Baldur ‘ s Gate III — Et ROLLESPILL Som Tiden Har (Endelig) Kommer

0
523

Av

Marshall Honorof

|
Juni 14, 2019 05:46 pm

  • MER

LOS ANGELES – Atten år siden denne måneden, Baldur ‘ s Gate II: Tronen av Bhaal debuterte på PC, bringe en av spillverdenens største RPG-sagaen til en tilfredsstillende konklusjon. Og likevel, det var vanskelig å riste følelsen av at det var enda flere eventyr å være hadde i byen Baldur ‘ s Gate. Den Dungeons & Dragons bordplate regelsett utviklet seg, og banet vei for enda mer utfordrende gameplay og dypere alternativer for tilpasning. Video spill fikk nok hestekrefter til å lage overbevisende hele fantasy verdener. Baldur ‘ s Gate III ble aldri en sikker ting — og likevel er det alltid virket som en ganske god idé.

For at god idé du vil snart komme til å realiseres på lang sist. Baldur ‘ s Gate III er endelig i utvikling, courtesy of Larian Studios, hjernene bak den elskede Guddommelighet rekke Rollespill. Under E3, jeg møtte med representanter fra både Larian og Wizards of the Coast (D&D morselskap) for å diskutere hvorfor nå er det rett tid for å fortsette sagaen om Baldur ‘ s Gate, og hva Larian kan bringe til bordet for å ære de eldre av BioWare dager.

untitled Å bryte spillet

“Baldur’ s Gate III vil være i form av store, kjøttfulle RPG du forventer fra Larian,” Kieron Kelly fortalte meg. Kelly er en produsent og product manager hos Larian, som har skapt dype, oppfinnsom, populære Rollespill som Divinity: Original sin og oppfølgeren Opprinnelige Synd 2. “Hvis du kan tenke deg progresjon av Opprinnelige Synd 1 til 2, vi har prøvd å lage disse engasjerende opplevelser. La spilleren virkelig utforske verden, og nyte at verden.”

“Det er virkelig om å ta arven av Baldur’ s Gate 1 og 2, og bringe det til en ny generasjon av spillere.”—Mike Mearis, Creative Director for Dungeons & Dragons

Mike Mearls, kreativ direktør bak Dungeons & Dragons, lagt til det han kalte “D&D-Perspektiv.”

“Det er virkelig om å ta arven av Baldur’ s Gate 1 og 2, og bringe det til en ny generasjon av spillere,” Mearls sa. “De revolusjonære.” For Mearls, Baldur ‘ s Gate var ikke den første utmerket D&D spill, men det var det første D&D spill som virkelig føltes som en bordplate erfaring. Han kunne lage sin egen karakter, velge å være god eller ond, rekruttere hvilken partimedlemmer han ønsket, snakke seg ut av situasjoner heller enn å slåss og så videre.

“God Rollespill gir deg en følelse av,” jeg kommer til å bryte spillet,” sa han. “Som en designer, du sier: ‘du kan ikke bryte den, du kan gjøre hva du vil.’ Det er følelsen av en bordplate spillet. Hvor i andre sjangre, kan du føle at du bryte ut av spillet grenser, som grenser opp til området hvor spill trenger å være. Det er klassisk bordplate.”

Rett tid

Jeg spurte Kelly og Mearls hvorfor 2019 var rett tid for å kunngjøre en Baldur ‘ s Gate oppfølgeren. Tross alt, serien har vært (for det meste) i dvale i nesten 20 år. Bordplate D&D er mer populære enn det noen gang vært, og Larian allerede har en rekke respekterte Rollespill under beltet sitt.

“Det er Baldur’ s Gate III,” Kelly svarte likeglad. “Trenger jeg å gi et større svar enn det?”

Jeg måtte erkjenne at det var et godt poeng.

“Fra D&D ståsted, [Baldur’ s Gate] er spillet som ruvet over store D&D spill,” Mearls forklart. “Det er noe som mennesker har mye av forventning til. Det måtte være på rett tid. Å ha den rette partner, har rett fortelling base, å ha den rette målgruppen.”

For Mearls, den perfekte storm av D&D er stigende popularitet, kombinert med den generelle tilgjengeligheten av videospill mente det var på tide å bringe Baldur ‘ s Gate-serien til et helt nytt publikum. På samme tid, utviklerne ønsket å belønne trofaste fans.

