande har Xbox Spelet Pass titlar (för nu), det finns inget avsnitt för free-to-play-spel, och även demos.

Gaming

När du hämtar ett spel, det kommer att visa upp på vänster sida av appen, precis under Xbox logotyp, som är den enda del av den app som ser snyggt. Spelen kommer också att ha genvägar i ditt Windows search bar, så du behöver inte öppna Xbox app för att komma till ditt spel.

Xbox App

Om Xbox app är öppen när du går in i ett spel, det kommer att sluta som körs i bakgrunden, så det går inte att avbryta dig. Om du vill ha åtkomst till din lista över vänner eller andra Xbox-funktioner medan i spelet, kan du trycka på Windows + G för att dra upp Xbox-Spel Bar.

Outlook

Det är som om Xbox app för Windows frågade sin konsol motpart om det kunde kopiera sina läxor, och Xbox Man sade, “Ja, bara ändra det lite så att det inte ser självklara du kopieras.” Det är en klassisk meme, men det är inte vad folket vill.

Visst, inte en massa människor som är fans av Xbox En OS på konsolen, eftersom det är lite jampacked med ikoner, men åtminstone det ser organiserat och snyggt. Xbox app för Windows är bara slarvig.

Vi hade ett fast mallen på Xbox, det finns ingen anledning att ändra det. Förhoppningsvis kommer vi att se några av de stora Xbox Man har översätta över till Xbox app för PC när den lämnar beta-någon gång under hösten.

Kredit: Microsoft

  • Vad Är Xbox-Spel Pass Ultimate, Och Är Det Värt Det?
  • Xbox Spelet Pass för PC: Pris, Spel, utgivningsdatum och Mer
  • Hur Avbryt Xbox Spelet Pass

Författare Bio

Rami Tabari

Rami Tabari,
Så snart som Rami Tabari vuxit ur College of Staten Island, han träffa marken kör som en Personal Författare för Laptop Mag. Han granskar varje form av en bärbar dator liksom alla typer av cool-tech. Du kan hitta honom sitta vid sitt skrivbord och omges av en hoarder dröm om bärbara datorer, och när han går sin väg ut till civilisationen, kan du fånga honom att titta riktigt dålig anime eller spelar någon slags smärtsamt svårt spel. Han är den bästa i varje match och han bara inte förlora. Det är därför du ibland fånga hans signatur i Tom ‘ s Guide, som tar på sig den senaste Själar-som utmaning.
Rami Tabari,