Hands-on Lenovo ThinkPad P1 Anmeldelse: Arbeidsstasjon Muskler i en Ultrabook Kroppen

0
459

Av

Phillip Tracy

|
Juni 11, 2019 12:01 am

  • MER

Lenovo nettopp oppdatert sin arbeidsstasjoner med den nyeste 9. Generasjons Intel Prosessorer og Nvidia Quadro-grafikk. Den bærbare pc-maker avduket tre nye ThinkPad-P-serien bærbare datamaskiner: ThinkPad P53, ThinkPad P73 og andre generasjon ThinkPad P1.

thinkpad p1 main

ThinkPad P1 Gen 2 kommer i salg i slutten av juni, med en pris som starter på $1,949 mens ThinkPad P53 vil være tilgjengelig i juli for $1,799 og ThinkPad P73 sendes ut i August starter på $1849.

For de som ikke er kjent med Lenovo ‘ s i P-serien arbeidsstasjoner, disse er selskapets mest kraftige bærbare pc-er og er ment for business fagfolk og innhold skapere. Hver av disse bærbare er MIL-SPEC testet og leveres med Lenovo ‘ s suite av sikkerhet funksjoner.

Lenovo ThinkPad P1, P53 og P73: Priser og Spesifikasjoner

 

Lenovo ThinkPad P1

Lenovo ThinkPad P53 Lenovo ThinkPad P73
Startpris $1,949 $1,799 $1,849
Skjerm På 15,6-tommers OLED; Opp til 3840 x 2160 På 15,6-tommers OLED; Opp til 3840 x 2160 17.3-tommers IPS, Opp til 4K UHD
CPU 9. Generasjons Intel Xeon, og Core (8-core)

9. Generasjons Intel Xeon, og Core (8-core)

9. Generasjons Intel Xeon, og Core (8-core)
RAM Opp til 64 GB Opp til 128 gb Opp til 128 gb
Grafikk Nvidia Quadro-T1000 eller T2000 Opp til Nvidia Quadro RTX 5000 Opp til Nvidia Quadro RTX 5000
Lagring Opp til 4TB NVMe SSD Opp til 6TB NVMe SSD Opp til 6TB NVMe SSD
Porter

2 USB-3.1, 2 Thunderbolt 3, HDMI 2.0, SD-Kortleser, Mini Gigabit Ethernet, Hodetelefon/Mikrofon

2 USB-A 3.1, 2 Thunderbolt 3, 1 USB-C, HDMI 2.0, SD-Kortleser, RJ45 Gigabit Ethernet, Hodetelefon/Mikrofon

3 USB-A 3.1, 2 Thunderbolt 3, 1 USB-C, HDMI 2.0, SD-Kortleser, RJ45 Gigabit Ethernet, Hodetelefon/Mikrofon

Størrelse 14.2 x x 9.7 tommer 0.68 14.9 x 9,9 x 1.1 cm 16.4 x 11,1 x 0.98 cm
Vekt 3.7 kg 5.4 pounds 7.5 kg

 

Lenovo ThinkPad P1

Av disse bærbare datamaskiner, er jeg mest begeistret for det andre-gen ThinkPad P1, er Lenovos tynneste og letteste 15-tommers arbeidsstasjon, på 0.7 tommer og 3,7 kg. Den nye modellen er å få en fin økning i ytelse og vil leveres med Intel 9. Generasjons Ultrabook og Core-Prosessorer samt de nyeste Nvidia Quadro-T1000 og T2000 Gpu-er.

thinkpad p1 gen2 table Andre viktige spesifikasjoner bestå av opptil 64 GB RAM, opp til 4TB av NVMe SSD og to Thunderbolt-3-porter.

MER: De Beste Bærbare for Forretnings-og Produktivitet

Jeg var forelsket i 4K Dolby Visjon vises på fjorårets ThinkPad P1, som sørget for en usedvanlig levende bilde. Den nye modellen tar ting et steg videre, og kommer med en ekstra OLED-berøringsskjerm med Dolby Visjon HDR og 400 nits lysstyrke.

OLED-paneler tilbyr perfekte svart nivåer, høyere kontrast og bedre lesbarhet enn tradisjonelle LED-skjerm, slik at du kan forvente nydelig bilde kvalitet på den nye P1 når du streamer din favoritt TV-show.

thinkpad p1 ports

Mens ThinkPad P1 ser lik ut som forgjengeren, UHD-modell vil komme med en karbon-fiber er ferdig.

