Beste E3 2019: Onze Favoriete PC-Games en Hardware

0
483

Door

Laptop Mag Redactie

|
13 juni, 2019 02:31 pm

  • MEER

Met een paar nieuwe gaming laptops en tal van adembenemende software om te spelen op hen, dit was een hel van een E3. Cult klassiekers zorgden voor een welkome opleving, terwijl nieuwkomers maakte ons enthousiast voor de toekomst van de games en hoe we consumeren.

cyberpunk2077_lede

Hier zijn onze kiest voor het Beste van E3 2019.

John Wick Hex

Dit spel is alleen iets minder adembenemend dan acteur Keanu Reeves. Een top – down tactiek spel, je moet om de grafiek van de gepensioneerde assassin ‘ s pad door de legioenen van goons gewijd aan het zetten van een kogel door zijn ogen. Blijven leven door het zorgvuldig plannen Wick ‘ s stappen, terwijl de evaluatie van de tijd het zal zijn vijanden te schieten of te staken en proberen tegen te gaan en houden hem in leven. — Sherri L. Smith

Borderlands 3

Geweren, loot en potty humor. Wat wil je nog meer in een shooter? Borderlands 3 markeert de terugkeer van een van mijn favoriete buit en schiet, en ik kon niet gelukkiger zijn.

Borderlands 3

Het spel laat u kennismaken met een nieuwe lichting vault hunters met hun eigen unieke krachten en een dubbele dosis van de problemen van de antagonisten, de Calypso Tweeling. Een vernieuwde multiplayer en meer dan 1 miljard kanonnen te richten op een brede strook van havok belooft uren plezier. — Sherri L. Smith

Psychonauts 2

Het is ongeveer 14 jaar sinds de oorspronkelijke Psychonauts en ontwikkelaar Double Fine ‘ s klaar om ons terug naar de gebroken geest van het kwaad. Raz, dit keer een volwaardig lid van de grote groep vindt zichzelf proberen op te lossen van een slepende mysterie – die verbintenis te ontvoeren, het hoofd van de Psychonauts en waarom. Compleet met de handtekening van de eigenzinnige kunst van de stijl en plezier psychische krachten, dit is een platformgame we kunnen niet wachten om te springen in. — Sherri L. Smith

Oddworld Inwoners

Wanneer Oddworld: Abe ‘ s Odyssey uitgebracht in 1997, het was bedoeld als het eerste deel van een vijfdelige epic. Echter, de beste plannen afgeleid te worden door financiële moeilijkheden. Maar als een feniks uit de as, ontwikkelaar Oddworld Inwoners, Inc. is terug met het tweede deel in de serie, die is mooier dan de eerste. Nogmaals, nemen spelers de rol aan van Abe, een lid van een slaaf race vechten om zijn volk van zijn wrede overbelasting via platformactie, logische puzzels en sommige goede oude ouderwetse projectielen. — Sherri L. Smith

LucidSound LS-35 X

Licht van gewicht, uiterst betaalbaar, met een geweldig geluid, de $24.99 LS-35 X is een chat-gericht headset die gemakkelijk kunnen overgang van een game chat aan een zakelijke bijeenkomst. Mede dankzij de single oorkop, het serieus lichte hoofdband is comfortabel en comfortabel gedragen kan worden voor een lange periode van tijd. — Sherri L. Smith

Age of Empires II: de Definitieve Editie

Als u alleen heb ondervonden de geschiedenis van de wereld door middel van handboeken, het onderwerp kan lijken vrij droog. Maar het verhaal van de menselijke beschaving is zoveel meer dan het onthouden van data en het schrijven van essays. Age of Empires II: de Definitieve Editie toont aan dat de middeleeuwse geschiedenis is vol briljante technologische doorbraken, verwoestende intrige, hevige gevechten en larger-than-life karakters.

