Huawei ‘ s Volgende Laptop Gedood door AMERIKAANSE Ban: Wat is het Volgende?

0
409

Door

Philip Michaels

|
12 juni, 2019 02:14 pm

  • MEER

De lopende geschil tussen Huawei en de Bazuin administratie heeft beweerd een slachtoffer. Huawei zegt nu is het schrappen van de lancering van een nieuwe versie van zijn MateBook laptop, en het cites recente sancties door de AMERIKAANSE overheid als reden.

matebook x ltp Huawei was van plan om te onthullen een nieuwe MateBook deze week tijdens de CES-Azië 2019. Maar De Informatie in rapporten van vandaag (12 juni) dat het Chinese bedrijf is de schorsing die lancering, met geen nieuwe release datum op de horizon.

Het is niet moeilijk om erachter te komen waarom: Laatste maand, het AMERIKAANSE Ministerie van Handel geplaatst Huawei op de Entity List van bedrijven is van mening vormen een bedreiging voor de AMERIKAANSE nationale veiligheid. Zodra de Huawei geland op die lijst, AMERIKAANSE bedrijven werd niet Huawei met hardware of software, zonder dat eerst het verkrijgen van een ontheffing van de AMERIKAANSE overheid.

De VS beweert dat Huawei heeft banden met de Chinese overheid en haar apparaat vormt een bedreiging voor de veiligheid, hoewel de AMERIKAANSE regering nooit heeft aangeboden gedetailleerd bewijs van die claim. De Bazuin administratie is ook opgesloten in een handelsoorlog met China, en cynici zouden kunnen zeggen dat de sancties tegen Huawei zijn gewoon een andere strategische tactiek in die inspanning — iets dat Trump beheer heeft alle, maar bevestigd in het commentaar van het publiek op Huawei.

Voor MEER informatie: De Beste Laptops voor Elke Behoefte

Wat de reden voor de AMERIKAANSE animus in de richting van Huawei, de landing op het Ministerie van Handel van de Entity List heeft geplaatst van de vennootschap in een lastige positie. Leveranciers van onderdelen zoals Intel, Qualcomm, Xlinx en Broadcom hebben al een back-afstand van het doen van zaken met Huawei, waardoor het moeilijk voor het bedrijf te zoeken naar onderdelen voor productlanceringen. Rapporten van eerder deze week beweerde dat Huawei was het stoppen van de notebook projecten.

Richard Yu, CEO van Huawei ‘ s divisie consumer, bevestigd aan CNBC dat het ontbreken van onderdelen is fnuikend Huawei lancering van de plannen voor de MateBook. “Wij niet kunnen leveren van de PC,” zei hij.

Huawei, ‘ s werelds tweede grootste telefoon maker, al heeft moeite met de verkoop van de smartphones in de verenigde staten Plannen om line-up van partnerschappen met de AMERIKAANSE draadloze carriers vorig jaar nooit verliep, naar verluidt omdat de AMERIKAANSE overheid druk, die snijdt Huawei van de primaire manier waarop consumenten in de verenigde staten shop voor telefoons. Huawei heeft overgeslagen de VS volledig bij de lancering van haar meest recente vlaggenschepen, hoewel sommige retailers bieden de internationale versies van Huawei ‘ s van mobiele telefoons.

Het is één ding om te worden buitengesloten van de verkoop van smartphones in de VS, dat wel. Zelfs niet in staat is om onderdelen te krijgen voor smartphones overal verkocht vormt een uitdaging, helemaal als Huawei ‘ s geannuleerd MateBook release bewijzen.

De AMERIKAANSE sancties zijn al beïnvloed Huawei ‘ s relatie met Google, die levert de officiële Android mobiele besturingssysteem gebruikt op Huawei telefoons. (Een vrijstelling kunt Google houd het leveren van software-en beveiligingsupdates voor Huawei telefoons tot en met augustus, maar wat gebeurt er daarna is iedereen een raadsel.)

Huawei heeft nog annuleren van een geplande telefoon lanceert. Maar als de opgeschorte poging om de uitrol van een nieuwe MateBook is een indicatie, verwachten meer van het product vertragingen zo lang als de AMERIKAANSE beperkingen op de plaats te blijven.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op Tom ‘ s Guide.

  • Wat Gebeurt er met de Huawei MateBook Laptops Na ONS Verbieden?
  • Waarom ben ik een noodlanding op water op Mijn MacBook Pro voor de MateBook X Pro
  • Nieuwe MateBook X Pro vs. MacBook Pro: Waarom Huawei Kan Winnen