Plot Twist: Huawei Angiveligt at Lancere Windows ARM Bærbar

0
425

Ved

Phillip Tracy

|
13 juni 2019 08:37 am

  • MERE

Huawei kan ikke gøres frigive nye bærbare computere i USA, efter at alle.

huawei-matebook-laptop

Den Kinesiske tech gigant er efter sigende klar til at lancere en ny ARM-baserede laptop i næste måned, ifølge en rapport fra Global Times, en statslige Kinesiske medier. Med henvisning til en anonym kilde tæt på sagen,” outlet hævder, at en ny bærbar computer, der kører Windows vil starte i juli, og at rapporter om Huawei lukke produktionen linjer er “grundløse.”

Denne nyhed skal ses skeptisk. Den Globale Gange nævner ikke, at det var Richard Yu, den administrerende DIREKTØR for Huawei ‘ s consumer division, der bekræftede, at CNBC, at den planlagte lancering af et nyt MateBook bærbare computer var sat på hold på ubestemt tid. “Vi kan ikke levere PC’ en,” sagde han. Den Globale Gange også nævnt en enkelt anonym kilde og ikke bekræfte de oplysninger, der med Huawei.

MERE: Bedste Laptops: topkarakter Notebooks, Chromebooks, 2-i-1

Men på trods af Huawei ‘ s egne krav, den Globale Gange, og Forbes forfatter Jason Evangelho synes overbevist om, at en ny Huawei laptop er på vej. “Huawei vil frigive en ny laptop produkt i juli, med forskellige modeller og konfigurationer sammenlignet med tidligere serie’, såsom MateBook og HonorBook,” the Global Times skriver.

Ikke alene bør du tage den med et gran salt, men selv hvis det er sandt, skal du ikke få dine forhåbninger op for en ny MateBook X laptop. Snarere, at dette mystiske ARM-baserede laptop ville sandsynligvis være en budget-maskine med meget mindre strøm, end hvad vi er vant til at se fra Huawei enheder.

“De nye bærbare pc’ s system vil køre, der er baseret på ARM-arkitekturen, der understøtter Windows, som viser, at cut-off af nogle af de teknologier har meget lidt indflydelse på Huawei,” Fang Jing, en industri analytiker hos China Merchants Værdipapirer, fortalte the Global Times.

Huawei har haft en hård tid for sent. Virksomheden angiveligt spurgte notebook partnere i forsyningskæden til at suspendere leverancer efter Intel, Qualcomm, Xilinx og Broadcom skære bånd med tech gigant følgende AMERIKANSKE sanktioner. Huawei ‘ s seneste falder ud med USA begyndte, da det blev sortlistet af det AMERIKANSKE Department of Commerce, før Præsident Trump underskrevet en executive order spærring af embedsmænd fra at bruge telecom udstyr fra enhver virksomhed, som den anså for en trussel mod den nationale sikkerhed (Men vi er ikke overbevist om, at USA har givet beviser nok til at sætte Huawei, i denne gruppe).

Huawei havde allerede annonceret nye MateBook bærbare computere til 2019, men nu ser det ud til, at vi bliver nødt til at vente til den politiske strid, til at løse, før vi kan få vores hænder på dem.

  • Huawei vs AMERIKANSKE Regering: Hvor er Beviserne?
  • Microsoft Bare Sled Huawei Bærbare Computere Fra Sin Online-Butik
  • Hvad Sker der med Huawei MateBook Laptops Efter OS Forbyde?

Forfatter Bio

Phillip Tracy

Phillip Tracy,
Phillip Tracy er en ledende forfatter på Tom ‘ s Guide og Laptop Mag, hvor han gennemgår bærbare computere og dækker de seneste nyheder inden for industrien. Efter sin eksamen med en grad i journalistik fra University of Texas i Austin, Phillip blev en tech-journalist på Daily Dot. Der, han skrev anmeldelser for en række gadgets og dækket alt fra social media trends for cybersikkerhed. Forud for at, han skrev til RCR Trådløse Nyheder og NewBay Medier. Når han ikke fifle med enheder, du kan finde Phillip spiller video spil, læse, lytte til indie musik eller ser fodbold.
Phillip Tracy,