“Larian s tilnærming er virkelig hva vi leter etter i form av å få det på bordet til å føle,” fortsatte han. “[Rpg] trenger rett entry point. Spillere har forstand at Rollespill er tett og vanskelig å mestre. Ja, vi kunne lage en Baldur ‘ s Gate III som var fylt med vitser og referanser og endeløse lore. Men du ønsker å være lore som er ‘det’ – ikke nødvendig.”

Mearls sammenlignet fortsetter Baldur ‘ s Gate til du ser en godt laget superhelt film.

“Når du ser en godt laget superhero movie … [du] kan bare se en stor action/eventyr-film. Jeg kan se det, pluss at jeg får alle referanser og historie. Vi gir deg et ekstra lag for å nyte, snarere enn et krav.”

Bordplaten tilkobling

Siden det er koblet til større Forgotten Realms-innstillingen, Baldur ‘ s Gate har aldri vært en helt frittstående serien. Hendelsene i Baldur ‘ s Gate spill har alltid reflektert hva som foregikk i D&D bordplate spillet, til en viss grad. En fersk blyant-og-papir-eventyr som kalles Mord i Baldur ‘s Gate viste at nedfall fra Baldur’ s Gate 1 og 2 er fortsatt til stede i Forgotten Realms. Et eventyr som heter Nedstigning I Avernus vil komme ut i September. 17, og fungere som en slags prequel til BGIII. Video spill og bordplate spill, slik tilfellet ofte er, kan eksistere symbiotically

“Rpger er virkelig interessant,” Mearls sa. “Så vidt jeg vet … bordplate Rollespill og datamaskin Rollespill er den eneste sjangere hvor du beholde så mye av at identitet på tvers av plattformer.” Han pekte på at det er egentlig ingen brettspill tilsvarer en første-person shooter, for eksempel, men vi forventer datamaskin Rollespill for å gjenskape opplevelsen av å spille på en bordplate.

Jeg nevnte at bordplate krig spill og datamaskin strategi spill også bærer betydelig likhet til hverandre. Mearls avtalt, men påpekte at den plikt en Dungeon Master er mye mer åpent enn på et krigsspill motstander. Mens en spiller krigsspill kan være strategiske og kreative, en DM må gjøre open-ended beslutninger som godt.

“[BGIII] er en videreføring av lore av Baldur ‘ s Gate, så vel,” sa Kelly. “Gå og spille Nedstigning I Avernus. Men det er en forskjell mellom historien til selve byen, og spillerens individuelle historie. Når du blir med i spillet, du er Nivå 1.

“Din verden er beriket fordi det er en historie der, og tegn. Hvis du vet disse tegnene, du kommer til å få mye ut av det. Hvis du bare kommer inn som et nytt tegn til Baldur ‘ s Gate, det er OK også.”

Ser fremover

Divinity: Original sin titler tar mye inspirasjon fra klassiske BioWare-spill, men Larian ikke bare vil gjenskape gameplay fra de to første spillene. For én ting, Dungeons & Dragons er for tiden på 5th Edition, en langt gråte fra Advanced Dungeons & Dragons regelsett som de to første spillene som brukes. Men Baldur ‘ s Gate er også begynner å vise sin alder.

“Vi elsker disse spill, men de ble gjort for 20 år siden,” sa Kelly. “Jeg vil gjerne tro at vi har gjort vårt beste for å ikke bare stole på eldre design valg. Vi har vært i stand til å utvide datamaskinen på nytt RPG sjangeren for å prøve å eksperimentere med nye ideer. En rekke innovasjoner som har kommet fra forskjellige sjangere. Vi prøver ikke å begrense oss selv.”

“[Baldur ‘ s Gate] var revolusjonerende for sin tid,” Mearls lagt til. “Men hvis du bare kopiere hva det gjorde det, det vil ikke ha samme effekt. Hva er viktig for meg er at det har samme effekt på spillerne. De ser på dette spillet og gå, ” Wow, dette er ikke som alle andre RPG-jeg har spilt før.'”

“Jeg er glad, men ikke rote det opp,” sa Kelly.

“Vi er fornøyd med Larian, og at dette samarbeidet er veldig mye gjensidig,” Mearls inngått. “Vi er glad for at vi jobber sammen.”

Baldur ‘ s Gate III ikke har en utgivelsesdato ennå – vi har faktisk ikke sett noen gameplay, eller lært noen fremtredende historien detaljer. Men det er til slutt kommer til å skje, og for en hel generasjon av D&D-fans dukket opp på originalene, som er mer enn nok for nå.

Denne artikkelen ble opprinnelig dukket opp på Tom ‘ s Guide. Sørg for at du følger våre E3-2019 nyheter hub hele uken for de største avslører og visninger ut av Los Angeles.