Huawei ‘ s Næste Laptop Dræbt af AMERIKANSKE Forbud: Hvad er det Næste?

0
303

Ved

Philip Michaels

|
12 juni 2019 02:14 pm

  • MERE

Den igangværende konflikt mellem Huawei og Trump administrationen har krævet et offer. Huawei nu siger, at det er skrotning af lanceringen af en ny version af sin MateBook bærbar computer, og det nævner de seneste sanktioner af den AMERIKANSKE regering som årsag.

matebook x ltp Huawei havde haft planer om at afsløre en ny MateBook i denne uge under CES Asien 2019. Men De Oplysninger, rapporter, i dag (12 juni), at det Kinesiske selskab er suspension af at lancere, med ingen ny udgivelsesdato på horisonten.

Det er ikke svært at finde ud af, hvorfor: i Sidste måned, U.S. Department of Commerce placeret Huawei på sin Enhed Liste over virksomheder, det mener udgør en trussel mod USA ‘ s nationale sikkerhed. Når Huawei er landet på denne liste, AMERIKANSKE virksomheder blev i stand til at give Huawei med hardware eller software uden først at indhente en dispensation fra den AMERIKANSKE regering.

USA hævder, at Huawei har bånd til den Kinesiske regering, og at dets udstyr udgør en sikkerhedsrisiko, selvom den AMERIKANSKE regering har aldrig tilbudt detaljerede beviser for denne påstand. Trump administration er også låst i en handelskrig med Kina, og kynikere kunne tyde på, at sanktionerne mod Huawei er simpelthen en anden strategisk taktik i denne indsats — noget, der Trump administration har alle, men bekræftet i offentlige kommentarer på Huawei.

MERE: De Bedste Bærbare computere til Ethvert Behov

Uanset årsagen til den AMERIKANSKE fjendtlighed mod Huawei, landing på Commerce Department ‘ s Entity List har placeret virksomheden i en vanskelig position. Dele leverandører som Intel, Qualcomm, Xlinx og Broadcom har allerede bakkes væk fra at gøre forretninger med Huawei, hvilket gør det svært for virksomheden at finde komponenter til produktlanceringer. Rapporter tidligere i denne uge hævdede, at Huawei var at standse sin bærbare projekter.

Richard Yu, administrerende DIREKTØR for Huawei ‘s consumer division, bekræftet, at CNBC, at de manglende dele er ødelæggende Huawei’ s planer for lancering for MateBook. “Vi kan ikke levere PC’ en,” sagde han.

Huawei, verdens næststørste telefon kaffefaciliteter, der allerede har problemer med at sælge sine smartphones i USA Planer om at line op partnerskaber med AMERIKANSKE trådløse luftfartsselskaber sidste år aldrig panorerede ud, efter sigende på grund af den AMERIKANSKE regering pres, som skærer Huawei fra den primære måde at AMERIKANSKE forbrugere shop for telefoner. Huawei har sprunget over, den AMERIKANSKE helt, når de lancerer sin seneste flagskibe, men nogle forhandlere tilbyder internationale versioner af Huawei telefoner.

Det er én ting at blive låst ude af solgte smartphones i USA, selv om. Ikke engang være i stand til at få dele til smartphones, der sælges overalt udgør en anden udfordring helt, som Huawei ‘ s annulleret MateBook udgivelse bevise.

Den AMERIKANSKE sanktioner, der allerede har haft Huawei ‘ s forhold til Google, der leverer den officielle Android mobile operativsystem, der bruges på Huawei-telefoner. (En undtagelse kan holde Google, der leverer software-og sikkerhedsopdateringer, at Huawei telefoner gennem August, men hvad der sker efter det, er nogens gætte.)

Huawei har endnu til at annullere eventuelle planlagte telefonen starter. Men hvis dens suspenderet forsøg på at rulle en ny MateBook er nogen indikation, forvente at høre mere om produktet forsinkelser, så længe den AMERIKANSKE restriktioner forblive på plads.

Denne artikel blev oprindeligt bragt på Tom ‘ s Guide.

  • Hvad Sker der med Huawei MateBook Laptops Efter OS Forbyde?
  • Hvorfor jeg Droppe Min MacBook Pro til MateBook X Pro
  • Nye MateBook X Pro vs. MacBook Pro: Hvorfor Kan Huawei Vinde