Bedst af E3 2019: Vores Foretrukne PC-Spil og Hardware

0
367

Ved

Bærbar Mag Redaktionen

|
13 juni 2019 02:31 pm

  • MERE

Med et par nye gaming laptops og masser af betagende software til at spille på dem, det var et helvede af en E3. Kult klassikere lavet en velkommen genopblussen, mens nytilkomne gjort os glade for den fremtidige spil, og hvordan vi bruger dem.

cyberpunk2077_lede

Her er vores valg for de Bedste af E3 2019.

John Wiberg, Hex

Dette spil er kun lidt mindre betagende end skuespiller Keanu Reeves. En top – down-taktik spil, du er nødt til at plotte den pensionerede assassin ‘ s vej gennem horder af bøller, der er dedikeret til at sætte en kugle gennem hans øjne. Holde sig i live ved en nøje planlægning af Wick ‘ s trin, mens vurdering af den tid, det vil tage hans fjender at skyde eller strejke og forsøge at imødegå og holde ham i live. — Sherri L. Smith

Borderlands 3

Kanoner, plyndre og potte humor. Hvad mere ønsker du i et skydespil? Borderlands 3 markerer en tilbagevenden af en af mine favorit plyndre og skud, og jeg kunne ikke være lykkeligere.

Borderlands 3

Spillet introducerer dig til en ny afgrøde af vault hunters med deres egne unikke kræfter og en dobbelt dosis af problemer fra antagonister, Calypso Tvillinger. En ny multiplayer og over 1 mia kanoner til at skabe en bredt bælte af havok løfter timer af sjov. — Sherri L. Smith

Psychonauts 2

Det har været omkring 14 år siden, at den oprindelige Psychonauts og udvikler Double Fine ‘ s klar til at tage os tilbage i det splittede sind af det onde. Raz, denne gang et fuldgyldigt medlem af licenshaverens gruppe finder sig selv forsøger at løse en langvarig mystery – som konspirerede om at kidnappe lederen af Psychonauts og hvorfor. Komplet med sin underskrift finurlige stil og sjov psykiske kræfter, dette er et platformspil vi kan ikke vente med at hoppe ind. — Sherri L. Smith

Oddworld Inhabitants

Når Oddworld: Abe ‘ s Odyssey udgivet i 1997, var det meningen at det første stykke af en fem-del epic. Men, bedste lagt planer komme ud på et sidespor af økonomiske vanskeligheder. Men som en phoenix stiger fra asken, udvikler Oddworld Inhabitants, Inc. er tilbage med den anden del i serien, der er smukkere end den første. Igen, hvor spillerne tager rollen af Abe, som er medlem af en slave race, der kæmper for at fri sit folk fra dets grusomme overbelastning via banedesignet, logik puslespil og nogle gode gamle gammeldags projektiler. — Sherri L. Smith

LucidSound LS-35X

Let, ekstremt overkommelige, med en fantastisk lyd, $24.99 LS-35X er en chat-fokuseret headset, der kan nemt overgang fra spil til chat til et forretningsmøde. Takket være sin single earcup, alvorligt let hovedbøjle er komfortable og kan bæres komfortabelt i lange perioder af tid. — Sherri L. Smith

Age of Empires II: Endelig Udgave

Hvis du kun har mødt verdens historie gennem lærebøger, emnet kan være ret tør. Men historien om den menneskelige civilisation er så meget mere end at huske datoer og at skrive essays. Age of Empires II: Endelig Udgave viser, at middelalderen er fuld af gode teknologiske gennembrud, ødelæggende intriger, hårde kampe og større-end-livet personligheder.

Age of Empires II

Med 35 civilisationer og 27 kampagner, AOEII: DE vil holde selv de mest kræsne spillere travlt i lang tid. Efter du tackle single-player scenarier, du kan altid dykke ned i multiplayer, og test din samfundet-at opbygge færdigheder mod andre historieinteresserede. Uanset om du stole på Mongolske kavaleri, bueskytter, Tyske orden eller Byzantinske borge, du er sikker på at finde en civilisation, der passer til din spilstil. Og hvem ved? Du kan kun lære noget i processen. — Marshall Honorof

Alienware m15 og 17

To andre medlemmer af lineup har fået en legendarisk makeover. Både Alienware m15 og 17 er blevet opgraderet med Area-51 ‘ s smukke design. Men udseende er kun huden dybt. Starter ved $1,499, bærbare computere kan konfigureres med op til en 9. Gen Intel Core i9-processor med en 2TB PCIe SSD og et Nvidia GeForce RTX 2080 Max-Q GPU ‘ en med 8 gb VRAM. De har også en integreret eye tracker høflighed af Tobii. Det er udviklingen af Alienware, og det er helt sublime. — Sherri L. Smith

Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Jeg var ikke særlig begejstret for en anden Lego-spil, men udvikler TT Games og udgiver WBIE spil gjort mig en troende. Dækker alle ni film, herunder den kommende Stigning i Skywalker flick, Den Skywalker Saga kan spilles i vilkårlig rækkefølge.

Lego Star Wars Skywalker Saga

Dog, hvad man gør i andre film kan påvirke, hvad der er tilgængelig (eller ikke er) i andre verdener. Og hvis du forventer den samme gamle Lego-spil, spænde op buttercup, fordi grafik og bekæmpe system har fået en større ansigtsløftning. Er du klar til at gå til en galakse langt, langt væk? Fordi jeg er. — Sherri L. Smith

Xbox Spil Pass til PC

Xbox Spil Pass sat en ny standard for den type værdi, bør vi forvente fra en gaming abonnement, og Microsoft er nu den samme store pakke til PC ‘ en med sin egen Windows-specifikke frynsegoder. I tillæg til Microsoft spil som Gears 5, Havet af Tyvene og Master Chief Samling, Spil Pass til PC omfatter PC-centreret tredje part, fliser, såsom Football Manager i 2019, og Imperator: Rom. Og med Xbox Spil Pass Ultimative, du kan få Spillet før til Xbox, Spil Pass til PC og Xbox Live Gold til en vanvittig lav $15 pr måned. — Mike Andronico

Cyberpunk 2077

CD Projekt Red har bragt os the Witcher-serien, så det er kun passende, at studiet er det næste projekt skal også være fuld af svære valg. I denne first-person action/RPG, som du kan være en genial hacker, en dødsensfarlig skarpskytte, en åleglat conversationalist, eller noget i mellem. Når du navigerer rundt på det enorme, futuristisk Nat By, du vil beslutte, om du ønsker at forbedre den dystopiske verden, hvor du bor, eller blot samle så meget rigdom og magt, som du kan for dig selv.

MERE: Xbox E3 Resumé: Halo Uendelig, Gear 5 og Cyberpunk 2077

Uanset om du ønsker at pistol ned hver fjende, der står i vejen for eller tale ned hver trussel med charme og snu, Cyberpunk 2077 tilbyder dig en chance for at spille, men du kan se passer. Mellem sin stramme gameplay og åben fortælling, Cyberpunk 2077 kan i sidste ende ikke være en opløftende spil, men det ser ud som det vil være en positiv oplevelse. — Marshall Honorof

Kredit: CD Projekt Red; Gearkasse; Microsoft; Warner Bros. Interaktiv Underholdning