Samsung Galaxy Tab S5 Toppar Galaxy S10+ i Läckt ut Riktmärken

0
430

Av

Don Reisinger

|
Den 11 juni 2019 07:56 am

  • MER

Det ser ut som att Samsung har lärt sig av de misstag man gjort med Galaxy Tab S4, enligt en ny rapport.

samsung-galaxy-tab-4

Ett nyligen läckt Geekbench benchmark visar en enhet med kodnamnet Samsung SM-T865. Enligt SamMobile, som tidigare rapporterat om att läcka, det är samma modell som tros vara knuten till LTE-versionen av Galaxy Tab S5 — en kommande tablet-pc från Samsung.

tab s5 geekbench

Enligt benchmark, Samsung planerar att utrusta tablet pc med den senaste Qualcomm Snapdragon 855-processor. Det är goda nyheter för folk som köpt Fliken Galaxy S4 förra året, och var besviken över att det kom med de äldre Qualcomm Snapdragon 835 istället för Snapdragon 845 det var toppar i och med 2018.

Flytten innebär också att Galaxy Tab S5 ska prestera bra på makt front.

MER: Samsung Galaxy Tab S4: Hela Recensionen

Enligt läckan, tablett fått 3,506 i single-core tester och 9,788 i multi-core tester på Geekbench 4 riktmärke. Det räcker för att sätta det inför Galaxy S10+, enligt Geekbench, men konstigt nog, det är fortfarande inte lika kraftfull som Galaxy S10 modeller som kör Samsungs Exynos-processorer. På multi-core front, Samsungs tablet var precis bakom Galaxy S10 med en Exynos-processor och långt bakom Galaxy S10+’s betyg av 10,615 med samma Snapdragon 855.

Bortsett från att vi kan samla att den tablet levereras med 6 GB minne och köra Android-9 Paj. Tyvärr, benchmark inte berätta något mer om vad vi kan förvänta oss från tabletten, och det är ingen bild som visar hur det kan se ut. Men om det är som testas nu, det finns en god chans att det kommer att starta någon gång under de närmaste månaderna.

Tills dess, förväntar sig att få höra många fler rykten om Samsung: s planer.

  • Samsung Galaxy Tab S3: Fullständig Översyn
  • Samsung Galaxy TabPro S: Fullständig Översyn
  • Galaxy Tab Ekonomi: Som En Erbjuder Det Bästa Värdet?