Best of E3 2019: Vår Favorit PC-Spel och Hårdvara

0
529

Av

Laptop Mag-Redaktionen

|
Den 13 juni 2019 02:31 pm

  • MER

Med ett par nya spel bärbara datorer och massor av fantastisk programvara för att spela på dem, detta var ett helvete av en E3. Kult klassiker gjort en välkommen återkomst medan nykomlingar gjorde oss glada för framtiden för spel och hur vi konsumerar dem.

cyberpunk2077_lede

Här är våra val för den Bästa av E3 2019.

John Sprider Hex

Detta spel är bara något mindre fantastisk än skådespelaren Keanu Reeves. En top – down-taktik spel, du måste rita pensionerad assassin ‘ s väg genom horder av goons dedikerade till att sätta en kula genom hans ögon. Överleva genom att noggrant planera Wick ‘ s steg samtidigt utvärdera den tid det kommer att ta hans fiender att skjuta eller slå och försöka motverka och hålla honom vid liv. — Sherri L. Smith

Borderlands 3

Vapen, plundra och potta humor. Vad mer vill du vill ha i en shooter? Borderlands 3 markerar återkomsten av en av mina favorit plundra och skott, och jag kunde inte vara lyckligare.

Borderlands 3

Spelet introducerar dig till en ny gröda av vault hunters och en med sina egna unika förmågor och en dubbel dos av problem från antagonister, Calypso Tvillingar. En förnyad multiplayer och över 1 miljard vapen för att utlösa ett brett stråk av havok lovar timmar av roligt. — Sherri L. Smith

Psychonauts 2

Det har gått 14 år sedan den ursprungliga Psychonauts och utvecklare Double Fine är redo att ta oss tillbaka till den splittrade sinne från det onda. Raz, denna gång en fullvärdig medlem i den ordinarie gruppen befinner sig försöker lösa ett kvardröjande mysterium, som konspirerade för att kidnappa huvudet av Psychonauts och varför. Komplett med sin signatur egendomliga art stil och kul psykiska krafter, detta är ett plattformsspel vi kan inte vänta med att hoppa in. — Sherri L. Smith

Oddworld Inhabitants

När Oddworld: Abe ‘ s Odyssey släpptes 1997, var det tänkt att vara första delen i en fem-del episka. Men de bästa av planer få ett sidospår av finansiella svårigheter. Men likt en fågel fenix stiger ur askan, utvecklare Oddworld Inhabitants, Inc. är tillbaka med andra delen i serien, som är vackrare än den första. Återigen, ta spelare på sig rollen av Abe, en medlem av en förslavade ras kämpar för att befria sitt folk från dess grym överbelastning via plattformsspel, logik pussel och några goda gammaldags projektiler. — Sherri L. Smith

LucidSound LS1

Lätt, mycket prisvärd med bra ljud, $24.99 LS1 är en chatt-fokuserad headset som enkelt kan övergången från ett spel chat till ett affärsmöte. Delvis tack vare dess enda earcup, allvarligt lätt huvudband är bekväm och kan bäras bekvämt under långa perioder. — Sherri L. Smith

Age of Empires II: Definitive Edition

Om du har bara stött på världens historia genom läroböcker som ämne kan tyckas vara ganska torr. Men historien om den mänskliga civilisationen är så mycket mer än att memorera datum och att skriva uppsatser. Age of Empires II: Definitive Edition visar att den medeltida historien är full av lysande tekniska genombrott, förödande intriger, häftiga strider och större-än-livet personligheter.

Age of Empires II

Med 35 civilisationer och 27 kampanjer, AOEII: DE kommer att hålla även den mest kräsna spelarna upptagen under en lång tid. När du ta itu med singleplayer-scenarier du kan alltid dyka i multiplayer, och testa din samhället-bygga upp kompetens mot andra historieintresserade. Om du förlitar dig på Mongoliska kavalleriet bågskyttar, Teutonic knights eller Bysantinskt slott, du är säker på att hitta en civilisation som passar din spelstil. Och vem vet? Du kan bara lära sig något i processen. — Marshall Honorof

Alienware m15 och 17

Två andra medlemmar i bandet har blivit en legendarisk makeover. Både Alienware m15 och 17 har uppgraderats med Area-51 s underbara design. Men utseende är bara huden djupa. Börjar på $1,499, bärbara datorer kan konfigureras med upp till en 9: e Gen Intel Core-i9-processor med en 2TB PCIe SSD och ett Nvidia GeForce RTX 2080 Max-Q-GPU med 8 gb VRAM. De har också en inbyggd eye-tracker med tillstånd av Tobii. Det är utvecklingen av Alienware och det är helt sublima. — Sherri L. Smith

Lego Star Wars: The Saga Skywalker

Jag var inte särskilt upphetsad över en annan Lego-spel, men utvecklare TT Games och utgivare WBIE spel som gjort mig till en troende. Täcker alla nio filmer, bland annat den kommande Ökningen av Skywalker flick, Skywalker Saga kan spelas i vilken ordning som helst.

Lego Star Wars Skywalker Saga

Men, vad du gör i andra filmer kan påverka vad som finns (eller inte) i andra världar. Och om du förväntar dig samma gamla Lego-spel, buckle up buttercup, eftersom grafik och bekämpa systemet har fått en rejäl ansiktslyftning. Är du redo att gå till en galax långt, långt borta? Eftersom jag är. — Sherri L. Smith

Xbox Spelet Pass för PC

Xbox-Spel Passera satt en ny standard för den typ av värde som vi borde förvänta sig av ett spel prenumerationstjänst och Microsoft är nu att föra samma stort paket till PC med sin egen Windows-specifika förmåner. I tillägg till Microsoft spel som Gears 5, Hav av Tjuvar och Master Chief Samling, Spelet Pass för PC kommer att omfatta PC-centrerad tredje part kakel som Football Manager 2019 och Imperator: Rom. Och med Xbox-Spel Pass Ultimate, kan du få Spelet Pass för Xbox, Spelet Pass för PC och Xbox Live Guld för en vansinnigt låg $15 per månad. — Mike Andronico

Cyberpunk 2077

CD Projekt Red förde oss Witcher-serien, så det är bara passande att studio s nästa projekt bör också vara fullt av svåra val. I denna första-person action/RPG, som du kan vara en lysande hacker, en dödlig sharpshooter, en sarkastisk konversatör eller något däremellan. Som du navigera den enorma, futuristiska Night City, kommer du bestämma om du vill förbättra dystopisk värld där du bor, eller helt enkelt samla på sig så mycket rikedom och makt som du kan för dig själv.

MER: Xbox på E3 i Resumé: Halo Oändlig, Växlar 5 och Cyberpunk 2077

Om du vill skjuta ned alla fiender som står i din väg eller prata ner alla hot med charm och list, Cyberpunk 2077 och erbjuder dig en chans att spela men du tycker passar. Mellan dess tajt gameplay och öppna berättande, Cyberpunk 2077 kanske inte i slutändan vara en upplyftande spelet, men det ser verkligen ut som om det ska vara en nöjaktig en. — Marshall Honorof

Kredit: CD Projekt Red; Växellåda; Microsoft, Warner Bros Interactive Entertainment