Hands-on Lenovo ThinkPad P1 Granskning: Arbetsstation Brawn i en Ultrabook Kroppen

0
418

Av

Phillip Tracy

|
Den 11 juni 2019 12:01 am

  • MER

Lenovo bara pigg sina arbetsstationer med den senaste 9: e Gen Intel-Processorer och Nvidia Quadro grafik. Den bärbara datorn tekokare presenterade tre nya ThinkPad-P-serien bärbara datorer: ThinkPad-P53, ThinkPad P73 och andra generationens ThinkPad P1.

thinkpad p1 main

ThinkPad P1 Gen 2 börjar säljas i slutet av juni, med ett utropspris på $1,949 när ThinkPad-P53 kommer att finnas tillgänglig i juli för $1,799 och ThinkPad-P73 kommer fartyget i augusti börjar på $1849.

För dem som inte är bekant med Lenovos P-serien arbetsstationer, dessa är företagets mest kraftfulla bärbara datorer och är avsedda för personer inom affärslivet och innehåll skapare. Var och en av dessa bärbara datorer är MIL-SPEC testade och levereras med Lenovos säkerhetsdetaljer.

Lenovo ThinkPad P1, P53 och P73: Priser och Specifikationer

 

Lenovo ThinkPad P1

Lenovo ThinkPad P53 Lenovo ThinkPad P73
Utropspris $1,949 $1,799 $1,849
Visa För 15,6-tums OLED, Upp till 3840 x 2160 För 15,6-tums OLED, Upp till 3840 x 2160 17,3-tums IPS, Upp till 4K UHD
CPU 9: e Gen Intel Xeon och Core (8-core)

9: e Gen Intel Xeon och Core (8-core)

9: e Gen Intel Xeon och Core (8-core)
RAM Upp till 64GB Upp till 128 gb Upp till 128 gb
Grafik Nvidia Quadro T1000 eller T2000 Upp till Nvidia Quadro 5000 RTX Upp till Nvidia Quadro 5000 RTX
Förvaring Upp till 4 TB NVMe SSD Upp till 6 TB NVMe SSD Upp till 6 TB NVMe SSD
Portar

2 USB-3.1, 2 Thunderbolt 3, HDMI 2.0, SD-Kortläsare, Mini-Gigabit Ethernet, Hörlur/Mic

2 USB-3.1, 2 Thunderbolt-3, 1 USB-C, HDMI 2.0, SD-Kortläsare, RJ45-Gigabit Ethernet, Hörlur/Mic

3 USB-3.1, 2 Thunderbolt-3, 1 USB-C, HDMI 2.0, SD-Kortläsare, RJ45-Gigabit Ethernet, Hörlur/Mic

Storlek 14.2 x 9,7 x 0.68 tum 14.9 x 9,9 x 1,1 cm 16,4 x 11,1 x 0.98 tum
Vikt 3,7 pounds 5.4 pund 7.5 pund

 

Lenovo ThinkPad P1

Av dessa bärbara datorer, jag är mest glad för andra gen ThinkPad P1, Lenovos tunnaste och lättaste 15-tums arbetsstation, på 0,7 tum och 3,7 kilo. Den nya modellen är att få en fin prestanda öka och kommer att levereras med Intel 9: e Gen Xeon och Core-Processorerna och den senaste Nvidia Quadro T1000 och T2000-Grafikprocessorer.

thinkpad p1 gen2 table Andra viktiga specifikationer inkluderar upp till 64 gb RAM, upp till 4TB av NVMe SSD och två Thunderbolt-3 portar.

MER: De Bästa Bärbara datorer för Företag och Produktivitet

Jag var förälskad med 4K Dolby Vision visar på förra årets ThinkPad P1, som gav en ovanligt levande bild. Den nya modellen tar saker ett steg längre och kommer med en extra touch OLED-tv med Dolby Vision HDR och 400 nits i ljusstyrka.

OLED-paneler erbjuder en perfekt svärta, högre kontrast och bättre betraktningsvinklar än traditionella LED-displayen, så du kan räkna med underbar bildkvalitet på nya P1 när du strömma dina favorit TV-program.

thinkpad p1 ports

När ThinkPad-P1 som ser ut som liknar sin föregångare, UHD modellen kommer med en kolfiber finish.

