Age of Empires II: Endelig Udgave Lever Op til Sit Navn på E3 2019

0
505

Ved

Marshall Honorof

|
14 juni 2019 05:50 pm

  • MERE

LOS ANGELES – Når Microsoft hævder, at den seneste version af Age of Empires II “endelig,” det er ikke for sjov.

På E3-messen i 2019, selskabet afslørede, Age of Empires II: Endelig Udgave, som vil genskriv 1999 real-time strategi-klassiker. Ved første troede jeg det betød, at det ville få samme behandling som den oprindelige Age of Empires: Endelig Udgave: det oprindelige spil og dens udvidelse, sammen med nogle grafiske og lyd opgraderinger. Men AOEII: DE vil også omfatte alle tre Glemt Empires udvidelser, plus en helt ny kampagne kaldet Den Sidste af de Khans.

ahr0cdovl21lzglhlmjlc3rvzm1py3jvlmnvbs9ll0gvodqxodqxl29yawdpbmfsl3nzxzjimgu3ndljmmqxntdingm3oty1mtywymjlzdm0yjm0zjk1owi2ntquanbn Jeg talte med to medlemmer af Age of Empires dev team i et privat møde på E3, og var glade for at lære om det store omfang af spillet. Alle fortalte, AOEII: DE vil funktionen 35 spilbare civilisationer, og mere end 200 timer single player-indhold, der er spredt på tværs 27 kampagner. Det er i tilføjelse til spillet underskrift tilfældige kort-tilstand, og dens blomstrende multiplayer fællesskabet.

MERE: E3 2019 Report Card: Vindere og Tabere

For dem af jer, der har aldrig spillet det, Age of Empires er et RTS-serie, der genfortæller historien om den verden, fra stenalderen og op gennem det 19 århundrede. AOEII begynder kort tid efter Roms fald, og går op til begyndelsen af krudt æra. Age of Empires II: The Age of Kings debuterede i 1999, og er en officiel Microsoft ekspansion, Erobrere, der blev fulgt på i 2000. I løbet af de seneste par år, har en dev-team kaldes Glemt Imperier har udgivet yderligere tre semi-officielle udvidelser: Den Glemte, Den Afrikanske Kongeriger og Stige af Rajas.

Mellem de centrale spillet og dets fire udvidelser, Age of Empires II dækker nu kun om enhver civilisation på Jorden på den tid: Briter, Hunnerne, Slaverne, Etiopierne, Mongolerne, Koreanerne, Aztekerne og meget mere. Den Sidste Khans vil rent faktisk at introducere fire helt nye civilisationer: Bulgarerne, Litauere, Tatarerne og Cumans.

I henhold til AOE-holdet, Sidste Khans vil fortælle historien om Djengis Khans rige, der begyndte at smuldre kort efter hans død. I stedet for at tage kontrol af den Kinesiske og Mongolske civilisationer, der forsøgte at forsvare den dødsdømte regime, vil du spille som de Østeuropæiske og centralasiatiske løb, der er hugget op regionen for sig selv. Hvis du nogensinde har drømt om at føre en hær af Tamburlaine the Great (alle syv eller otte af dig), er dette din chance.

Sammenkæde alle de kampagner, er en god start, men AOEII: DE vil også tilføje en række små mekaniske opgraderinger. Det grundlæggende gameplay vil ikke ændre på alle, da fans synes at kunne lide det fint den måde, det er. Men nu, de vil være i stand til at overvåge igangværende forskning og enhed produktion gennem underretninger øverst på skærmen, automatisk reseed bedrifter, uden at skulle oprette køer, se hvilke bygninger, der er aktivt at skabe enheder, zoom ud for at se hele slagmarken og tildele beboerne til at vende tilbage til at indsamle ressourcer efter opførelse af bygninger. Selvfølgelig, disse funktioner er valgfri, purister, så skal du ikke fortvivle.

En ny kampagne ikke er den eneste, der solo spillere har at se frem til. Devs har også tilføjet en ny serie af udfordring kort, som vil introducere nye spillere til spillet, s strategier i stedet for blot dens mekanik. For eksempel: Disse missioner beskæftige sig med alt fra tilbagelæggelse af fjendtligt territorium med ikke-kampenheder, til at sætte op defensive slotte i rekord tid. Disse teknikker kan hjælpe dig med at få succes i spillet er svært kampagner – eller dyppe en tå i sin konkurrencepræget multiplayer scene.

Apropos multiplayer, vil du have masser af fjender til ansigt, som AOEII: DE vil komme ud for windows marketplace, Xbox Spil Pass til PC ‘ en og endda Damp. (Den første AOE: DE vil også gøre sin vej til Steam senere dette år.) Alle tre spiller baser vil være i stand til at blande og matche frit, om du ønsker at arbejde din måde op konkurrencedygtige stige eller spille mere afslappet spil med venner.

Hvis du foretrækker at træne lidt først, kan du også gøre kampen mod spillet er fuldstændig moderniseret for AI. Devs fortalte mig, at de har op til syv AIs fra den oprindelige AOEII mod en AI fra den Endelige Udgave, og sidstnævnte har vundet hver eneste gang. Hvad mere er – den nye AI ikke vil “snyde,” som den gamle gjorde. Fjenden vil ikke vide, om din base eller dine styrker, medmindre det spejdere dig, og det vil ikke har adgang til alle ressourcer, der ikke samler med sine egne indbyggere. Dette vil give en langt mere realistisk modstandere, i både tilfældige kort og spille kampagnen.

Hvis du allerede kigger mod fremtiden, remasters ikke vil ende med AOEII: DE. Udviklerne har bekræftet, at de allerede arbejder på en Age of Empires III: Endelig Udgave, selv om det sandsynligvis ikke vil starte, før engang næste år. Age of Empires IV er også i støbeskeen, og Microsoft vil afsløre mere information om det senere på året. For i det øjeblik, man ønsker at fokusere sin opmærksomhed på AOEII: DE.

Spillet kommer ud dette efterår for de platforme, der er nævnt ovenfor, men du kan tilmelde dig til et lukket Alder af Emprires II: Endelig Udgave beta nu, hvis du bare ikke kan vente med at starte på at erobre den middelalderlige verden.

Sørg for at følge vores E3 2019 nyheder hub hele ugen for den største afslører og indtryk ud af Los Angeles.