Samsung Galaxy Tab S5 Toppe Galaxy S10+ Lækket Benchmarks

0
338

Ved

Don Reisinger

|
11 juni 2019 07:56 am

  • MERE

Det ser ud som om Samsung har lært af de fejltagelser, der er gjort med Fanen Galaxy S4, ifølge en ny rapport.

samsung-galaxy-tab-4

En nyligt lækkede Geekbench benchmark viser en enhed med kodenavnet Samsung SM-T865. Ifølge SamMobile, som tidligere rapporteret om lækagen, det er den samme model, som menes at være bundet til LTE-version af Galaxy Tab S5 — en kommende tablet fra Samsung.

tab s5 geekbench

Ifølge benchmark, Samsung har planer om at udstyre tablet med den nyeste Qualcomm Snapdragon 855 processor. Det er gode nyheder for folk, der har købt Fanen Galaxy S4 sidste år, og var skuffet over, at det skete med den ældre Qualcomm Snapdragon 835 i stedet for at Snapdragon 845, der blev toppe i 2018.

Flytningen betyder også, at Galaxy Tab S5 skal klare sig godt om effekt foran.

MERE: Samsung Galaxy Tab S4: Komplet Gennemgang

Efter at lækagen, tablet fået 3,506 i single-core test og 9,788 i multi-core-test på Geekbench 4 benchmark. Det er nok til at sætte det foran Galaxy S10+, ifølge Geekbench, men mærkeligt nok, det er stadig ikke så kraftig som Galaxy S10-modeller, der kører Samsungs Exynos-processor. På multi-core foran, Samsung ‘ s tablet var lige bag Galaxy S10 med en Exynos processor og langt bag Galaxy S10+’s score på 10,615 med det samme Snapdragon 855.

Bortset fra det, kan vi samle at tablet vil skibet med 6 GB hukommelse og køre på Android 9 Pie. Desværre, det benchmark, der ikke fortæller os noget andet om, hvad vi kan forvente fra den tablet, og der er ikke noget billede, som viser, hvad det kan se ud. Men hvis det er ved at blive testet nu, er der en god chance for det vil være at lancere på et tidspunkt i de næste par måneder.

Indtil da, kan forvente at høre mange flere rygter om Samsung ‘ s planer.

  • Samsung Galaxy Tab S3: Komplet Gennemgang
  • Samsung Galaxy TabPro S: Komplet Gennemgang
  • Galaxy Tab Økonomi: Hvilke Man Tilbyder Den Bedste Værdi?