Ik Probeerde de Nieuwe Xbox-App voor PC en Yikes, Het is Slecht

0
1960

Door

Rami Tabari

|
15 juni, 2019 11:00 am

  • MEER

Met Xbox Spel Pas voor PC lanceert in beta, hebben we besloten om het downloaden van de nieuwste Xbox app op één van de vele gaming laptops zitten in ons lab om te zien hoe effectief de app vertaalt de Xbox Een OS voor de PC.

Xbox_app_MS

Het verdict: het werkt, maar Het ziet er niet goed uit.

Hoe te downloaden van de Xbox (Beta) – app

Het downloaden van de nieuwe Xbox-app kan een pijn als je niet al een Windows Insider. Als je niet weet wat dat betekent, maak je geen zorgen; onze korte handleiding over hoe u een Windows Insider zal maken uw leven eenvoudiger. Nadat u bent ingesteld, die zou duren ongeveer een uur, kunt u over het hoofd naar de website van Microsoft te downloaden van de Xbox-app.

Xbox Spel Doorgeven

De lay-out voor het Spel Pas tabblad in de app is gevuld met willekeurig verdeelde stubs voor games die komen in verschillende vormen en maten, waardoor de interface kijken slordig in plaats van netjes. De stubs nemen veel van vastgoed, zodat ze eruit inzendingen voor de blog-berichten, plaats van, weet je, games weergegeven voor het kopen of te downloaden.

Xbox App

Toen ik een tour down de Alle Spellen sectie in het Spel Passeren tabblad, ik heb meteen gemerkt dat de spellen waren niet vermeld in alfabetische volgorde. Er was ook een manier om de volgorde te wijzigen, dat maakte het allemaal zien als een willekeurig gekozen nachtmerrie.

De zoekfunctie is niet erg intuïtief is. Ideaal, zou het hebben van een auto-fill functie, maar het hoeft niet, en het is niet goed in het omgaan met onvolledige woorden. Ik typte in de “gear” en de enige zoekresultaten werden Everspace, Ark: Survival Geëvolueerd, ReCore en de Opkomst van het Tomb Raider. Die waren niet overal dicht bij mijn beoogde doelgroep: Gears of War. Alleen door te typen in “gears” krijg ik wat ik zocht.

Dus je moet op zijn minst één correct gespelde woord te vinden waar u naar op zoek bent. Ik kan het geluid nitpicky, maar deze eis maakt de ervaring van de gebruiker nog veel meer frustrerend, als het niet te worden. Echter, je kunt zoeken op genre, dat is netjes.

Kortom, u zult in staat zijn om te vinden wat u zoekt uiteindelijk, maar u zult het gevoel dat je had om te duiken in een app van derden om het te doen.

Sociale

Het hele tabblad voor sociale kijkt uit van zijn plaats, en de functies zijn zo weinig dat het beter zou hebben gewerkt als een zijbalk. (Side note: de vriend van De zoeken functie kan een auto-vullen, dus waarom kan het niet het Spel Pas tabblad hetzelfde te doen?) Mijn grootste probleem met de sociale tabblad is dat de speler profielen en de resultaten zijn niet ingebouwd, dus toen ging ik op klik op het profiel van een vriend, de app gericht aan mij om Google Chrome.

Xbox App

De app is niet voorzien van de Xbox Avatars, ofwel, en hoewel ik begrijp dat van Avatars, heeft een eigen app, het is echt, moeten worden geconsolideerd in de Xbox is. De Xbox-app ontbreekt ook een sectie voor Clubs of het op Zoek zijn naar Groep functie, die is misschien wel een van de meest belangrijke updates Xbox Live ooit kreeg.

Winkel

De lay-out voor het tabblad Archief van min of meer dezelfde als die voor het Spel Pas tabblad. Het is zelfs last van hetzelfde zoeken en bestellen van gebreken. Echter, het niet eens de moeite om te brengen over de mogelijkheid om te zoeken op genre.

Xbox App

Technisch, alle spellen zijn op het Spel Voorbij, maar goed, zo kan je door het Spel Pas tabblad zoeken op genre. Echter, wat er gebeurt wanneer games komen naar de Xbox voor de PC-app, maar nog niet beschikbaar op het Spel Voorbij?

Op de top van dat, het was ongelooflijk vreemd dat er niet een gedeelte voor nieuwe releases. En omdat de app uitsluitend voorzien van de Xbox-Game Pass titels (voor nu), er is geen sectie voor free-to-play-games of zelfs demo ‘ s.

Gaming

Als u het downloaden van een spel, het zal verschijnen aan de linkerkant van de app, recht onder de Xbox-logo, dat is het enige onderdeel van de app ziet er netjes uit. De games zullen ook snelkoppelingen in uw Windows search bar, zodat u niet hoeft te openen om de Xbox app op uw spel.

Xbox App

Als de Xbox app is open terwijl je naar een spel, het zal stoppen met op de achtergrond uitgevoerd, zodat het niet onderbreken van je. Als u toegang wilt krijgen tot de lijst met uw vrienden of andere Xbox live-functies in het spel, drukt u op de Windows + G te trekken van de Xbox-Game Bar.

Outlook

Het is alsof de Xbox-app voor Windows vroeg haar console tegenhanger, als het zou kunnen kopiëren haar huiswerk, en de Xbox Één zei: “Ja, verander dan gewoon een beetje, dus het lijkt niet voor de hand die u hebt gekopieerd.” Het is een klassiek meme, maar het is niet wat de mensen willen.

Zeker, niet veel mensen zijn fans van de Xbox Een OS op de console, omdat het een kleine jampacked met pictogrammen, maar het ziet er overzichtelijk. De Xbox-app voor Windows is gewoon slordig.

We hadden een vaste template op de Xbox Één; er is geen reden om het te veranderen. Hopelijk zien we enkele van de geweldige Xbox Één functies vertalen naar de Xbox-app voor de PC, bij het verlaten van bèta ergens in de herfst.

Credit: Microsoft

  • Wat Is De Xbox-Game Pass Ultimate, En Is Het De Moeite Waard?
  • Xbox Spel Pas voor PC: Prijs, Games, Release Datum en Meer
  • Hoe te Annuleren Xbox Spel Doorgeven

Auteur Bio

Rami Tabari

Rami Tabari,
Zodra Rami Tabari is voortgekomen uit het College van Staten Island, raakte hij de grond wordt uitgevoerd als een Schrijver voor het Personeel Laptop Mag. Hij controleert elke vorm en de vorm van een laptop als allerlei leuke tech. Je vindt hem zittend aan zijn bureau, omgeven door een potter ‘ s dream van laptops, en toen hij navigeert zich een weg naar de beschaving, kunt u vangen hem kijkt echt slechte anime of het spelen van een soort pijnlijk moeilijk spel. Hij is de beste in elke wedstrijd en hij wil gewoon niet verliezen. Dat is waarom je je zo af en toe vangen zijn bijzaak in Tom ‘ s Guide, met op de laatste Zielen-als uitdaging.
Rami Tabari,
op