Age of Empires II: de Definitieve Editie doet Zijn Naam op de E3 2019

0
492

Door

Marshall Honorof

|
14 juni, 2019 05:50 pm

  • MEER

LOS ANGELES – Wanneer Microsoft beweert dat de laatste versie van Age of Empires II is “definitief” het is geen grapje.

Op de E3 2019, het bedrijf onthuld Age of Empires II: de Definitieve Editie, die remaster 1999 real-time strategie classic. Ten eerste, ik dacht dat dit betekende dat het krijgen dezelfde behandeling als de originele Age of Empires: Definitief Versie: het originele spel en de uitbreiding, samen met een aantal grafische en geluid upgrades. Echter, AOEII: DE zal ook zijn alle drie de Forgotten Empires uitbreidingen, plus een nieuwe campagne genaamd ‘ De Laatste van de Khans.

ahr0cdovl21lzglhlmjlc3rvzm1py3jvlmnvbs9ll0gvodqxodqxl29yawdpbmfsl3nzxzjimgu3ndljmmqxntdingm3oty1mtywymjlzdm0yjm0zjk1owi2ntquanbn Ik sprak met twee leden van de Age of Empires dev team in een besloten vergadering op de E3, en was opgewonden om te leren over de enorme reikwijdte van het spel. Alle verteld, AOEII: DE functie zal 35 speelbare beschavingen en meer dan 200 uur van het single-player content, verspreid over 27 campagnes. Dat is in aanvulling op het spel van de handtekening van willekeurige map mode, en de bloeiende multiplayer-gemeenschap.

MEER: E3 2019 Report Card: De Winnaars en Verliezers

Voor degenen onder u die nog nooit hebben gespeeld, Age of Empires is een RTS-serie die navertelt de geschiedenis van de wereld, van de steentijd tot in de 19e eeuw. AOEII begint kort na de val van Rome in, en gaat tot het begin van het buskruit tijdperk. Age of Empires II: The Age of Kings debuteerde in 1999, en een officiële Microsoft-uitbreiding, De Veroveraars, in 2000 gevolgd. De afgelopen paar jaar, een dev team met de naam Vergeten Rijken heeft drie semi-officiële uitbreidingen: De Vergeten, De Afrikaanse Koninkrijken en de Opkomst van de Rajas.

Tussen de basis van het spel en de vier uitbreidingen, Age of Empires II beslaat nu ongeveer elke beschaving op Aarde, in de tijd: de Britten, de Hunnen, de Slaven, de Moren, de Mongolen, Koreanen, de Azteken en meer. De Laatste Khans daadwerkelijk zal introduceren vier gloednieuwe beschavingen: de Bulgaren, de Litouwse, de Tataren en de Kumanen.

Volgens de AOE-team, De Laatste Khans zal het verhaal vertellen van Genghis Khan ‘ s rijk, dat zich begon af te brokkelen kort na zijn dood. In plaats van de controle van de Chinese en Mongoolse beschavingen die probeerde te verdedigen gedoemd regime, speel je als de Oost-Europese en Centraal-Aziatische rassen die gesneden tot de regio voor zichzelf. Als je ooit hebt gedroomd van het leiden van het leger van Tamburlaine the Great (alle zeven of acht van u) dan is dit uw kans.

Het samenvoegen van alle campagnes is een goede start, maar AOEII: DE zullen ook nog een aantal kleine mechanische upgrades. De core gameplay zal niet veranderen, omdat de fans lijken het gewoon goed zoals het is. Maar nu, zullen ze in staat zijn om te controleren van het lopende onderzoek en de productie-eenheid door middel van meldingen aan de bovenkant van het scherm automatisch opnieuw boerderijen zonder te hoeven zetten wachtrijen te zien welke gebouwen zijn actief op het creëren van eenheden, uitzoomen om het hele slagveld en toewijzen dorpelingen om terug te keren naar verzamelen van materialen na de bouw van gebouwen. Natuurlijk, deze functies zijn optioneel, dus puristen niet wanhopen.

Een nieuwe campagne is niet het enige dat solo spelers hebben om naar uit te kijken. De devs hebben ook nog een nieuwe serie van de challenge maps, die zal introduceren van nieuwe spelers aan het spel van de strategieën in plaats van alleen de mechanica. Bijvoorbeeld: Deze missies deal met van alles, van het doorkruisen van vijandig gebied met niet-gevechtseenheden, voor het ophangen van kastelen in record tijd. Deze technieken kunnen u helpen te slagen in het spel is moeilijk campagnes – of dip-een teen in de competitieve multiplayer-scene.

Het spreken van de multiplayer, je moet veel vijanden te staan, als AOEII: DE uit zal komen voor de Microsoft Store, Xbox Spel Pas voor PC en zelfs Stoom. (De eerste AOE: DE zal ook zijn weg naar Steam later dit jaar.) Alle drie de speler bases in staat zal zijn om te mixen en matchen vrij, of wilt u werk je weg omhoog de concurrerende ladder of speel meer ontspannen spelen met vrienden.

Als u liever de trein een beetje ten eerste, je kunt ook de strijd tegen het spel van de volledig vernieuwde AI. De devs vertelde me dat ze hebben opgezet zeven AIs van de oorspronkelijke AOEII tegen een AI van de Definitieve Editie, en de laatste won elke keer. Wat meer is – de nieuwe AI niet “vals spelen” zoals de oude deed. De vijand zal niet weet over uw base of uw krachten tenzij de scouts, en het geen toegang hebben tot alle middelen die het niet verzamelen met zijn eigen dorpsbewoners. Dit zal veel meer realistische tegenstanders, zowel in willekeurige kaart en campagne spelen.

Als je al kijkt naar de toekomst, de remasters zal niet eindigen met AOEII: DE. De ontwikkelaars bevestigd dat ze werken al op een Age of Empires III: de Definitieve Editie, hoewel het waarschijnlijk niet starten tot ergens volgend jaar. Age of Empires IV is ook in de werken en Microsoft zal onthullen meer informatie over het later dit jaar. Voor het moment, wil zijn aandacht te richten op AOEII: DE.

De game komt deze herfst voor de platformen die hierboven zijn vermeld, maar u kunt zich aanmelden voor een gesloten Leeftijd van Emprires II: de Definitieve Editie beta nu, als je gewoon niet kan wachten om te beginnen met het veroveren van de middeleeuwse wereld.

Volg dan zeker onze E3 2019 nieuws hub hele week lang voor de grootste onthult en indrukken uit Los Angeles.