I min recension av den första generationens ThinkPad P1, jag berömde den arbetsstation för att ge massor av prestanda i en liten, bärbar paket. Tillsammans med en fantastisk skärm och elegant chassi, P1 också med en världsklass-tangentbord. Men, P1: s batteritid och värmehantering, så besviken, så vi hoppas att den nya modellen ökar på dessa områden.

Lenovo ThinkPad P53

thinkpad p53 p73 open

Lenovos mest kraftfulla 15-tums bärbar dator, ThinkPad P53, kommer att komma med 9: e Gen Core Xeon och i9 Processorer, upp till ett Nvidia Quadro RTX 5000 GPU, upp till 128 gb RAM-minne och upp till 6 TB i NVMe lagring.

Gillar ThinkPad P1, kan du konfigurera ThinkPad P53 med en 4K OLED-panel med 400 nits i ljusstyrka och Dolby Vision HDR.

thinkpad p53 ports1

På 5,4 kilo och 1,1 tum, ThinkPad P53 är en chunky notebook, men det är inte för tung att bära runt på kontoret mellan möten. Fortfarande, det är märkbart tyngre än de 3,7 kilo ThinkPad P1.

Andra P53 höjdpunkter är två Thunderbolt-3 portar, Lenovos ThinkShield säkerhet funktioner och en ny makt tegel som Lenovo anspråk på att vara 35% mindre än den tidigare versionen.

Lenovo ThinkPad P73

thinkpad p73 p53 closed

ThinkPad-P73 är för människor som vill rå makt och inte bryr sig så mycket om portabilitet. 7,5 kilo och 0.98 inches tjock, ThinkPad P73 är bättre hålls vid ett skrivbord än i din ryggsäck eller portfölj. Men det är inte att undra på att P73 har en så rejäl chassit när du anser att den biffiga komponenter det hus.

thinkpad p73 keyboard

Dessa inkluderar upp till en 8-core Intel Xeon-eller Core-PROCESSOR, upp till Nvidia Quadro RTX 5000 grafik, upp till 128 gb RAM-minne och upp till 6 TB i NVMe SSD. Det finns ingen OLED-alternativet, Lenovo erbjuder den näst bästa i en 17,3-tums, 4K IPS-panel med 400 nits i ljusstyrka och Dolby Vision HDR.

Outlook

Medan endast en blygsam uppgradera från sina föregångare, tillägg av en 4K OLED-skärm gör ThinkPad P1 och ThinkPad P53 tilltalande för innehållsproducenter, medan den uppgraderade Cpu och Gpu bör inte ha några problem att driva de mest krävande program.

Ingen av dessa bärbara föregångare gjorde särskilt bra på våra batteritid testa, så vi får se om några förbättringar har skett på den fronten när vi sätter en översyn enhet i hela testa senare i år.

Bild Poäng: Laptop Mag

Lenovo Bärbar Dator Guide

Bästa Lenovo Bärbara Chromebook

Se Hur Lenovo Jämför med Andra Laptop Märken

Lenovo Teknisk Support Betyg och Rapport Kort

Vad är i Lenovos Standard Garanti?

Bästa Lenovo Bärbara Chromebook

Se Hur Lenovo Jämför med Andra Laptop Märken

Lenovo Teknisk Support Betyg och Rapport Kort

Vad är i Lenovos Standard Garanti?

Nästa Artikel “”

“” Föregående Tips

Nästa Tips” -”

Lenovo Bärbar Dator Guide

Bästa Lenovo Bärbara Chromebook

Se Hur Lenovo Jämför med Andra Laptop Märken

Lenovo Teknisk Support Betyg och Rapport Kort

Fler Tips

 

Författare Bio

Phillip Tracy

Phillip Tracy,
Phillip Tracy är en erfaren skribent på Tom ‘ s Guide och Laptop Mag, där han granskar bärbara datorer och omfattar branschens senaste nyheter. Efter examen med en journalistik examen från University of Texas i Austin, Phillip blev en teknisk reporter på Daily Dot. Det han skrev recensioner för ett utbud av prylar och omfattade allt från sociala medier trenderna för it-säkerhet. Han skrev för RCR Trådlösa Nyheter och NewBay Media. När han inte mixtra med enheter kan du hitta Phillip spela tv-spel, läsa, lyssna på indie musik eller tittar på fotboll.
Phillip Tracy,