Plot Twist: Huawei naar Verluidt de Lancering van Windows ARM Laptop

0
441

Door

Phillip Tracy

|
13 juni, 2019 08:37 am

  • MEER

Huawei kan niet worden gedaan met het vrijgeven van nieuwe laptops in de VS, na alle.

huawei-matebook-laptop

De Chinese tech reus is naar verluidt set om te starten met een nieuwe ARM-aangedreven laptop, volgende maand, volgens een rapport van de Global Times, een Chinese staatsmedia stopcontact. Het citeren van een anonieme bron “dicht bij de zaak,” het stopcontact beweert dat een nieuwe laptop met Windows zal van start gaan in juli, en dat de rapporten van Huawei afsluiten van de productie lijnen zijn “ongegrond.”

Dit nieuws moet worden sceptisch bekeken. De Global Times vermeldde niet dat het was Richard Yu, CEO van Huawei consumer division, die bevestigd CNBC dat de geplande lancering van een nieuwe MateBook laptop was voor onbepaalde tijd in de wacht gezet. “Wij niet kunnen leveren van de PC,” zei hij. De Global Times ook aangehaald één anonieme bron en wilde niet bevestigen dat de informatie met Huawei.

MEER: Beste Laptops: Top Rated Notebooks, Chromebooks, 2-in-1s

Maar ondanks Huawei ‘ s eigen vorderingen, de Global Times en Forbes schrijver Jason Evangelho lijken ervan overtuigd dat een nieuwe Huawei laptop komt. “Huawei brengt een nieuwe laptop product in juli, met verschillende modellen en configuraties in vergelijking met de vorige serie’ zoals de MateBook en HonorBook,” de Global Times schrijft.

Niet alleen moet u het rapport met een korrel zout nemen, maar zelfs als het waar is, niet uw verwachtingen voor een nieuwe MateBook X laptop. Integendeel, deze mysterieuze ARM-aangedreven laptop zal waarschijnlijk een budget machine met veel minder stroom dan wat we gewend zijn aan het zien van Huawei devices.

“De nieuwe laptop-systeem uitgevoerd op basis van ARM-architectuur met ondersteuning voor Windows, waaruit blijkt dat de cut-off van enkele technologieën die weinig effect heeft op Huawei,” Fang Jing, een industrie-analist bij China Merchants Securities, zei de Global Times.

Huawei heeft een moeilijke tijd te laat. De vennootschap naar verluidt gevraagd notebook supply chain partners voor leveringen op te schorten na Intel, Qualcomm, Xilinx en Broadcom snijd banden met de tech reus volgende AMERIKAANSE sancties. Huawei ‘ s recente vallen met de VS begon als het was op de zwarte lijst van het AMERIKAANSE Ministerie van Handel voordat President Trump ondertekend een executive order blokkeren ambtenaren van het gebruik van telecom-apparatuur van elk bedrijf geacht wordt een bedreiging voor de nationale veiligheid (Al zijn we niet overtuigd van de VS heeft genoeg bewijs om Huawei in die groep).

Huawei had al aangekondigd een nieuwe MateBook laptops voor 2019, maar het blijkt nu dat we moeten wachten voor de politieke vete op te lossen voordat we kunnen onze handen op hen.

  • Huawei vs de AMERIKAANSE Overheid: Waar is het Bewijs?
  • Microsoft Net Rukte Huawei Laptops Van Haar Online Winkel
  • Wat Gebeurt er met de Huawei MateBook Laptops Na ONS Verbieden?

Auteur Bio

Phillip Tracy

Phillip Tracy,
Phillip Tracy is een senior writer bij Tom ‘ s Guide en Laptop Mag, waar hij beoordelingen laptops en heeft betrekking op het meest recente nieuws uit de branche. Na zijn afstuderen met een journalistiek diploma van de Universiteit van Texas in Austin, Phillip werd een tech-reporter bij de Daily Dot. Daar schreef hij recensies voor een assortiment van gadgets en bedekt alles van sociale media trends op het gebied van cyberbeveiliging. Voorafgaand aan die hij schreef voor RCR Wireless Nieuws en NewBay Media. Als hij niet knutselen met apparaten, kunt u vinden Phillip spelen van video games, lezen, luisteren naar indie muziek of het kijken naar voetbal.
Phillip Tracy,