Samsung Galaxy Tab S5 Tops Galaxy S10+ in Gelekte Benchmarks

0
460

Door

Don Reisinger

|
11 juni, 2019 07:56 am

  • MEER

Het lijkt Samsung geleerd heeft van de fouten die het gemaakt met de Galaxy Tab S4, volgens een nieuw rapport.

samsung-galaxy-tab-4

Een nieuw gelekte Geekbench benchmark toont een toestel met de codenaam van de Samsung SM-T865. Volgens SamMobile, die eerder gemeld op het lek, dat is van hetzelfde model verondersteld te worden gebonden aan de LTE-versie van de Galaxy Tab S5 — een aankomende tablet van Samsung.

tab s5 geekbench

Volgens de benchmark, Samsung is van plan om uit te rusten van de tablet met de nieuwste Qualcomm Snapdragon 855 processor. Dat is goed nieuws voor de mensen die het gekocht van de Galaxy Tab S4 vorig jaar, en we waren teleurgesteld dat het kwam met de oudere Qualcomm Snapdragon 835 in plaats van de Snapdragon 845 dat was tops in 2018.

De verhuizing betekent ook dat de Galaxy Tab S5 moet goed presteren op de power voor.

MEER: Samsung Galaxy Tab S4: Volledige Review

Volgens de lek, de tablet scoorde 3,506 in de single-core test-en 9,788 in de multi-core test op de Geekbench 4 benchmark. Dat is genoeg om het vooruit van de Galaxy S10+, volgens Geekbench, maar vreemd genoeg, het is nog niet zo krachtig als de Galaxy S10 modellen met Samsung ‘ s Exynos processors. Op de multi-core voorkant, Samsung ‘ s tablet is net achter de Galaxy S10 met een Exynos processor en ver achter de Galaxy S10+’s score van 10,615 met dezelfde Snapdragon 855.

Afgezien van dat, kunnen we afleiden dat de tablet wordt geleverd met 6 gb geheugen en draait op Android 9 Pie. Helaas, de benchmark niet vertellen ons iets anders over wat we kunnen verwachten van de tablet, en er is geen beeld van hoe het eruit zou kunnen zien. Maar als het wordt nu getest, er is een goede kans dat het zal starten op enig moment in de komende paar maanden.

Tot dan, hoort veel meer geruchten op Samsung ‘ s plannen.

  • Samsung Galaxy Tab S3: Volledige Review
  • Samsung Galaxy TabPro S: Volledige Review
  • Galaxy Tab Economie: Welke Biedt De Beste Waarde?