Age of Empires II: Definitive Utgaven Lever Opp til Sitt Navn på E3 2019

0
489

Av

Marshall Honorof

|
Juni 14, 2019 05:50 pm

  • MER

LOS ANGELES – Når Microsoft hevder at sin nyeste versjon av Age of Empires II er “endelig,” det er ikke en spøk.

På E3 i 2019, selskapet åpenbart Age of Empires II: Definitive Utgaven, som vil remaster 1999 real-time strategi klassisk. Ved første, jeg antok dette betydde at det ville få samme behandling som den opprinnelige Age of Empires: Ultimate Edition: det originale spillet og dets ekspansjon, sammen med noen grafiske og lyd oppgraderinger. Imidlertid, AOEII: DE vil også inkludere alle tre Forgotten Empires utvidelser, pluss en helt ny kampanje kalt Den Siste av Khans.

ahr0cdovl21lzglhlmjlc3rvzm1py3jvlmnvbs9ll0gvodqxodqxl29yawdpbmfsl3nzxzjimgu3ndljmmqxntdingm3oty1mtywymjlzdm0yjm0zjk1owi2ntquanbn Jeg snakket med to medlemmer av Age of Empires dev team i eget møte på E3, og det var spennende å lære om det store omfanget av spillet. Alle fortalt, AOEII: DE vil funksjonen 35 spillbare sivilisasjoner og mer enn 200 timer singel-player-innhold, fordelt på 27 kampanjer. Det er i tillegg til spillets signatur random map mode, og den sterke multiplayer samfunnet.

MER: E3-2019 Rapporten Kort: Vinnere og Tapere

For de av dere som aldri har spilt det, Age of Empires er et RTS-serien som gjenforteller historien av verden, fra steinalderen opp gjennom det 19. århundre. AOEII begynner kort tid etter fallet av Roma, og går opp til begynnelsen av krutt tid. Age of Empires II: The Age of Kings debuterte i 1999, og en offisiell Microsoft ekspansjon, Seierherrene, som følges i 2000. I løpet av de siste par årene, en dev-team kalt Forgotten Empires har gitt ut tre semi-offisielle utvidelser: Glemt, Den Afrikanske Riker og Fremveksten av Rajas.

Mellom kjernen spillet og dets fire utvidelser, Age of Empires II nå dekker omtrent hver sivilisasjon på Jorden på den tiden: den Briter, Hunerne, og Slavere, Etiopierne, Mongolene, Koreanerne, Aztekerne og mer. Den Siste Khans vil faktisk introdusere fire helt nye sivilisasjoner: den Bulgarere, Litauerne, de Tatarer og Cumans.

I henhold til AOE team, Siste Khans vil fortelle historien om Djengis Khans rike, som begynte å smuldre opp kort tid etter hans død. Heller enn å ta kontroll over den Kinesiske og Mongolske sivilisasjoner som prøvde å forsvare dømt regime, vil du spille som i Øst-europa og Sentral-Asiatiske raser som skåret opp området for seg selv. Hvis du noen gang har drømt om å lede hæren av Tamburlaine den Store (alle sju eller åtte av deg), dette er din sjanse.

Slå sammen alle kampanjer er en god start, men AOEII: DE vil også legge til et nummer for små mekaniske oppgraderinger. Kjernen gameplay vil ikke endre i det hele tatt, siden fans ser ut til å like det helt fint slik det er. Men nå, de vil være i stand til å overvåke pågående forskning og enhet produksjon gjennom meldinger på toppen av skjermen, automatisk reseed gårder uten å måtte sette opp køer, kan du se hvilke bygninger som er aktivt å skape enheter, zoome ut for å se hele slagmarken og gi innbyggerne til å gå tilbake til å samle ressurser etter byggingen av bygninger. Selvfølgelig, disse funksjonene er valgfritt, så puristene trenger ikke fortvile.

En ny kampanje er ikke den eneste som solo spillere har å se frem til. Devs har også lagt til en ny serie av utfordringen kart, som vil presentere nye spillere til spillets strategier i stedet for bare sin mekanikk. For eksempel: Disse oppdragene tilbyr med alt fra reiser gjennom fiendtlig territorium med ikke-stridende avdelinger, til å sette opp defensive slott på rekordtid. Disse teknikkene kan hjelpe deg med å lykkes i spillet er vanskelig kampanjer – eller dyppe en tå i sin konkurransedyktige multiplayer scene.

Snakker av multiplayer, vil du ha nok av fiender til ansikt, som AOEII: DE vil komme ut for Microsoft Store, Xbox Spill Pass for PC og selv Steam. (Den første AOE: DE vil også gjøre sin vei til Steam senere dette året.) Alle tre spiller baser vil være i stand til å mikse og matche fritt, enten du vil jobbe din vei opp konkurransedyktige stige eller spille mer avslappet spill med venner.

Hvis du foretrekker å trene litt først, kan du også gjøre kampen mot spillet er helt fornyet AI. Devs fortalte meg at de har satt opp syv AIs-fra den opprinnelige AOEII mot en AI fra den Endelige Utgaven, og den sistnevnte har vunnet hver eneste gang. Hva mer er – den nye AI vil ikke “jukse” som den gamle gjorde. Fienden vil ikke vite om din base eller dine styrker, med mindre det speidere deg, og det vil ikke ha tilgang til alle ressurser det ikke samler inn med sin egen landsby. Dette vil gi mye mer realistisk motstandere, både tilfeldige kart og kampanje spille.

Hvis du allerede ser til fremtiden, remasters vil ikke ende med AOEII: DE. Utviklerne har bekreftet at de allerede arbeider på en Age of Empires III: Definitive Utgaven, selv om det trolig ikke vil starte før en gang neste år. Age of Empires IV er også på trappene, og Microsoft vil avsløre mer informasjon om det senere dette året. For øyeblikket er det den ønsker å fokusere sin oppmerksomhet på AOEII: DE.

Spillet kommer ut denne høsten for de plattformer som er nevnt ovenfor, men du kan registrere deg for en lukket Alder av Emprires II: Definitive Utgaven beta nå, hvis du bare ikke kan vente å begynne å erobre den middelalderske verden.

Sørg for at du følger våre E3-2019 nyheter hub hele uken for de største avslører og visninger ut av Los Angeles.