Age of Empires II

Met 35 beschavingen en 27 campagnes, AOEII: DE zal houden zelfs de meest veeleisende spelers bezig voor een lange tijd. Nadat u het aanpakken van de single-player scenario ‘ s, je kan altijd een duik nemen in de multiplayer, en test je de samenleving-het opbouwen van vaardigheden tegen andere geschiedenisliefhebbers. Of u vertrouwen op de Mongoolse cavalerie, boogschutters, Teutoonse ridders of Byzantijnse kastelen, bent u zeker om te vinden van een beschaving die past bij uw playstyle. En wie weet? Je zou alleen iets leren in het proces. — Marshall Honorof

Alienware m15 en 17

Twee andere leden van de line-up te hebben gekregen een legendarische makeover. Zowel de Alienware m15 en 17 zijn opgewaardeerd met de Area-51 is prachtig design. Maar ziet zijn alleen de huid diep. Vanaf $1,499, de laptops kunnen worden geconfigureerd met maximaal een 9e Generatie Intel Core i9 processor met een 2TB PCIe SSD en een Nvidia GeForce RTX 2080 Max-Q GPU met 8 gb VRAM. Ze beschikken ook over een geïntegreerde eye tracker hoffelijkheid van Tobii. Het is de evolutie van Alienware en het is absoluut subliem. — Sherri L. Smith

Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Was ik niet bijzonder enthousiast over de andere Lego-game, maar de ontwikkelaar TT Games en uitgever WBIE games maakte me een gelovige. Het bestrijkt alle negen films, waaronder de komende Stijging van Skywalker flick, De Skywalker Saga kunnen worden afgespeeld in willekeurige volgorde.

Lego Star Wars Skywalker Saga

Echter, wat je in andere films kan invloed hebben op wat er beschikbaar is (of niet) in andere werelden. En als je verwacht dat de oude Lego-game, gesp boterbloem, omdat de graphics en het combat systeem heeft gekregen een grote facelift ondergaan. Bent u klaar om te gaan naar een sterrenstelsel ver, ver weg? Omdat ik ben. — Sherri L. Smith

Xbox Spel Pas voor PC

Xbox Spel Pas een nieuwe standaard voor het type van de waarde die we zouden verwachten van een game-abonnement service, en Microsoft is nu brengen die dezelfde geweldige pakket voor de PC met zijn eigen Windows-specifieke extra ‘ s. Naast Microsoft games zoals Gears 5, Zee van Dieven en De Master Chief Collectie, Spel Pas voor PC zal omvatten PC-centric derde partij tegels zoals Football Manager 2019 en Imperator: Rome. En met Xbox Spel Pas Ultimate, kunt u het Spel te krijgen Pass voor Xbox, Game Pas voor PC en Xbox Live Gold voor een waanzinnig lage $15, – per maand. — Mike Andronico

Cyberpunk 2077

CD Projekt Red heeft ons de Witcher-serie, dus het is alleen maar passend dat de studio ‘ s volgende project moet ook vol moeilijke keuzes. In deze first-person action/RPG, je kunt een briljante hacker, een dodelijke sluipschutter, een gladde prater of iets in tussen. Als u bij het navigeren door de enorme futuristische Nacht Stad, zult u zelf beslissen of u wilt het verbeteren van de dystopische wereld waarin je leeft, of gewoon verzamel zo veel rijkdom en macht als je kunt voor jezelf.

MEER: Xbox E3 Recap: Halo Oneindige, 5 Versnellingen en Cyberpunk 2077

Of u wilt pistool neer elke vijand die in de weg staat of praten elke bedreiging met charme en sluw, Cyberpunk 2077 biedt u een kans om te spelen maar je past. Tussen haar strakke gameplay en open verhaal, Cyberpunk 2077 kan uiteindelijk niet een verheffend spel, maar het lijkt alsof het zeker een tevreden stelt. — Marshall Honorof

Credit: CD Projekt Red; Versnellingsbak; Microsoft; Warner Bros Interactive Entertainment