Borderlands 3 praktisk Genomgång: att Finslipa Loot-och-Skjuta Formel

0
632

Av

Sherri L. Smith, Biträdande Redaktionschef

|
Den 14 juni 2019 02:19 pm

  • MER

Loot, skjuta, upprepa — eller är det skjuta, plundra, upprepa? Hursomhelst, allt som räknas är Borderlands 3 är på väg och det är dags att damma av den gamla trigger finger och återvända till Pandora.

amara borderlands 3

Jag hade möjlighet att gå hands-on med den senaste versionen av 2K s första-person shooter och RPG, och den 13 September kan inte komma snart nog.

 

Det är Som att Cykla

borderlands 3 fight

Det har gått fem år sedan den senaste run-and-gun fest och jag var orolig att jag var lite rostig, Men så snart som controller i min hand, det var som om jag aldrig hade lämnat Pandora. Visst, det finns nya vault hunters med olika klasser och befogenheter, men namnet på spelet är fortfarande skjuta alla i rummet och ta allt som inte är fastspikade i marken.

Det var bara en fråga om sekunder innan jag plundrat en Tediore hagelgevär av en slumpmässig fiende och använder det för att skicka mina fiender bandit kyrkogård via stora, biffiga skott. Jag hade glömt att Tediore vapen förvandlas till granater efter varje ladda om, men det tog inte lång tid innan jag var att hålla koll på mina bilder och använda bang från den bokstavliga boomstick till min fördel.

Växla mellan det och en lång rad Vladolf assault rifle och jag var snart klippa ner mina fiender och ta min tid att plundra liken och omgivande loot lådor. Det är en uppfriskande resa down memory lane, men med nya karaktärer, det finns gott om utrymme för roliga, nya minnen.

Historien Hittills

calypso twins borderlands 3

Borderlands 3, som de flesta posterna i serien, platser som du, Vault Hunter på den laglösa värld av Pandora. Den här gången, det nya hotet mot planeten och universum kommer från Calypso Tvillingar, Tyreen och Troy. De två egocentriska har skapat en farlig sekt som kallas Children of the Vault och med deras skaror av anhängare, är ute efter att plundra valv för att använda alla de kraftfulla godsaker in för att ta över universum. Som en vault hunter, det är upp till dig att få sin första och få all loot själv — och stoppa den onda hot naturligtvis.

Oroa dig inte, du kommer få hjälp. Borderlands har alltid varit lika delar en skytt och en fläkt service maskinen. I tillägg till andra nya vault hunters, 2K har också fört tillbaka fan-favorit tecken för att hjälpa dig i din kamp inklusive Siren, Lillith, som är den nuvarande befälhavare för rebel Crimson Kommandosoldater. Det är också Klyschor, den irriterande maskot i serien, Sir Hammerlock, Tegel, Ellie, Galna Moxxie, Tiny Tina och Zer0, robot ninja bara för att nämna några.

Vägen till valvet kommer att vara belagda med otaliga bandit organ, vanvördig humor och vapen, massor av vapen.

MER: Best of E3 2019: Vår Favorit PC-Spel och Hårdvara

 

Till Pandora och Bortom

worlds borderlands 3

Utanför udda humor och en löjlig mängd sätt att döda någon, något som alltid höll Spelet som en av mina favorit skyttar är handmålade, comic-book art-stil. Avfall av Pandora har alltid varit vacker, vacklar mellan isande blå-vit myrar till sepia-tonad öknar prickade med lysande kristaller och gles undervegetation.

Den här gången 2K är med sin säregna stil för att fylla ut världar bortom Pandora. Tack till Fristad III, ett stort rymdskepp och ditt hem, har du möjlighet att besöka nya planeter på din jakt efter valv. Som Pandora, varje planet har sina egna unika utseende. Till exempel, planet Eden 6 miljö är baserade utanför Louisianas träskmarker. Och för att göra varje värld känns som en främmande planet, var och en har sin egen distinkta dag och natt cykel med unika ljuseffekter.

Nya Klasser

borderlands 3 iron bear

Innan du börjar vault jakt, har du bara fick välja en klass. Beroende på vad du väljer, kommer det att låsa upp roliga unika kompetens för att hjälpa dig på ditt uppdrag. Den här gången du har Fl4k Beast Hunter få lite hjälp från sina olika djurens vänner för att ta ner skurkar. Med lite inspiration från Mecromancer klass i Borderlands 2 och en touch från D. Va i Overwatch, Moze, Skytt sysselsätter en enorm mech som heter Iron Björn som kan utrustas med alla typer av vapen och kan även verka oberoende av Moze beroende på skicklighet specifikationer.

Zane Flynt, den Operativa använder en blandning av prylar och undanflykter för att hålla fiender obalanserad. Hans skicklighet som tillåter honom att skicka ut en klon av sig själv att distrahera fienden. Och om han tar för mycket eld, han kan byta plats med klon, vilket ger honom tid att återhämta sig. Han har också skicka en drönare (SNTNL) in i striden för en åtgärd av kulspruta folksamlingar.

Och sist men inte minst, det är Amara, Siren klass. Inte att förväxla med tidigare Sirener Maya eller Lillith, amaras Siren power släpper sex kraftfulla armar som klarar av att hantera en löjlig mängd skador. En av hennes kunskaper framkallar en gigantisk näve från tunnelbanan för att ta och hålla fiender på plats medan en annan sänder ut en astral projektion, förstör allt i sin väg.

Så Många Vapen

guns borderlands 31

Borderlands viktigaste inbilskhet har alltid varit godtycklig förstörelse. Men för att korrekt utlösa förödelse, du behöver guns, och massor av dem. 2K är mer än glad att tvinga, fyllning spelet med 1 miljard vapen. Japp, du läste rätt. Miljarder med ett “b”. Pistoler, submachinevapen, gevär, hagelgevär, prickskyttegevär, granatkastare och raketgevär, you name it och Borderlands 3 fick det-mer ofta än inte med en konstig twist.

Var och en av Borderlands vapen kommer från ett företag som lurar sina vapen med särskilda egenskaper. Några kanoner hantera frätande skador, medan andra har upphetsande eller elektriska skador. Finns det några vapen att skjuta andra vapen och ja, det är en pistol som går och pratar.

Kör och Ute med Vänner

borderlands 3 run and gun 1

Så mycket kul som mejar ner banditer och slumpmässiga fientlig främmande djur är, det är ännu bättre med vänner. Men beroende på hur mycket eller hur lite du har spelat, det är sannolikt att du och dina vänner kommer att ha tjänat olika nivåer. Och en nivå 20 för att spela med en nivå 8 är aldrig kul. Tills nu.

Borderlands 3 kommer att bli den första i serien att införa nivå skalning för co-op spel. Det innebär att du och en vän kan plundra och skjuta tillsammans oavsett din nivå. Och när du är klar, du kommer både att belönas med nivå-lämpliga loot.

Slutsats

I en värld av mörka, dystra skyttar med dystra nära framtida scenarier spelar in, det är trevligt att ha ett spel som tar sig an att rädda världen med mer än lite humor. Borderlands 3 håller de saker som jag älskar med serien är intakt, medan uppdatera vissa funktioner bara tillräckligt för att få det att kännas som en modern shooter. Jag kan inte vill skicka en mångfald av banditer till sin skapare i form av en pistol som skjuter andra vapen. Kan du?

  • Det Bästa PC-Spel att Spela Just Nu