I min anmeldelse av den første generasjonen ThinkPad P1, jeg roste arbeidsstasjon for å gi tonnevis av ytelse i en liten, portabel pakke. Sammen med fantastisk skjerm og elegant kabinett, P1 har også omtalt en verdensklasse tastaturet. Men, P1 batterilevetid og varme management skuffet, så vi håper den nye modellen forbedres på disse områdene.

Lenovo ThinkPad P53

thinkpad p53 p73 open

Lenovo er mest kraftfulle 15-tommers bærbare ThinkPad P53, vil komme med 9. Generasjons Ultrabook og Core i9 Cpuer, opp til et Nvidia Quadro RTX 5000 GPU, opp til 128 gb RAM og opptil 6TB av NVMe lagring.

Som ThinkPad P1, kan du konfigurere den bærbare ThinkPad-P53 med en 4K-OLED-panel med 400 nit lysstyrke og Dolby Visjon HDR.

thinkpad p53 ports1

På 5,4 kg og 1,1 tommer, ThinkPad P53 er en chunky bærbar pc, men det er ikke for tunge å bære rundt på kontoret mellom møtene. Likevel, det er merkbart tyngre enn 3.7-kilos ThinkPad P1.

Andre P53 høydepunkter inkluderer to Thunderbolt-3-porter, er Lenovos ThinkShield sikkerhetsfunksjoner og en ny kraft murstein som Lenovo hevder å være 35% mindre enn den forrige versjonen.

Lenovo ThinkPad P73

thinkpad p73 p53 closed

ThinkPad P73 er for folk som ønsker rå kraft og ikke bryr seg så mye om portabilitet. På 7.5 kg og 0.98 cm tykk, ThinkPad P73 er bedre bevart på en dusj enn i en ryggsekk eller koffert. Men det er ikke rart at P73 har en så heftig kabinettet når du vurdere den tykke komponenter det huser.

thinkpad p73 keyboard

De inkluderer opp til en 8-core Intel Xeon-eller Core-PROSESSOR, opp til Nvidia Quadro RTX 5000 grafikk, opptil 128 gb RAM og opptil 6TB av NVMe SSD. Mens det er ingen OLED-alternativet, Lenovo tilbyr den nest beste tingen i 17,3-tommers 4K-IPS-panel med 400 nit lysstyrke og Dolby Visjon HDR.

Outlook

Mens bare en beskjeden oppgradering fra sine forgjengere, tillegg av en 4K-OLED-skjerm gjør ThinkPad P1 og ThinkPad P53 appellerer til innhold skapere, mens den oppgraderte Cpu-og Gpu-er, bør ikke ha noen problemer med å drive de mest krevende programmer.

Ingen av disse bærbare pc’ forgjengere gjorde det spesielt bra på våre batterilevetid test, så vi vil finne ut om noen forbedringer ble gjort på den fronten, når vi setter en gjennomgang enhet gjennom tester senere i år.

Bildet Studiepoeng: Bærbar Pc Mag

Lenovo Bærbare Pc-Guide

Beste Lenovo Bærbare pc-er og Chromebook

Se Hvordan Lenovo Sammenligner til Andre Bærbare pc-Merker

Lenovo Tech Support Vurdering og Rapport-Kort

Hva som er i Lenovos Standard Garanti?

Beste Lenovo Bærbare pc-er og Chromebook

Se Hvordan Lenovo Sammenligner til Andre Bærbare pc-Merker

Lenovo Tech Support Vurdering og Rapport-Kort

Hva som er i Lenovos Standard Garanti?

Neste Artikkelen “”

“” Forrige Tips

Neste Tips “”

Lenovo Bærbare Pc-Guide

Beste Lenovo Bærbare pc-er og Chromebook

Se Hvordan Lenovo Sammenligner til Andre Bærbare pc-Merker

Lenovo Tech Support Vurdering og Rapport-Kort

Flere Tips

 

Forfatter-Bio

Phillip Tracy

Phillip Tracy,
Phillip Tracy er en ledende forfatter på Tom ‘ s Guide og Bærbar pc Mag, hvor han omtaler bærbare datamaskiner og dekker den nyeste industri nyheter. Etter endt utdannelse med en journalistikk grad fra University of Texas i Austin, Phillip ble en tech reporter på den Daglige Punktum. Det han har skrevet anmeldelser for et utvalg av gadgets og dekket alt fra sosiale media trender til cybersecurity. Før det var han skrev for RCR Trådløs Nyheter og NewBay Media. Når han ikke fiksing og triksing med enheter, kan du finne Phillip å spille spill, lese, lytte til indie-musikk eller ser på fotball.
Phillip Tracy,