Hands-on Lenovo ThinkPad P1 Review: Werkstation Brawn in een Ultrabook Lichaam

0
524

Door

Phillip Tracy

|
11 juni, 2019 12:01 am

  • MEER

Lenovo net vernieuwd zijn de werkplekken met de nieuwste 9e Generatie Intel Processors en de Nvidia Quadro grafische. De laptop maker onthuld drie nieuwe ThinkPad P-serie laptops: het ThinkPad-P53, ThinkPad P73 en de tweede-generatie ThinkPad P1.

thinkpad p1 main

ThinkPad P1 Gen 2 gaat over de verkoop aan het einde van juni, met een vanaf prijs van € 1,949 terwijl de ThinkPad P53 zal beschikbaar zijn in juli voor $1,799 en de ThinkPad P73 zal het schip in augustus vanaf € 1849.

Voor degenen die niet bekend zijn met Lenovo ‘ s van de P-serie werkstations, dit zijn de meest krachtige notebooks en zijn bedoeld voor zakelijke professionals en content creators. Elk van deze notebooks is MIL-SPEC getest en komt met Lenovo ‘ s suite van beveiligingsfuncties.

Lenovo ThinkPad P1, P53 en P73: Prijzen en Specs

 

Lenovo ThinkPad P1

Lenovo ThinkPad P53 Lenovo ThinkPad P73
Vanaf Prijs $1,949 $1,799 $1,849
Weergeven 15,6-inch OLED; tot 3840 x 2160 15,6-inch OLED; tot 3840 x 2160 17.3-inch IPS -, Up-to-4K UHD
CPU 9e Generatie Intel Xeon-en Core (8-core)

9e Generatie Intel Xeon-en Core (8-core)

9e Generatie Intel Xeon-en Core (8-core)
RAM Tot 64 gb Tot 128 gb Tot 128 gb
Afbeeldingen Nvidia Quadro T1000 of T2000 Up-to-Nvidia Quadro 5000 RTX Up-to-Nvidia Quadro 5000 RTX
Opslag Tot 4 tb SSD NVMe Tot maximaal 6 tb SSD NVMe Tot maximaal 6 tb SSD NVMe
Poorten

2 USB-3.1, 2 Thunderbolt-3, HDMI 2.0, SD-Kaart Lezer, Mini Gigabit Ethernet, een Hoofdtelefoon/Microfoon

2 USB-A-3.1, 2 Thunderbolt-3, 1 USB-C, HDMI 2.0, SD-Kaart Lezer, RJ45 Gigabit Ethernet, een Hoofdtelefoon/Microfoon

3 USB-A-3.1, 2 Thunderbolt-3, 1 USB-C, HDMI 2.0, SD-Kaart Lezer, RJ45 Gigabit Ethernet, een Hoofdtelefoon/Microfoon

Grootte 14.2 x 9.7 x 0,68 inch 14.9 x 9.9 x 1.1 cm 16.4 x 11.1 x 0,98 inch
Gewicht 3.7 pond 5.4 ponden 7.5 kilo

 

Lenovo ThinkPad P1

Van deze laptops, ben ik het meest enthousiast voor het tweede gen ThinkPad P1, Lenovo ‘ s dunste en lichtste 15-inch workstation, 0,7 cm en 3,7 kilo. Het nieuwe model is een performance boost en wordt geleverd met de Intel 9e Generatie Xeon-en Core-Processors en de nieuwste Nvidia Quadro T1000 en T2000 Gpu ‘ s.

thinkpad p1 gen2 table Andere belangrijke specificaties behoren tot 64 gb RAM-geheugen, maximaal 4TB van NVMe SSD en twee Thunderbolt-3-poorten.

Voor MEER informatie: De Beste Laptops voor de Zakelijke en Productiviteit

Ik was verliefd met de 4K Dolby Visie weergeven van vorig jaar ThinkPad P1, die een uitzonderlijk levendig beeld. Het nieuwe model gaat een stap verder en komt met een optionele OLED touch scherm met Dolby Visie HDR en 400 nits helderheid.

OLED-panelen bieden de perfecte zwarte niveaus, een hoger contrast en betere kijkhoeken dan de traditionele LED-display, zodat u kunt verwachten schitterende beeldkwaliteit op de nieuwe P1 als je het streamen van uw favoriete TV-shows.

thinkpad p1 ports

Terwijl de ThinkPad P1 lijkt op zijn voorganger, de GALAXY model wordt geleverd met een carbon fiber finish.

