Lenovo Pakker Nvidia Grafik ThinkPad P53s og P43s for Studerende

0
442

Ved

Rami Tabari

|
11 juni 2019 12:01 am

  • MERE

Lenovo er omlægning sin ThinkPad Ps lineup, der er rettet mod arbejdsstationer mod studerende, der har brug for strøm til at køre stramme programmer og holdbarhed til at håndtere den afslappede slitage forårsaget af booking det fra klasse til klasse.

01 thinkpad p53s hero front facing

Lenovo introducerer ThinkPad P43s (14-tommer) og ThinkPad P53s (15.6 tommer), som begge starter ved $1,499, og vil blive tilgængelig engang i juni og juli, hhv.

Lenovo ThinkPad P43s og P53s: Pris og Specs

  Lenovo ThinkPad P43s Lenovo ThinkPad P53s
Start Pris $1,499 $1,499
Skærm

14-tommer: Op til 2560 x 1440

15.6 tommer: Op til 3840 x 2160

CPU

8. Gen Intel Core-processor

RAM Op til 48GB
Grafik

Nvidia Quadro P520

Opbevaring

Op til 2TB SSD NVMe

Havne

En Thunderbolt-3, to USB-3.1, en USB-Type-C, HDMI 1.4, microSD kortlæser, RJ45 Ethernet stik til hovedtelefoner

Størrelse

12.95 x 8.94 x 0,7 cm

14.4 x 9.76 x 0,75 tommer
Vægt

3.24 pounds

3.87 pounds

Til trods for størrelsen af forskellen, den starter konfigurationer af ThinkPad P43s og P53s er præcis den samme for samme udgangspunkt pris. For $1,499, du får en Intel Core i7-8565U processor, et Nvidia Quadro P520 GPU, 8 gb RAM, en 256GB SSD, en 1920 x 1080 skærm og endda en tre års begrænset garanti.

Det er uklart, hvad den højeste tilgængelige processor vil være, men vi ved, at det er 8. Generation Intel Core CPU. Som for de andre specs, kan du konfigurere systemer med op til 48GB RAM og en 2TB SSD.

Design

Ingen overraskelse, ThinkPad P43s og P53s ligner — ja, ThinkPads. De har de samme genkendelige sort design på kølerhjelmen ledsaget af en simpel stål ThinkPad-logo. Interiøret er mere af det samme, med en standard sort dæk, der har en rød accent peger stick, en anden stål ThinkPad-logoet og nogle relativt tykke kanter. De kanter er ikke så slemt, som Lenovo er ikke-S-versioner, men de kunne bruge en trim.

02 thinkpad p43s hero front facing jd

Lenovo er marketing bærbare computere, som let og tynd, specielt for studerende, der dybest set lever af deres rygsæk, og der ringer sandt, som det ThinkPad P43s kommer i på 3,2 kilo og 13 x 8.9 x 0,7 cm, mens P53s foranstaltninger 3,9 kilo og 14,4 x 9,8 x 0,8 inches. I modsætning til Lenovo ‘ s standard ThinkPad P53 arbejdsstation, meddelte også i dag (juni 11), tips vægten på 5.4 pounds.

MERE: Bedste Lenovo Laptops

ThinkPad P43s og P53s har en anstændig mængde af havne, herunder en Thunderbolt 3 stik, to USB-3.1-porte, en USB-Type-C-port, en HDMI 1.4-port, en microSD card reader, et RJ45 Ethernet-stik og et hovedtelefonstik.

03 thinkpad p53s hero left side

Og selvfølgelig, disse ThinkPads er Mil-Spec testet for 12 standarder, herunder evnen til at modstå ekstreme temperaturer, vibrationer, stød, højder, stråling, svamp og støv, blandt andre ting.

Skærm

ThinkPad P43s har et 14-tommers skærm, der kan konfigureres op til et WQHD-opløsning (2560 x 1440). Det panel, der har Dolby Vision HDR og kan udsende 500 nit lysstyrke. I mellemtiden P53s kan konfigureres med en 4K-panel (3840 x 2160) sammen med de samme funktioner. Mens opnå 500 nit er ikke umuligt, vi er nysgerrige for at se, om de paneler, der vil leve op til det antal, især da den tidligere ThinkPad P52s’ 4K-panel kun ramt 293 nit lysstyrke.

07 thinkpad p53s hero rear facing left

Tastatur

Der er ikke nogen specifikke detaljer på tastaturet, men ud fra hvad vi kan samles, Lenovo er ved hjælp af dens standard ThinkPad tastatur, som har en pegepind. Forskellen mellem tastaturet er, at ThinkPad P53s har en fuld-størrelse numpad, mens P43s ikke.

17 thinkpad p43s close up fpr trackpad

Hvis P53s er noget, som sin forgænger, dens tastatur vil blive glædeligt clicky og funktion centrale rejse på 1,7 millimeter, som er inden for vores 1,5 til 2,0 mm foretrukne udvalg.

Batteriets levetid

Vi kunne ikke få præcise tal for batteriets levetid, men Lenovo har lovet at både ThinkPad P43s og P53s vil sidste “hele dagen,” formentlig betyder mindst 8 timer. Hvad vi ikke ved med sikkerhed, er, at P53s har en 57Whr batteri, mens P43s har en 50Whr batteri, som giver mening på grund af størrelsen af forskellen. Strømforsyningen vil være en Type-C input, svarende til den tidligere generation, så vil opladeren forblive bærbare også.

I betragtning af, at den tidligere ThinkPad P52s naglet 8 timer og 24 minutter på den Bærbare computer Mag Batteri Test, jeg vil sige, at odds for at den reviderede udgaver opnå en lignende batteriets levetid er ganske god.

Outlook

Vi er glade for at få ThinkPad P43s og P53s gennem vores laboratorium for at se, hvordan de klarer sig mod de P52s. Ideelt set, vil displayet lysere og den grafiske ydeevne vil være meget stærkere med den nye GPU. Stay tuned for fuld gennemgang og benchmarks.

Kredit: Lenovo

  • Der GPU ‘ en er den Rigtige For Dig?
  • Som Bærbar CPU ‘ en er den Rigtige for Dig?
  • Bedste Laptops for universitetsstuderende

Forfatter Bio

Rami Tabari

Rami Tabari,
Så snart Rami Tabari sprunget ud af College af Staten Island, han ramte jorden kører som et Personale, Forfatter til Bærbar computer Mag. Han gennemgår hver eneste form og i form af en bærbar computer, samt alle former for cool tech. Du kan finde ham, der sidder ved sit skrivebord omgivet af en hoarder drøm af bærbare computere, og når han går sin vej ud til civilisationen, kan du fange ham ser virkelig dårlig animationsfilm eller spille en slags smerteligt svært spil. Han er den bedste på hvert spil, og han bare ikke tabe. Det er derfor, du vil lejlighedsvis fange hans byline i Tom ‘ s Guide, idet der på det seneste Sjæle-som udfordring.
Rami Tabari,