Beste E3-2019: Vår Favoritt PC-Spill og Hardware

0
453

Av

Bærbar Pc Mag Redaksjonen

|
Juni 13, 2019 02:31 pm

  • MER

Med et par nye bærbare spill-pc og mye fantastisk programvare for å spille på dem, dette var et helvete av en E3. Kult klassikere laget en velkommen oppblomstring mens nykommere gjort oss glade for fremtiden på spill og hvordan vi bruker dem.

cyberpunk2077_lede

Her er våre anbefalinger for de Beste E3-2019.

John Veken Hex

Dette spillet er bare litt mindre enn fantastisk skuespilleren Keanu Reeves. En top – down taktikk spillet, du har å plotte den pensjonerte assassin ‘ s bane deg vei gjennom horder av goons dedikert til å sette en kule gjennom hans øyne. Holde seg i live etter nøye planlegging Veken er trinnene mens evaluering av den tid det vil ta hans fiender å skyte eller slå og prøve å møte og holde ham i live. — Sherri L. Smith

Borderlands 3

Våpen, plyndre og potte humor. Hva mer vil du i et skytespill? Borderlands 3 merker retur av en av mine favoritt tyvegods og skudd, og jeg kunne ikke være lykkeligere.

Borderlands 3

Spillet introduserer deg til en ny avling av vault hunters med sine egne unike evner og en dobbel dose av problemer fra antagonister, Calypso Tvillinger. En oppgradert multiplayer og over 1 milliard våpen for å skape en bred stripe av havok lover timer med moro. — Sherri L. Smith

Psychonauts 2

Det har vært ca 14 år siden den opprinnelige Psychonauts og utvikler Double Fine er klar til å ta oss tilbake til den sårede sinn med ondskap. Raz, denne gangen et fullverdig medlem av titulær gruppen finner seg selv forsøker å løse et uløst mysterium – som konspirerte for å kidnappe leder av Psychonauts og hvorfor. Komplett med sin signatur særpregede kunst stil og moro psykiske krefter, dette er et plattformspill vi kan ikke vente med å hoppe inn. — Sherri L. Smith

Oddworld Innbyggere

Når Oddworld: Abe ‘ s Odyssey utgitt i 1997, det var ment å være første del av en fem-del episk. Imidlertid er den beste lagt planer bli avsporet av økonomiske vanskeligheter. Men som en føniks som stiger opp fra asken, utvikler Oddworld Innbyggere, Inc. er tilbake med den andre del i serien, som er vakrere enn den første. Igjen, spillerne ta på seg rollen av Abe, et medlem av en enslaved rase kjemper for å frigjøre sitt folk fra sin grusomme overbelastning via plattformspill, logikk puslespill og noen gode gamle fashioned prosjektiler. — Sherri L. Smith

LucidSound LS-35X

Lett, svært rimelig med flott lyd, $24.99 LS-35 X er en chat-fokusert hodesett som kan lett overgang fra et spill chat til et forretningsmøte. Delvis takket være sin single earcup, seriøst lys pannebånd er komfortable og kan bæres komfortabelt for lange perioder av gangen. — Sherri L. Smith

Age of Empires II: Ultimate Edition

Hvis du bare har møtt verdens historie gjennom lærebøker, motivet kan virke ganske tørr. Men historien til den menneskelige sivilisasjon er så mye mer enn å memorere datoer og skriving av essays. Age of Empires II: Definitive Utgaven viser at middelalderens historie er full av strålende teknologisk gjennombrudd, ødeleggende intriger, harde kamper og større-enn-livet personligheter.

Age of Empires II

Med 35 sivilisasjoner og 27 kampanjer, AOEII: DE vil holde selv den mest kresne spillere opptatt for lang tid. Når du takle single-player scenarier, kan du alltid dykke inn i multiplayer, og test dine samfunnet-bygge ferdigheter mot andre historieinteresserte. Om du stole på Mongol kavaleri bueskyttere, Tyske orden eller Bysantinske slott, du er sikker på å finne en sivilisasjon som passer din spillestil. Og hvem vet? Du kan bare lære noe i prosessen. — Marshall Honorof

Alienware m15 og 17

To andre medlemmer av utvalget har fått en legendarisk makeover. Både Alienware m15 og 17 har blitt oppgradert med den Area-51 nydelig design. Men utseende er bare hud-dyp. Starter på $1,499, bærbare datamaskiner kan konfigureres med opptil 9. – Generasjons Intel Core i9-prosessor med en 2 TB PCIe SSD og et Nvidia GeForce RTX 2080 Max-Q GPU med 8 gb VRAM. De har også en integrert eye tracker gjengitt med tillatelse fra Tobii. Det er utviklingen av Alienware og det er absolutt sublime. — Sherri L. Smith

Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Jeg var ikke særlig begeistret for en annen Lego-spill, men utvikler TT Games og utgiver WBIE spill gjort meg til en troende. Som dekker alle ni filmer, inkludert den kommende Økningen av Skywalker flick, Den Skywalker Saga kan spilles i hvilken som helst rekkefølge.

Lego Star Wars Skywalker Saga

Men, hva du gjør i andre filmer kan påvirke hva som er tilgjengelig (eller ikke er) i andre verdener. Og hvis du forventer det samme gamle Lego-spill, spenne opp “buttercup”, fordi grafikken og kampsystemet har fått en stor ansiktsløftning. Er du klar til å gå til en galakse langt, langt unna? Fordi jeg er. — Sherri L. Smith

Xbox Spill Pass for PC

Xbox-Spill Passere satt en ny standard for hva slags verdi vi bør forvente fra en gaming abonnementstjeneste, og Microsoft er nå å bringe det samme flott pakke til PC-en med sin egen Windows-spesifikke fordeler. I tillegg til Microsoft spill som Gears 5, Sjø av Tyver, og Master Chief Samling, Spill Pass for PC vil omfatte PC-sentriske tredjepart fliser som Football Manager 2019 og Imperator: Roma. Og med Xbox Spill Pass Ultimate, kan du få Spillet Pass for Xbox, Spill Pass for PC og Xbox Live Gold for en sinnsykt lite som $15 per måned. — Mike Andronico

Cyberpunk 2077

CD Prosjekt Red brakte oss Witcher-serien, så det er bare passende at studioets neste prosjekt bør også være full av vanskelige valg. I denne første-person action/RPG, kan du bli en strålende hacker, en dødelig skarpskytter, en sofistikert samtalepartner eller noe i mellom. Når du navigerer i den enorme, futuristisk By om Natten, vil du bestemme om du ønsker å forbedre den dystopiske verden der du bor, eller rett og slett samle så mye rikdom og makt som du kan for deg selv.

MER: Xbox E3 Oppsummering: i Halo Uendelig, Tannhjul 5 og Cyberpunk 2077

Om du ønsker å skyte ned alle fiendene som står i veien eller snakke ned hver trussel med sjarm og list, Cyberpunk 2077 gir deg en sjanse til å spille slik du ønsker. Mellom sin tight spilling og open-ended fortelling, Cyberpunk 2077 er kanskje ikke til syvende og sist være en oppbyggende spillet, men det ser absolutt ut som det vil være et tilfredsstillende ett. — Marshall Honorof

Kreditt: CD Prosjekt Red; Girkasse, Microsoft; Warner Bros Interactive Entertainment