In mijn review van de eerste-generatie-ThinkPad P1, prees ik het werkstation voor het verstrekken van ton van prestaties in een klein, draagbaar pakket. Samen met de prachtige display en slanke chassis, de P1 ook aanbevolen een wereld-klasse toetsenbord. Echter, de P1 levensduur van de batterij en hitte management teleurgesteld, dus we hopen dat het nieuwe model verbetert op die gebieden.

Lenovo ThinkPad P53

thinkpad p53 p73 open

Lenovo ‘ s krachtigste 15-inch laptop, de ThinkPad P53, zal komen met de 9e Generatie Xeon en Core i9 Cpu, een Nvidia Quadro RTX 5000 GPU, tot 128 gb aan RAM-geheugen en maximaal 6 tb aan NVMe opslag.

Zoals de ThinkPad P1, kunt u het ThinkPad P53 met een 4K OLED-paneel met 400 nits helderheid en Dolby Visie HDR.

thinkpad p53 ports1

Op 5,4 kilo en 1.1 cm, de ThinkPad P53 is een dikke notebook, maar het is niet te zwaar om te dragen rond het kantoor tussen de vergaderingen. Nog steeds, het is merkbaar zwaarder dan de 3,7-pond ThinkPad P1.

Andere P53 hoogtepunten zijn twee Thunderbolt-3-poorten, Lenovo ThinkShield beveiligingsfuncties en een nieuwe macht baksteen, die Lenovo beweert 35% kleiner dan de vorige versie.

Lenovo ThinkPad P73

thinkpad p73 p53 closed

De ThinkPad P73 is voor mensen die willen raw power en niet zo veel zorgen over de draagbaarheid. Bij 7,5 kilo en 0.98 cm dik, de ThinkPad P73 is beter bewaard bij een bureau dan in uw rugzak of aktetas. Maar het is geen wonder dat de P73 heeft deze een flinke chassis wanneer u overwegen de stevige componenten die het herbergt.

thinkpad p73 keyboard

Die behoren tot een 8-core Intel Xeon-of Core CPU, up-to-Nvidia Quadro RTX 5000 graphics, tot 128 gb aan RAM-geheugen en maximaal 6 tb aan NVMe SSD. Hoewel er geen OLED-optie van Lenovo biedt de volgende beste ding in een 17,3-inch 4K-IPS-paneel met 400 nits helderheid en Dolby Visie HDR.

Outlook

Terwijl slechts een bescheiden upgrade van hun voorgangers, de toevoeging van een 4K OLED-display maakt de ThinkPad P1-en ThinkPad-P53 aantrekkelijk voor de makers van content, terwijl de verbeterde Cpu ‘s en Gpu’ s moeten geen problemen met het voeden van de meest veeleisende programma ‘ s.

Geen van deze laptops’ voorgangers met name goed op levensduur van de batterij test, zodat we weten of er verbeteringen zijn doorgevoerd op dat front, toen we een review eenheid tijdens het testen en later dit jaar.

Image Credits: Laptop Mag

Lenovo Laptop Gids

Beste Lenovo Laptops en Chromebooks

Zie Hoe de Lenovo Vergeleken met Andere Laptop Merken

Lenovo Tech Support Rating en het Rapport Kaart

Wat is in Lenovo ‘ s Standaard Garantie?

Beste Lenovo Laptops en Chromebooks

Zie Hoe de Lenovo Vergeleken met Andere Laptop Merken

Lenovo Tech Support Rating en het Rapport Kaart

Wat is in Lenovo ‘ s Standaard Garantie?

In Het Volgende Artikel “”

“” Vorige Tip

De Volgende Tip “”

Lenovo Laptop Gids

Beste Lenovo Laptops en Chromebooks

Zie Hoe de Lenovo Vergeleken met Andere Laptop Merken

Lenovo Tech Support Rating en het Rapport Kaart

Meer Tips

 

Auteur Bio

Phillip Tracy

Phillip Tracy,
Phillip Tracy is een senior writer bij Tom ‘ s Guide en Laptop Mag, waar hij beoordelingen laptops en heeft betrekking op het meest recente nieuws uit de branche. Na zijn afstuderen met een journalistiek diploma van de Universiteit van Texas in Austin, Phillip werd een tech-reporter bij de Daily Dot. Daar schreef hij recensies voor een assortiment van gadgets en bedekt alles van sociale media trends op het gebied van cyberbeveiliging. Voorafgaand aan die hij schreef voor RCR Wireless Nieuws en NewBay Media. Als hij niet knutselen met apparaten, kunt u vinden Phillip spelen van video games, lezen, luisteren naar indie muziek of het kijken naar voetbal.
Phillip Tracy,