Baldur ‘ s Gate III — Et rollespil (RPG), Hvis Tid Er (Endelig) Kommet

0
499

Ved

Marshall Honorof

|
14 juni 2019 05:46 pm

  • MERE

LOS ANGELES – Atten år siden i denne måned, Baldur ‘s Gate II: Throne of Bhaal debuterede på PC, bringe et af gaming’ s største RPG sagaer til et tilfredsstillende resultat. Og alligevel, var det svært at ryste den fornemmelse af, at der stadig var flere eventyr at være havde i byen af Baldur ‘ s Gate. Dungeons & Dragons bordplade regelsæt udviklet sig, og bane vejen for endnu mere indviklede gameplay og dybere muligheder for tilpasning. Video spil fik nok hestekræfter til at skabe overbevisende hele fantasy verdener. Baldur ‘ s Gate III blev aldrig en sikker ting — og alligevel er det altid virkede som en rigtig god idé.

At en god idé vil snart komme til at bære frugt langt om længe. Baldur ‘s Gate III er endelig i udvikling, venligst udlånt af Larian Studios, hjernerne bag de elskede Divinity serien af Rpg’ er. Under E3, jeg mødtes med repræsentanter fra både Larian og Wizards of the Coast (D&D ‘s moderselskab) at diskutere, hvorfor er det nu tid til at fortsætte sagaen om Baldur’ s Gate, og hvad Larian kan bringe til bordet for at ære arven fra BioWare dage.

untitled At bryde spillet

“Baldur’ s Gate III vil være den slags store, kødfulde rollespil (RPG), du ville forvente fra Larian,” Kieron Kelly fortalte mig. Kelly er en producent og produkt manager på Larian, som har skabt dyb, opfindsom, populære Rpg, som Guddommelighed: arvesynden og dens efterfølger, den Oprindelige Synd, 2. “Hvis du kan forestille dig progression af den Oprindelige Synd, 1 til 2, vi har forsøgt at lave disse fængslende oplevelser. Lad spilleren virkelig at udforske verden, og nyde denne verden.”

“Det er virkelig om at tage arven fra Baldur’ s Gate 1 og 2, og bringe det til en ny generation af spillere.”—Mike Mearis, Kreativ Direktør for Dungeons & Dragons

Mike Mearls, instruktøren bag Dungeons & Dragons, tilføjede, hvad han kaldte “D&D Perspektiv.”

“Det er virkelig om at tage arven fra Baldur’ s Gate 1 og 2, og bringe det til en ny generation af spillere,” Mearls sagde. “De var revolutionerende.” For Mearls, Baldur ‘ s Gate var ikke den første gode D&D-video spil, men det var den første D&D-video spil, der virkelig følte sig som en bordplade oplevelse. Han kan skabe sin egen karakter, vælger at være gode eller onde, rekruttere uanset hvilken part medlemmer, at han ønskede, at tale sin vej ud af situationer, snarere end at bekæmpe og så videre.

“God Rpg give dig en følelse af, at” jeg har tænkt mig at bryde spillet,” sagde han. “Som designer, du siger,” du kan ikke bryde den; du kan gøre hvad du vil.’ Det er fornemmelsen af en bordplade spil. Hvor i andre genrer, du kan føle som om du er ved at bryde ud af spillet ‘ s grænser, der grænser op til det område, hvor den spiller behov for at være. Det er classic tabletop.”

Det rigtige tidspunkt

Jeg spurgte Kelly og Mearls hvorfor 2019 var det rigtige tidspunkt at annoncere en Baldur ‘ s Gate efterfølger. Efter alle de serier, som har været (for det meste) i dvale i næsten 20 år. Bordplade D&D er mere populære, end det nogensinde har været, og Larian har allerede en række respekterede Rpg under sit bælte.

“Det er Baldur’ s Gate III,” Kelly svarede nøgtern. “Behøver jeg at give en større svar end det?”

Jeg var nødt til at erkende, at det var en god pointe.

“Fra D&D synspunkt, [Baldur’ s Gate] er det spil, der er skabt store over D&D-video-spil,” Mearls forklaret. “Det er noget, folk har en masse af forventning til. Det skulle være på det rigtige tidspunkt. At have den rigtige partner, der har den rigtige fortælling base, der har den rigtige målgruppe.”

For Mearls, den perfekte storm af D&D ‘s stigende popularitet, kombineret med den generelle tilgængelighed af video-spil betød, at det var tid til at bringe Baldur’ s Gate-serien til en helt ny målgruppe. På samme tid, udviklere ønskede at belønne mangeårige fans.

