Apples Nästa 2019 MacBooks Retad av Registrerade Modell Nummer

0
434

Av

Henry T. Casey

|
Den 13 juni 2019 12:55 pm

  • MER

Vem är redo för fler nya MacBooks?

The 2019 13-inch MacBook Pro Kredit: Laptop Mag

Apple, hack i häl på sin 2019 MacBook Pros, är redan registrera sin nästa Macbook. En ny rapport visar att företaget avslöjar 7 ny produkt nummer, den 5-siffriga koder som klassificerar sina bärbara datorer med, som publiceras på den Eurasiska Ekonomiska Kommissionen databas, som rapporterats av MacRumors.

Den laptop modell nummer som anges på webbplatsen, som påstår att de är för “personliga bärbara datorer” som att köra macOS 10.14, är A2141, A2147, A2158, A2159, A2179, A2182, och A2251. Webbplatsen inte notera någon annan information om dessa MacBooks.

MER: MacBook Pro 13-tum med Touch Bar (2019) Översyn

Den nuvarande MacBook rykten, men tyder på att 2019 kunde se en 16-tums MacBook Pro och en ny MacBook-tangentbord design. Under tiden den 12-tums MacBook har inte uppdaterats på mer än 2 år, som går tillbaka till juni 5, 2017 avslöja.

Vi hoppas att nya MacBook-tangentbord händer, eftersom det finns en växande enighet om att Apple måste dike Fjäril switch för att återfå sin användares förtroende. Förra årets Eurasiska Ekonomiska Kommissionen anmälningar retad 5 modell nummer i juli, och i slutet av året hade Apple släppt Retina MacBook Air och uppdateras två av sina MacBook Pros.

Författare Bio

Henry T. Casey

Henry T. Casey,
Henry är en erfaren skribent på Laptop Mag, som omfattar säkerhet, Apple och operativsystem. Innan han började på Laptop Mag — där han själv beskrev Sällsynta Oreo Expert — han över mjuk-och hårdvara för TechRadar Pro, och intervjuat konstnärer för Patek Philippe Internationell Tidskrift. Du kan hitta honom på din lokala pro wrestling händelser, och undrar varför Apple bestämde sig för att dumpa sin MagSafe-adaptrar.
Henry T. Casey,