Samsung Galaxy Tab S5 Topper Galaxy S10+ i Benchmarks Lekket

0
440

Av

Ikke Reisinger

|
Juni 11, 2019 07:56 am

  • MER

Det ser ut som Samsung har lært av de feilene det laget med Galaxy Tab S4, ifølge en ny rapport.

samsung-galaxy-tab-4

En nylig lekket Geekbench benchmark viser en enhet med kodenavn Samsung SM-T865. Ifølge SamMobile, som tidligere rapportert om lekkasjen, som er den samme modellen som antas å være knyttet til LTE-versjonen av Galaxy Tab S5 — en kommende nettbrettet fra Samsung.

tab s5 geekbench

I henhold til standarden, Samsung planlegger å utstyre tablet med den nyeste Qualcomm Snapdragon 855 prosessor. Det er gode nyheter for folk som kjøpte Galaxy Tab S4 siste året, og var skuffet over at det kom med eldre Qualcomm Snapdragon 835 i stedet for Snapdragon 845 det var topper i 2018.

Farten betyr også at Galaxy Tab S5 skal utføre godt på kameraet foran.

MER: Samsung Galaxy Tab S4: Full Gjennomgang

Ifølge lekkasjen, tablet scoret 3,506 i single-core testing og 9,788 i multi-core testing på Geekbench 4 referanseindeksen. Det er nok til å sette det i forkant av Galaxy S10+, i henhold til Geekbench, men merkelig nok, er det fortsatt ikke så kraftig som Galaxy S10-modeller som kjører Samsungs Exynos-prosessorer. På multi-core foran, Samsungs nettbrett var like bak Galaxy S10 med en Exynos prosessor og langt bak Galaxy S10+’s score av 10,615 med samme Snapdragon-855.

Bortsett fra det, kan vi samle at nettbrettet vil leveres med 6 gb minne og kjøre på Android 9 Pie. Dessverre, benchmark forteller oss ikke noe annet om hva vi forventer fra et nettbrett, og det finnes ikke noe bilde som viser hvordan det kan se ut som. Men hvis det testes nå, er det en god sjanse det vil være å lansere på noen punkt i de neste månedene.

Inntil da, kan du forvente å høre mange flere rykter på Samsung ‘ s planer.

  • Samsung Galaxy Tab S3: Full Gjennomgang
  • Samsung Galaxy TabPro S: Full Gjennomgang
  • Galaxy Tab Økonomi: Hvilken Som Tilbyr Den Beste Verdien?