“Larian’ s tilgang er virkelig, hvad vi leder efter i form af at få at bordpladen mener,” fortsatte han. “[Rpg] skal den rigtige indgang. Spillere har den mening, at Rpg ‘ er tætte og svære at mestre. Ja, vi kunne lave en Baldur ‘ s Gate III, der var fyldt med in-jokes og referencer og endeløse lore. Men du ønsker at være lore, som er ‘der’ – ikke påkrævet.”

Mearls i forhold fortsætter med Baldur ‘ s Gate til at se en godt lavet superhelte film.

“Når du ser et godt lavet superhelte film … [du] kan bare se en god action/adventure film. Jeg kan se, at der, plus jeg får alle de referencer og historie. Vi giver dig et ekstra lag til at nyde, snarere end et krav.”

Bordpladen forbindelse

Da det er forbundet til de større Forgotten Realms-indstilling, Baldur ‘ s Gate har aldrig været en helt selvstændig serie. Begivenhederne i Baldur ‘ s Gate spil har altid afspejlet, hvad der foregik i D&D tabletop spil, til en vis grad. En nylig blyant-og-papir eventyr der hedder Mord i Baldur ‘s Gate vist, at nedfald fra Baldur’ s Gate 1 og 2 er stadig til stede i Forgotten Realms. Et eventyr kaldet Nedstigning Til Avernus vil komme ud på Sept. 17, og fungere som en slags prequel til BGIII. Video spil, og brætspil, som det så ofte er tilfældet, kan findes i symbiose

“Rpg’ er er virkelig interessant,” Mearls sagde. “Så vidt jeg ved … bordplade Rpg’ er og edb-Rpg ‘ er er de eneste genrer, hvor du holder så meget af, at identitet på tværs af platforme.” Han påpegede, at der virkelig ingen brætspil, der svarer til et første-person shooter, for eksempel, men vi forventer, at computeren Rpg ‘ er til præcist at genskabe oplevelsen af at spille på en bordplade.

Jeg nævnte, at bordpladen krig spil og computer-strategi spil også bære betydelig lighed med hinanden. Mearls aftalt, men påpegede, at det er en pligt for en Dungeon Master, er langt mere åbne end en wargame modstander. Mens en spiller krigsspil kan være strategiske og kreative, et DM skal gøre open-ended beslutninger.

“[BGIII] er en fortsættelse af den lore af Baldur ‘ s Gate, som er godt,” Kelly sagde. “Gå ud og spille Nedstigning Til Avernus. Men der er en forskel mellem byens historie i sig selv, og spillerens individuelle historie. Når du går ind i spillet, du er Level 1.

“Din verden er beriget, fordi der er en historie der, og tegn. Hvis du kender de tegn, du kommer til at få en masse ud af det. Hvis du bare kommer som en ny karakter til Baldur ‘ s Gate, det er OK, også.”

Ser frem

Den Guddommelighed: arvesynden titler tage en masse inspiration fra klassiske BioWare spil, men Larian ikke blot ønsker at genskabe gameplay fra de to første titler. For én ting, Dungeons & Dragons er i øjeblikket på sin 5. Udgave, langt fra Advanced Dungeons & Dragons regelsæt, som de to første spil, der anvendes. Men Baldur ‘ s Gate er også begyndt at vise sin alder.

“Vi elsker disse spil, men de blev lavet for 20 år siden,” Kelly sagde. “Jeg ville gerne tro på, at vi har gjort vores bedste for at ikke bare stole på ældre design valg. Vi har været i stand til at udvide computeren RPG genren til at prøve at eksperimentere med nye ideer. En masse nyskabelser, der er kommet fra forskellige genrer. Vi forsøger ikke at begrænse os selv.”

“[Baldur ‘ s Gate] var revolutionerende for sin tid,” Mearls tilføjet. “Men hvis du bare kopiere, hvad det gjorde, at det ikke vil have den samme effekt. Hvad der er vigtigt for mig er, at det har den samme effekt på spillerne. De ser på dette spillet og gå, ‘Wow, det er ikke ligesom alle andre RPG jeg har spillet før.'”

“Jeg er glad for, men ikke ødelægge det,” Kelly sagde.

“Vi er meget glade Larian, og at dette samarbejde er meget guf,” Mearls, der er indgået. “Vi er glade for, at vi arbejder sammen.”

Baldur ‘ s Gate III ikke har en udgivelsesdato endnu – vi har ikke set nogen gameplay, eller lært noget springende historie detaljer. Men er det endelig kommer til at ske, og for en hel generation af D&D-fans, der er opdrættet på de originaler, der er mere end nok for nu.

Denne artikel blev oprindeligt bragt på Tom ‘ s Guide. Sørg for at følge vores E3 2019 nyheder hub hele ugen for den største afslører og indtryk ud af Los Angeles.