Apples Næste 2019 MacBooks Drillet af Registrerede Model Numre

0
444

Ved

Henry T. Casey

|
13 juni 2019 12:55 pm

  • MERE

Hvem er klar til flere nye MacBooks?

The 2019 13-inch MacBook Pro Kredit: Bærbar Computer Mag

Apple, i hælene af sin 2019 MacBook Pros, er allerede registreret sit næste MacBooks. En ny rapport viser, at virksomheden afslørende 7 nye varenumre, 5-tegns kode, der klassificerer sine bærbare computere med, offentliggjort i den Eurasiske Økonomiske Kommissionens database, rapporteret af MacRumors.

Den bærbare model numre, der er anført på det websted, der hævder at de er for “personlige bærbare computere”, der er indstillet til at køre macOS 10.14, er A2141, A2147, A2158, A2159, A2179, A2182, og A2251. Webstedet gør ikke opmærksom på, at eventuelle andre oplysninger om disse MacBooks.

MERE: MacBook Pro 13 tommer med Touch Bar (2019) Revision

Den nuværende MacBook rygter, men, tyder på, at 2019 kunne se en 16-tommer MacBook Pro og en ny MacBook tastatur design. I mellemtiden, den 12-tommer MacBook ikke har været opdateret i mere end 2 år, der går tilbage til den 5 juni 2017 afsløre.

Vi håber, at nye MacBook tastaturet sker, som der er en stigende enighed om, at Apple har brug for at droppe den Sommerfugl skifte til at genvinde sin brugernes tillid. Sidste års Eurasiske Økonomiske Kommission høvle drillet 5 model numre i juli, og ved udgangen af året Apple havde frigivet Retina MacBook Air og opdateres to af sine MacBook Pros.

Forfatter Bio

Henry T. Casey

Henry T. Casey,
Henry er en ledende forfatter på Laptop Mag, der omfatter sikkerhed, Apple og operativsystemer. Før han kom til Bærbar computer Mag — hvor han selv-beskrevet Sjældne Oreo Ekspert — han anmeldt af software og hardware til TechRadar Pro, og interviewede kunstnere for Patek Philippe International Magazine. Du kan finde ham hos din lokale pro wrestling begivenheder, og undrer dig over, hvorfor Apple har besluttet at droppe sin MagSafe power adapter.
Henry T. Casey,