Lenovo Packs Nvidia Graphics ThinkPad P53s en P43s voor Studenten

0
449

Door

Rami Tabari

|
11 juni, 2019 12:01 am

  • MEER

Lenovo is de vernieuwing van de ThinkPad Ps line-up, gericht op de werkstations in de richting van de studenten die het nodig hebben de kracht om te lopen strenge programma ‘ s en de duurzaamheid voor het verwerken van de toevallige slijtage veroorzaakt door het boeken van klas tot klas.

01 thinkpad p53s hero front facing

Lenovo introduceert de ThinkPad P43s (14-inch) en de ThinkPad P53s (15,6-inch), die beide beginnen bij $1,499 en zal beschikbaar zijn ergens in juni en juli, respectievelijk.

Lenovo ThinkPad P43s en P53s: Prijs en Specs

  Lenovo ThinkPad P43s Lenovo ThinkPad P53s
Vanaf Prijs $1,499 $1,499
Weergeven

14-inch: tot 2560 x 1440

15,6 inch: tot 3840 x 2160

CPU

8e Generatie Intel Core-processor

RAM Tot 48GB
Afbeeldingen

Nvidia Quadro P520

Opslag

Maximaal 2 tb SSD NVMe

Poorten

Een Thunderbolt-3, twee USB-3.1, één USB Type-C, HDMI 1.4, microSD card reader, RJ45 Ethernet, hoofdtelefoon aansluiting

Grootte

12.95 x 8.94 x 0,7 cm

14.4 x 9.76 x 0,75 inch
Gewicht

3.24 ponden

3.87 ponden

Ondanks het verschil in grootte, het starten van configuraties van de ThinkPad P43s en P53s zijn exact dezelfde voor dezelfde prijs. Voor $1,499, krijg je een Intel Core i7-8565U processor, een Nvidia Quadro P520 GPU, 8GB RAM, een 256 GB SSD, een 1920 x 1080 scherm en zelfs een garantie van drie jaar.

Het is onduidelijk wat de hoogst beschikbare processor zal zijn, maar we weten wel dat het 8e Generatie Intel Core PROCESSOR. Als voor de andere specs, kunt u het configureren van de systemen met maximaal 48GB RAM-geheugen en een 2 TB SSD aan.

Ontwerp

Tot verrassing van de ThinkPad P43s en P53s zien — nou, ThinkPads. Ze hebben dezelfde herkenbare zwart design op de motorkap, vergezeld van een eenvoudige stalen ThinkPad-logo. Het interieur is meer van hetzelfde, met een standaard zwart dek dat een rode accenten aanwijsknopje, een ander staal ThinkPad-logo en een aantal relatief dikke randen. De panelen zijn niet zo slecht als de Lenovo niet-S versies, maar ze kunnen gebruik maken van een bekleding.

02 thinkpad p43s hero front facing jd

Lenovo is de marketing van de laptops zo licht en dun, speciaal voor studenten die in principe live uit hun rugzak, en die ringen waar, zoals de ThinkPad P43s gaat in op 3,2 pond en 13 x 8,9 x 0,7 inch, terwijl de P53s maatregelen 3.9 kilo en 14,4 x 9.8 x 0,8 centimeter. In contrast, de Lenovo standaard ThinkPad P53 werkstation, ook kondigde vandaag (11 juni), tips van de schalen op 5,4 kilo.

MEER: Beste Lenovo Laptops

De ThinkPad P43s en P53s hebben een fatsoenlijk bedrag van poorten, waaronder een Thunderbolt-3-poort, twee USB-3.1-poorten, één USB Type-C-poort, een HDMI 1.4-poort, een microSD card reader, een RJ45 Ethernet-poort en een hoofdtelefoonaansluiting.

03 thinkpad p53s hero left side

En natuurlijk, deze ThinkPads zijn Mil-Spec getest op 12-normen, met inbegrip van de mogelijkheid om bestand te zijn tegen extreme temperaturen, trillingen, schokken, hoogtes, straling, schimmels en stof, onder andere dingen.

Weergeven

De ThinkPad P43s beschikt over een 14-inch scherm, dat is in te stellen tot een QHD-resolutie (2560 x 1440). Het paneel beschikt over Dolby Visie HDR en kan deze uitzenden 500 nits helderheid. Ondertussen, de P53s is in te stellen met een 4K-paneel (3840 x 2160), samen met dezelfde functies. Terwijl het bereiken van 500 neten is niet onmogelijk, we zijn nieuwsgierig om te zien of de panelen aan dat aantal, vooral omdat de vorige ThinkPad P52s’ 4K-paneel slechts hit 293 nits helderheid.

07 thinkpad p53s hero rear facing left

Toetsenbord

Er zijn geen specifieke details over het toetsenbord, maar van wat we kunnen verzamelen, Lenovo is met behulp van de standaard ThinkPad-toetsenbord, die is voorzien van een wijzende stok. Het verschil tussen het toetsenbord is dat de ThinkPad P53s heeft een full-sized numpad, terwijl de P43s niet.

17 thinkpad p43s close up fpr trackpad

Als de P53s is alles net als zijn voorganger, is de toetsenbord zal aangenaam clicky en functie toets reizen van 1,7 millimeter, die is binnen onze 1.5 tot 2.0 mm gewenste bereik.

Levensduur van de batterij

We kregen geen exacte cijfers voor de levensduur van de batterij, maar Lenovo heeft beloofd dat zowel de ThinkPad P43s en de P53s zal duren “de hele dag,” vermoedelijk wat betekent dat ten minste 8 uur. Wat we zeker weten is dat de P53s heeft een 57Whr batterij, terwijl de P43s heeft een 50Whr batterij, wat logisch is vanwege het verschil in grootte. De voeding zal een Type-C-ingang, vergelijkbaar met de vorige generatie, dus zal de lader blijven draagbare ook.

Gezien het feit dat de vorige ThinkPad P52s genageld 8 uur en 24 minuten op de Laptop Mag Batterij Testen, zou ik zeggen dat de kansen van de vernieuwde versies van de verwezenlijking van een vergelijkbare levensduur van de accu vrij goed.

Outlook

We zijn blij dat We voor de ThinkPad P43s en de P53s via ons lab om te zien hoe ze het doet tegen de P52s. Ideaal, dan zal het beeld helderder en de grafische prestaties zal veel sterker zijn met een nieuwe GPU. Stay tuned voor de volledige review en benchmarks.

Credit: Lenovo

  • Die GPU is geschikt Voor U?
  • Die Laptop CPU is geschikt voor U?
  • Beste Laptops voor Studenten

Auteur Bio

Rami Tabari

Rami Tabari,
Zodra Rami Tabari is voortgekomen uit het College van Staten Island, raakte hij de grond wordt uitgevoerd als een Schrijver voor het Personeel Laptop Mag. Hij controleert elke vorm en de vorm van een laptop als allerlei leuke tech. Je vindt hem zittend aan zijn bureau, omgeven door een potter ‘ s dream van laptops, en toen hij navigeert zich een weg naar de beschaving, kunt u vangen hem kijkt echt slechte anime of het spelen van een soort pijnlijk moeilijk spel. Hij is de beste in elke wedstrijd en hij wil gewoon niet verliezen. Dat is waarom je je zo af en toe vangen zijn bijzaak in Tom ‘ s Guide, met op de laatste Zielen-als uitdaging.
Rami Tabari,
op