Lenovo Pakker Nvidia-Grafikk Til ThinkPad P53s og P43s for Studenter

0
418

Av

Rami Khordadbeh

|
Juni 11, 2019 12:01 am

  • MER

Lenovo er revamping sin ThinkPad Ps besetning, rettet mot det arbeidsstasjoner mot elever som trenger strøm til å kjøre strenge programmer og holdbarhet til å håndtere den uformelle slitasje forårsaket ved å bestille det fra klasse til klasse.

01 thinkpad p53s hero front facing

Lenovo lanserer ThinkPad P43s (14 tommer) og ThinkPad P53s (15.6 tomme), som begge starter på $1,499 og vil være tilgjengelig en gang i juni og juli, henholdsvis.

Lenovo ThinkPad P43s og P53s: Pris og Spesifikasjoner

  Lenovo ThinkPad P43s Lenovo ThinkPad P53s
Startpris $1,499 $1,499
Skjerm

14-tommers skjerm: Opptil 2560 x 1440

På 15,6-tommer: Opp til 3840 x 2160

CPU

8. Generasjons Intel Core-prosessor

RAM Opp til 48GB
Grafikk

Nvidia Quadro P520

Lagring

Opp til 2 tb SSD NVMe

Porter

En Thunderbolt-3, to USB-3.1, en USB Type-C, HDMI 1.4, microSD-kortleser, RJ45 Ethernet-port, hodetelefonutgang

Størrelse

12.95 x 8.94 x 0,7 cm

14.4 x 9,76 x 0,75 tommer
Vekt

3.24 pounds

3.87 pounds

Til tross for størrelsen forskjell, den starter konfigurasjoner av den bærbare ThinkPad-P43s og P53s er nøyaktig det samme til samme pris som starter. For $1,499, får du en Intel Core i7-8565U-prosessor, Nvidia Quadro P520 GPU, 8 gb RAM, en 256 gb SSD, 1920 x 1080 skjerm og enda en tre-års begrenset garanti.

Det er uklart hva den høyeste tilgjengelige prosessor vil bli, men vi vet at det er 8. Gen Intel Core CPU. Som for de andre spesifikasjoner, kan du konfigurere systemer med opp til 48 gb RAM og en 2 TB SSD.

Design

Til ingen overraskelse, ThinkPad P43s og P53s ser ut som — vel, ThinkPads. De har samme gjenkjennelige black design på panseret ledsaget av en enkel stål ThinkPad-logoen. Interiøret er mer av det samme, med en standard svart dekk som har en rød aksent-pekestikken, en annen stål ThinkPad-logoen og noen relativt tykke rammer. Den rammer ikke så ille som Lenovo er ikke-S-versjoner, men de kunne bruke en klippe.

02 thinkpad p43s hero front facing jd

Lenovo er markedsføring bærbare datamaskiner som lett og tynn, spesielt for studenter som i utgangspunktet lever ut av sin ryggsekk, og som ringer sant, så ThinkPad P43s kommer inn på 3,2 kg og 13 x 8.9 cm x 0,7 cm, mens P53s tiltak 3.9 kg og 14.4 x 9.8 x 0,8 cm. I kontrast, er Lenovos standard ThinkPad P53 arbeidsstasjon, kunngjorde også i dag (11. juni), tips vekten på 5,4 kg.

MER: Beste Lenovo Bærbare datamaskiner

ThinkPad P43s og P53s har en anstendig mengde-porter også, inkludert en Thunderbolt-port 3, to USB-3.1-porter, én USB-Type-C-port, en HDMI 1.4-port, en microSD-kortleser, en RJ45 Ethernet-port og en hodetelefonutgang.

03 thinkpad p53s hero left side

Og selvfølgelig, disse ThinkPads er Mil-Spec testet for 12-standarder, inkludert evnen til å tåle ekstreme temperaturer, vibrasjoner, støt, høyder, stråling, sopp og støv, blant andre ting.

Skjerm

ThinkPad P43s har en 14-tommers skjerm som kan konfigureres opp til en WQHD-oppløsning (2560 x 1440). Panelet som har Dolby Visjon HDR og kan avgi 500 nits lysstyrke. I mellomtiden, den P53s kan konfigureres med en 4K-panelet (3840 x 2160) sammen med de samme funksjonene. Samtidig oppnå 500 nits er ikke umulig, vi er spent på å se om panelene vil leve opp til dette nummeret, spesielt siden forrige ThinkPad P52s’ 4K-panelet bare rammet 293 nits lysstyrke.

07 thinkpad p53s hero rear facing left

Tastatur

Det er ikke noen spesifikke detaljer på tastaturet, men ut i fra det vi kan samle, Lenovo, er å bruke sin standard for ThinkPad-tastatur, som har en pekestikke. Forskjellen mellom tastaturet er at det ThinkPad P53s har en full størrelse numpad, mens P43s ikke.

17 thinkpad p43s close up fpr trackpad

Hvis P53s er noe som forgjengeren sin tastaturet vil bli gledelig falle i staver og funksjon-tasten for å reise på 1,7 millimeter, som er innenfor vårt 1,5 til 2,0 mm foretrukket område.

Batterilevetid

Vi fikk ikke eksakte tall for batteriets levetid, men Lenovo lovet at både ThinkPad P43s og P53s vil vare “hele dagen,” antagelig betyr at minst 8 timer. Det vi vet sikkert er at P53s har en 57Whr batteri, mens P43s har en 50Whr batteriet, noe som gir mening på grunn av størrelsen forskjell. Strømforsyningen vil være en Type-C-inngang, lik den forrige generasjon, slik at laderen vil forblir bærbare, så vel.

Med tanke på at den forrige ThinkPad P52s spikret 8 timer og 24 minutter på den Bærbare pc Mag Batteri Test, vil jeg si at oddsen for den moderniserte versjoner å oppnå en lignende batterilevetid er ganske god.

Outlook

Vi er glade for å få ThinkPad P43s og P53s gjennom vår lab for å se hvordan de klarer seg mot de P52s. Ideelt sett, vil skjermen bli lysere og grafikkytelse vil være mye sterkere med sin nye GPU. Stay tuned for full gjennomgang og benchmarks.

Kreditt: Lenovo

  • Som GPU er Riktig For Deg?
  • Som Bærbar CPU er Riktig for Deg?
  • Beste Bærbare datamaskiner for Studenter

Forfatter-Bio

Rami Tabari

Rami Khordadbeh,
Så snart Rami Khordadbeh sprunget ut av College of Staten Island, han traff bakken kjører som Skribent for Bærbare pc Mag. Han omtaler hver form og form av en bærbar datamaskin samt alle slags kule tech. Du kan finne han sitter ved pulten sin, omgitt av en hoarder drøm av bærbare datamaskiner, og når han går sin vei ut til sivilisasjonen, kan du fange ham ser virkelig dårlig anime eller spiller noen form av smertelig vanskelig kamp. Han er den beste i hver kamp, og han hadde bare ikke tape. Det er derfor du noen ganger ta sin byline i Tom ‘ s Guide, som tar på seg den nyeste Sjeler-som utfordring.
Rami Khordadbeh,