Lenovo Förpackningar Nvidia-Grafik I ThinkPad P53s och P43s för Studenter

0
454

Av

Rami Tabari

|
Den 11 juni 2019 12:01 am

  • MER

Lenovo är att modernisera sin ThinkPad Ps lineup, med inriktning på de arbetsstationer som mot studenter som behöver ström för att köra strikt program och hållbarhet för att hantera den avslappnade slitage som orsakas av bokning det från klass till klass.

01 thinkpad p53s hero front facing

Lenovo lanserar ThinkPad P43s (14-tums) och ThinkPad P53s personer (15,6-tums), som båda börjar på $1,499 och kommer att finnas tillgänglig någon gång i juni och juli, respektive.

Lenovo ThinkPad P43s och P53s: Pris och Specifikationer

  Lenovo ThinkPad P43s Lenovo ThinkPad P53s
Utropspris $1,499 $1,499
Visa

14-tums: Upp till 2560 x 1440

För 15,6-tums): Upp till 3840 x 2160

CPU

8: e Gen Intel Core-processor

RAM Upp till 48 GB
Grafik

Nvidia Quadro P520

Förvaring

Upp till 2TB SSD NVMe

Portar

En Thunderbolt-3, två USB-3.1, en USB-Typ-C, HDMI 1.4, microSD-kortläsare, RJ45 Ethernet, hörlursuttag

Storlek

12.95 x 8,94 x 0,7 cm

14.4 x 9.76 x 0.75 inches
Vikt

3.24 pund

3.87 pund

Trots skillnaden i storlek, den börjar konfigurationer av ThinkPad P43s och P53s är exakt samma sak för samma priser. För $1,499, du får en Intel Core i7-8565U processor, ett Nvidia Quadro P520 GPU, 8GB RAM-minne, en 256GB SSD, en 1920 x 1080-skärm och även en tre års begränsad garanti.

Det är oklart vad den högsta tillgängliga processor kommer att vara, men vi vet att det är 8: e Gen Intel Core CPU. Som för de andra specifikationer, kan du konfigurera system med upp till 48 gb RAM-minne och en 2TB SSD.

Design

Att ingen överraskning, ThinkPad P43s och P53s se ut — ja, Thinkpad. De har samma igenkännbara svart design på huven åtföljs av en enkel stål ThinkPad-logotypen. Interiören är mer av samma sak, med en vanlig svart däck som har en röd accent styrpinne, annat stål ThinkPad-logotypen och några relativt tjocka ramar. Bezels är inte så illa som Lenovo icke-S-versioner, men de kunde använda för en trim.

02 thinkpad p43s hero front facing jd

Lenovo är marknadsföring bärbara datorer som lätt och tunn, speciellt för studenter som i princip lever ur sin ryggsäck, och som ringar sant, eftersom ThinkPad P43s kommer in på 3,2 kilo och 13 x 8,9 x 0,7 tum, medan P53s åtgärder 3.9 kilo och 14,4 x 9,8 x 0,8 tum. I motsats, Lenovos standard ThinkPad P53 arbetsstation, meddelade också idag (11 juni), tips vågen på 5,4 kilo.

MER: Bästa Lenovo Bärbara datorer

ThinkPad P43s och P53s har en anständig mängd av hamnar, inklusive en Thunderbolt-3-port, två USB-3.1-portar, en USB-Typ-C-port, en HDMI 1.4-port, en microSD-kortläsare, en RJ45 Ethernet-port och ett hörlursuttag.

03 thinkpad p53s hero left side

Och naturligtvis, dessa Thinkpad är Mil-Spec testas för 12 standarder, inklusive förmågan att tåla extrema temperaturer, vibrationer, stötar, höjder, strålning, svamp och damm, bland andra saker.

Visa

ThinkPad P43s har en 14-tums bildskärm som kan ställas upp för att en WQHD-upplösning (2560 x 1440). Den panel som har Dolby Vision HDR och kan avge 500 nits i ljusstyrka. Under tiden P53s är konfigurerbar med en 4K-panel (3840 x 2160) tillsammans med samma funktioner. Samtidigt uppnå 500 nits är inte omöjligt, vi är nyfikna att se om panelerna kommer att leva upp till detta antal, särskilt sedan tidigare ThinkPad P52s’ 4K-panelen endast slå 293 nits i ljusstyrka.

07 thinkpad p53s hero rear facing left

Tangentbord

Det finns inte några specifika uppgifter på tangentbordet, men från vad vi kan samla in, Lenovo använder sin vanliga ThinkPad-tangentbord, som har en styrpinne. Skillnaden mellan tangentbord är att tänka P53s har en full storlek numerisk, medan P43s inte.

17 thinkpad p43s close up fpr trackpad

Om P53s är något som dess föregångare, dess tangentbord kommer att bli glatt clicky och har nyckel resa 1,7 millimeter, vilket är inom vår 1,5-2,0 mm rekommenderad intervall.

Batteriets livslängd

Vi fick inte exakta siffror för batteritid, men Lenovo lovat att både ThinkPad P43s och P53s kommer sista “hela dagen”, förmodligen vilket innebär att minst 8 timmar. Vad vi vet säkert är att den P53s har en 57Whr batteri, medan P43s har en 50Whr batteri, vilket gör att känslan på grund av skillnaden i storlek. Strömmen kommer att vara en Typ-C-ingång, liknande den föregående generationen, så laddaren kommer att förbli bärbar också.

Med tanke på att den tidigare ThinkPad P52s spikade 8 timmar och 24 minuter på Laptop Mag Batteri Test, jag skulle säga att oddsen för att den förnyade versioner uppnå en liknande batteritiden är ganska bra.

Outlook

Vi är glada att få ThinkPad P43s och P53s genom vårt labb för att se hur de stack upp mot P52s. Idealiskt, displayen kommer att bli ljusare och grafik-prestanda kommer att vara mycket starkare med sin nya GPU. Håll ögonen öppna för en fullständig översyn och riktmärken.

Kredit: Lenovo

  • Vilken GPU är Rätt För Dig?
  • Vilken Bärbar dator PROCESSORN är Rätt för Dig?
  • Bästa Bärbara datorer för Studenter

Författare Bio

Rami Tabari

Rami Tabari,
Så snart som Rami Tabari vuxit ur College of Staten Island, han träffa marken kör som en Personal Författare för Laptop Mag. Han granskar varje form av en bärbar dator liksom alla typer av cool-tech. Du kan hitta honom sitta vid sitt skrivbord och omges av en hoarder dröm om bärbara datorer, och när han går sin väg ut till civilisationen, kan du fånga honom att titta riktigt dålig anime eller spelar någon slags smärtsamt svårt spel. Han är den bästa i varje match och han bara inte förlora. Det är därför du ibland fånga hans signatur i Tom ‘ s Guide, som tar på sig den senaste Själar-som utmaning.
Rami Tabari,