Vri: Huawei Angivelig Lanserer Windows ARM Laptop

0
446

Av

Phillip Tracy

|
Juni 13, 2019 08:37 am

  • MER

Huawei kan ikke gjøres lanserer nye bærbare datamaskiner i USA, tross alt.

huawei-matebook-laptop

Den Kinesiske tech-giganten er visstnok satt til å lansere en ny ARM-drevet laptop neste måned, ifølge en rapport fra Global Times, en Kinesisk state media outlet. Siterer en anonym kilde “nær til saken,” stikkontakten hevder at en ny bærbar pc som kjører Windows vil starte i juli, og som rapporterer til Huawei stenge ned produksjonen linjer er “grunnløse.”

Denne nyheten bør sees skeptically. Den Globale Ganger nevner ikke at det var Richard Yu, administrerende DIREKTØR i Huawei forbruker divisjon, som bekreftet til CNBC at den planlagte lanseringen av en ny MateBook laptop ble satt på vent på ubestemt tid. “Vi kan ikke levere PC-en,” sa han. Den Globale Ganger også omtalt én anonym kilde og ikke bekrefte informasjonen med Huawei.

MER: Beste Bærbare datamaskiner: Topp Karakter Bærbare pc-er, Chromebook, 2-i-1

Men til tross for at Huawei egne krav, den Globale Ganger og Forbes forfatter Jason Evangelho synes overbevist om at en ny Huawei bærbare pc-er som kommer. “Huawei vil lansere en ny bærbar pc produktet i juli, med forskjellige modeller og konfigurasjoner sammenlignet med tidligere serien” slik som MateBook og HonorBook,” Global Times skriver.

Ikke bare bør du ta kontakt med en klype salt, men selv om det er sant, ikke få forhåpninger for en ny MateBook X bærbare pc-en. Snarere er dette mystiske ARM-drevet bærbar pc vil trolig være et billig hotellrom i maskin med mye mindre strøm enn hva vi er vant til å se fra Huawei enheter.

“Den nye bærbare pc-er vil systemet kjøre basert på ARM-arkitektur som støtter Windows, som viser at cut-off av noen teknologier har svært liten innvirkning på Huawei,” Fang Jing, en næring som analytiker i Kina Merchants Verdipapirer, fortalte den Globale Ganger.

Huawei har hatt en tøff tid i det siste. Selskapet angivelig bedt om notebook supply chain partnere til å suspendere leveranser etter Intel, Qualcomm, Xilinx og Broadcom kutte båndene med tech gigantiske følgende AMERIKANSKE sanksjoner. Huawei er de siste som faller ut med USA begynte da det ble svartelistet av det AMERIKANSKE Department of Commerce før President Trump signert en ordre sperring embetsmenn fra ved hjelp av telekom-utstyr fra andre selskaper for det som anses som en trussel mot nasjonal sikkerhet (Men vi er ikke overbevist om at USA har gitt nok bevis til å sette Huawei i denne gruppen).

Huawei hadde allerede annonsert nye MateBook bærbare pcer til 2019, men det ser nå ut til at vi må vente for den politiske striden for å løse før vi kan få våre hender på dem.

  • Huawei vs AMERIKANSKE Regjeringen: Hvor er Bevisene?
  • Microsoft Har Akkurat Dyttet Huawei Bærbare Datamaskiner Fra Sin Nettbutikk
  • Hva Skjer Huawei MateBook Bærbare datamaskiner Etter OSS Forbudet?

Forfatter-Bio

Phillip Tracy

Phillip Tracy,
Phillip Tracy er en ledende forfatter på Tom ‘ s Guide og Bærbar pc Mag, hvor han omtaler bærbare datamaskiner og dekker den nyeste industri nyheter. Etter endt utdannelse med en journalistikk grad fra University of Texas i Austin, Phillip ble en tech reporter på den Daglige Punktum. Det han har skrevet anmeldelser for et utvalg av gadgets og dekket alt fra sosiale media trender til cybersecurity. Før det var han skrev for RCR Trådløs Nyheter og NewBay Media. Når han ikke fiksing og triksing med enheter, kan du finne Phillip å spille spill, lese, lytte til indie-musikk eller ser på fotball.
Phillip Tracy,