Huawei Neste Laptop Drept av AMERIKANSKE Forbudet: Hva er det Neste?

0
443

Av

Philip Michaels

|
Juni 12, 2019 02:14 pm

  • MER

Den pågående tvist mellom Huawei og Trump administrasjonen har hevdet et offer. Huawei nå sier det er opphugging lanseringen av en ny versjon av sin MateBook laptop, og det viser de siste sanksjoner ved den AMERIKANSKE regjeringen som den grunn.

matebook x ltp Huawei hadde blitt planlegger å lansere en ny MateBook denne uken under CES-Asia 2019. Men Informasjonen I rapportene i dag (juni 12) at det Kinesiske selskapet er suspendere som starter, med ingen nye utgivelsen datoen på horisonten.

Det er ikke vanskelig å finne ut hvorfor: i Forrige måned, U.S. Department of Commerce plassert Huawei på sin Enhet Liste over selskaper som de mener utgjør en trussel mot USAS nasjonale sikkerhet. Når Huawei havnet på den listen, AMERIKANSKE selskaper ble i stand til å gi Huawei med maskinvare eller programvare, uten først å ha en fraskrivelse fra den AMERIKANSKE regjeringen.

USA hevder at Huawei har bånd til Kinesiske myndigheter, og at utstyr som utgjør en sikkerhetstrussel, men den AMERIKANSKE regjeringen har aldri tilbudt detaljert bevis for påstanden. Trump administrasjon er også låst i en handelskrig med Kina, og kynikerne kan foreslå at sanksjoner mot Huawei er rett og slett en annen strategisk taktikk i at innsats — noe som Trumf-administrasjonen har alt, men bekreftet i offentlige kommentarer på Huawei.

MER: De Beste Bærbare for Ethvert Behov

Uansett hva årsaken til den AMERIKANSKE motvilje mot Huawei, landing på Handelsdepartementets Entity List har satt selskapet i en vanskelig posisjon. Deler leverandører som Intel, Qualcomm, Xlinx og Broadcom har allerede støttet bort fra å gjøre forretninger med Huawei, noe som gjør det vanskelig for selskapet å finne komponenter for produktlanseringer. Rapporter tidligere denne uken hevdet at Huawei var stanse sine bærbare prosjekter.

Richard Yu, administrerende DIREKTØR i Huawei forbruker divisjon, bekreftet til CNBC at mangel på deler er ødeleggende Huawei lanserer planer for MateBook. “Vi kan ikke levere PC-en,” sa han.

Huawei er verdens nest største telefon maker, som allerede har problemer med å selge sine smarttelefoner i USA Planer om å stille opp partnerskap med AMERIKANSKE trådløs bærere siste året har aldri vasket ut, angivelig på grunn av AMERIKANSKE myndigheter press, som kutter av Huawei fra den primære måten AMERIKANSKE forbrukere butikk for telefoner. Huawei har hoppet over USA helt når vi nå lanserer sitt nyeste flaggskip, men noen forhandlere tilbyr internasjonale versjoner av Huawei telefoner.

Det er én ting å bli låst ute av salg av smarttelefoner i USA, skjønt. Ikke engang være i stand til å få deler til smarttelefoner som selges hvor som helst utgjør en annen utfordring helt, som Huawei er kansellert MateBook utgivelsen bevise.

Den AMERIKANSKE sanksjoner har allerede påvirket Huawei forhold til Google, som leverer de offisielle Android mobile operativsystemet som brukes på Huawei-telefoner. (Et unntak lar Google keep leverer programvare-og sikkerhetsoppdateringer til Huawei telefoner til og med August, men hva som skjer etter det er noen gjette.)

Huawei har ennå til å avlyse en planlagt telefonen lanseres. Men hvis den stanset forsøk på å rulle ut en ny MateBook er noen indikasjon, må du forvente å høre mer om produktet forsinkelser så lenge USA restriksjoner være på plass.

Denne artikkelen ble opprinnelig dukket opp på Tom ‘ s Guide.

  • Hva Skjer Huawei MateBook Bærbare datamaskiner Etter OSS Forbudet?
  • Hvorfor jeg er Grøfting Min MacBook Pro for MateBook X Pro
  • Nye MateBook X Pro vs. MacBook Pro: Hvorfor Huawei Kan Vinne