Apples Neste 2019 MacBooks Ertet av Registrert Modell Nummer

0
472

Av

Henry T. Casey

|
Juni 13, 2019 12:55 pm

  • MER

Hvem er klar for flere nye MacBooks?

The 2019 13-inch MacBook Pro Kreditt: Bærbar Pc Mag

Apple, hot på hælene av sin 2019 MacBook Pros, er allerede å registrere sin neste Macbook-maskiner. En ny rapport viser selskapet avsløre 7 nye produkt nummer, 5-tegns koder som det klassifiserer sin bærbare pc-er med, publisert på den Eurasiske Økonomiske Kommisjon database, rapportert av MacRumors.

Den bærbare pc-en modell numrene som er oppført på nettstedet, som hevder de er for “personlige bærbare datamaskiner” satt til å kjøre macOS 10.14, er A2141, A2147, A2158, A2159, A2179, A2182, og A2251. Det nettstedet ikke merke noen andre opplysninger om disse Macbook-maskiner.

MER: MacBook Pro med 13-tommers skjerm med Touch Bar (2019) Gjennomgang

Dagens MacBook rykter, men foreslår at 2019 kunne se en 16-tommers MacBook Pro og en ny MacBook tastatur design. I mellomtiden, den 12-tommers MacBook ikke har blitt oppdatert i mer enn 2 år, og kan dateres tilbake til 5. juni 2017 avsløre.

Vi håper at de nye MacBook-tastatur som skjer, så er det en voksende enighet om at Apple trenger å droppe Butterfly bryter for å gjenvinne sin brukernes tillit. Fjorårets Eurasiske Økonomiske Kommisjon registreringer ertet 5-modellen tall i juli, og ved utgangen av året Apple hadde lansert Retina-MacBook Air og oppdatert to av sine MacBook Pros.

Forfatter-Bio

Henry T. Casey

Henry T. Casey,
Henry er en ledende forfatter på Bærbare pc-Mag, og dekker sikkerhet, Apple og operativsystemer. Før han kom til Bærbar pc Mag — der han selv beskrevet Sjeldne Oreo Ekspert — han anmeldt programvare og maskinvare for TechRadar Pro, og intervjuet artister for Patek Philippe Internasjonale Tidsskrift. Du finner ham på din lokale pro-wrestling hendelser, og lurer på hvorfor Apple bestemte seg for å droppe sin MagSafe-strømforsyning.
Henry T. Casey,