Hands-on Lenovo ThinkPad P1-Anmeldelse: Arbejdsstation Råstyrke i en Ultrabook Krop

0
510

Ved

Phillip Tracy

|
11 juni 2019 12:01 am

  • MERE

Lenovo har lige opdateret sin arbejdsstationer med de seneste 9. Gen Intel Cpu og Nvidia Quadro grafikkort. Den bærbare computer kaffefaciliteter afsløret tre nye ThinkPad S serie bærbare computere: ThinkPad P53, ThinkPad P73 og anden generation af ThinkPad P1.

thinkpad p1 main

ThinkPad P1 Gen 2 går på salg i slutningen af juni, med en startpris på $1,949 når ThinkPad-P53 vil være tilgængelig i juli for $1,799 og ThinkPad P73 vil skibet i August starter ved $1849.

For dem der ikke er bekendt med Lenovo ‘ s S-serie arbejdsstationer, disse er virksomhedens mest kraftfulde bærbare computere og er beregnet til professionelle brugere og skabere af indhold. Hver af disse notebooks er MIL-SPEC testet, og leveres med Lenovo ‘ s suite af sikkerhedsfunktioner.

Lenovo ThinkPad P1, P53 og P73: Priser og Specs

 

Lenovo ThinkPad P1

Lenovo ThinkPad P53 Lenovo ThinkPad P73
Start Pris $1,949 $1,799 $1,849
Skærm 15.6-tommer OLED; Op til 3840 x 2160 15.6-tommer OLED; Op til 3840 x 2160 17.3-tommer IPS, Op til 4K UHD
CPU 9. Gen Intel Xeon og Kerne (8-core)

9. Gen Intel Xeon og Kerne (8-core)

9. Gen Intel Xeon og Kerne (8-core)
RAM Op til 64GB Op til 128GB Op til 128GB
Grafik Nvidia Quadro T1000 eller T2000 Op til Nvidia Quadro RTX 5000 Op til Nvidia Quadro RTX 5000
Opbevaring Op til 4 tb SSD NVMe Op til 6 tb SSD NVMe Op til 6 tb SSD NVMe
Havne

2 USB-3.1, 2 Thunderbolt 3, HDMI 2.0, SD-Kortlæser, Mini Gigabit Ethernet, Hovedtelefon/Mikrofon

2 USB-A 3.1, 2 Thunderbolt 3, 1 USB-C, HDMI 2.0, SD-Kortlæser, RJ45 Gigabit Ethernet, Hovedtelefon/Mikrofon

3 USB-A 3.1, 2 Thunderbolt 3, 1 USB-C, HDMI 2.0, SD-Kortlæser, RJ45 Gigabit Ethernet, Hovedtelefon/Mikrofon

Størrelse 14.2 x 9.7 x 0.68 tommer 14.9 x 9,9 x 1,1 cm 16,4 x x 11.1 0.98 tommer
Vægt 3,7 pounds 5.4 pounds 7.5 kilo

 

Lenovo ThinkPad P1

Af disse laptops, jeg er mest begejstret for den anden-gen ThinkPad P1, Lenovo tyndeste og letteste 15-tommer arbejdsstation, på 0,7 cm og 3,7 kg. Den nye model er at få et godt løft, og vil skibet med Intel-9 Gen Xeon og Core Cpu ‘er samt de nyeste Nvidia Quadro T1000 og T2000 Gpu’ er.

thinkpad p1 gen2 table Andre vigtige specs indeholde op til 64 gb RAM, op til 4 tb NVMe SSD og to Thunderbolt-3 porte.

MERE: Den Bedste Bærbare til Erhvervslivet og Produktivitet

Jeg blev forelsket med 4K Dolby Vision display på sidste års ThinkPad P1, der har ydet en usædvanlig levende billede. Den nye model tager tingene et skridt videre og kommer med en valgfri OLED touch-skærm med Dolby Vision HDR og 400 nit lysstyrke.

OLED-paneler og tilbyder perfekt sort niveau, højere kontrast og bedre betragtningsvinkler end traditionelle LED-display, så du kan forvente smukke billede kvalitet på den nye P1, når du streame dine foretrukne TV-shows.

thinkpad p1 ports

Når ThinkPad-P1 ligner sin forgænger, den UHD-modellen vil komme med en carbon fiber slut.

I min anmeldelse af den første generation af ThinkPad P1, jeg roste arbejdsstation for at levere tonsvis af præstation i en lille, bærbar pakke. Sammen med den fantastiske skærm og slankt chassis, P1 også fremhævede en verdensklasse tastatur. Men P1 ‘ s batterilevetid og varmehåndtering skuffet, så vi håber, den nye model, der forbedrer disse områder.

Lenovo ThinkPad P53

thinkpad p53 p73 open

Lenovo er mest kraftfulde 15 “bærbar, en ThinkPad P53, vil komme med 9 Gen Xeon og Core i9 Cpu’ er op til et Nvidia Quadro RTX 5000 GPU, op til 128 gb RAM og op til 6 tb NVMe opbevaring.

Ligesom ThinkPad P1, kan du konfigurere ThinkPad P53 med et 4K OLED-skærm med 400 nit lysstyrke og Dolby Vision HDR.

thinkpad p53 ports1

I 5.4 pounds og 1,1 tommer, ThinkPad P53 er en tyk notesbog, men det er ikke for tung at bære rundt på kontoret mellem møderne. Stadig, det er mærkbart tungere end den 3,7-pund ThinkPad P1.

Andre P53 højdepunkter inkluderer to Thunderbolt-3 porte, Lenovo ‘ s ThinkShield sikkerhedsfunktioner, og en ny magt mursten, at Lenovo hævder at være 35% mindre end den tidligere version.

Lenovo ThinkPad P73

thinkpad p73 p53 closed

ThinkPad P73 er for folk, der vil rå magt og ikke bekymrer sig så meget om overførsel. På 7,5 pund og 0.98 tommer tyk, ThinkPad P73 er bedre holdes på et skrivebord, end i din rygsæk eller rejsetaske. Men det er ikke så mærkeligt, at P73 har sådan en heftig chassis, når du overveje velnæret komponenter, det huser.

thinkpad p73 keyboard

Disse omfatter op til en 8-core Intel Xeon-eller Core CPU, op til Nvidia Quadro RTX 5000 grafik, op til 128 gb RAM og op til 6 tb NVMe SSD. Mens der er ingen OLED-indstilling, Lenovo tilbyder den næste bedste ting i en 17.3 tommer, 4K IPS-skærm med 400 nit lysstyrke og Dolby Vision HDR.

Outlook

Mens kun en beskeden opgradering fra deres forgængere, tilføjelse af et 4K OLED-display gør ThinkPad P1 og ThinkPad P53 tiltrækkende for skaberne af indhold, mens den opgraderede Cpu ‘er og Gpu’ er bør ikke have nogen problemer drive de mest krævende programmer.

Ingen af disse laptops’ forgængere gjorde særligt godt på vores batteriets levetid test, så vi vil finde ud af, om de forbedringer, der blev lavet på den front, når vi sætter en gennemgang enhed i hele test senere på året.

Image Credits: Bærbar Computer Mag

Lenovo Laptop Guide

Bedste Lenovo Laptops og Chromebooks

Se, Hvordan Lenovo i forhold til Andre Laptop Mærker

Lenovo Teknisk Support Vurdering og Rapport Kort

Hvad er der i Lenovo ‘ s Standard Garanti?

Bedste Lenovo Laptops og Chromebooks

Se, Hvordan Lenovo i forhold til Andre Laptop Mærker

Lenovo Teknisk Support Vurdering og Rapport Kort

Hvad er der i Lenovo ‘ s Standard Garanti?

Næste Artikel “”

“” Forrige Tip

Næste Tip “”

Lenovo Laptop Guide

Bedste Lenovo Laptops og Chromebooks

Se, Hvordan Lenovo i forhold til Andre Laptop Mærker

Lenovo Teknisk Support Vurdering og Rapport Kort

Flere Tips

 

Forfatter Bio

Phillip Tracy

Phillip Tracy,
Phillip Tracy er en ledende forfatter på Tom ‘ s Guide og Laptop Mag, hvor han gennemgår bærbare computere og dækker de seneste nyheder inden for industrien. Efter sin eksamen med en grad i journalistik fra University of Texas i Austin, Phillip blev en tech-journalist på Daily Dot. Der, han skrev anmeldelser for en række gadgets og dækket alt fra social media trends for cybersikkerhed. Forud for at, han skrev til RCR Trådløse Nyheder og NewBay Medier. Når han ikke fifle med enheder, du kan finde Phillip spiller video spil, læse, lytte til indie musik eller ser fodbold.
Phillip Tracy,