Apple ‘ s Volgende 2019 MacBooks Geplaagd door Geregistreerde Model Nummers

0
438

Door

Henry T. Casey

|
13 juni, 2019 12:55 pm

  • MEER

Wie is er klaar voor meer nieuwe MacBooks?

The 2019 13-inch MacBook Pro Credit: Laptop Mag

Apple, warm op de hielen van haar 2019 MacBook pro ‘ s, al is het registreren van de volgende MacBooks. Een nieuw rapport toont het bedrijf onthullende 7 nieuwe product-nummers, de 5-letter-codes die het classificeert de laptops met de, gepubliceerd op de Euraziatische Economische Commissie van de database, aldus MacRumors.

De laptop model nummers vermeld op de site, die beweert dat ze zijn voor “persoonlijke draagbare computers” uit te voeren macOS 10.14, zijn A2141, A2147, A2158, A2159, A2179, A2182, en A2251. De site maakt geen opmerking een andere details over deze MacBooks.

MEER: MacBook Pro 13-inch met Touch Bar (2019) Review

De huidige MacBook geruchten, hoewel, suggereren dat in 2019 zou een 16-inch MacBook Pro en een nieuwe MacBook toetsenbord ontwerp. Ondertussen, de 12-inch MacBook nog niet is bijgewerkt in meer dan 2 jaar, dat dateert uit de 5 juni 2017 onthullen.

We hopen dat de nieuwe MacBook toetsenbord gebeurt, want er is een groeiende consensus dat Apple moet dumpen van de Vlinder schakelaar om weer een vertrouwen van bezoekers. Vorig jaar Euraziatische Economische Commissie ingediende stukken geplaagd 5 model nummers in juli, en aan het eind van het jaar had Apple vrijgegeven van de Retina MacBook Air en bijgewerkt twee van haar MacBook pro ‘ s.

Auteur Bio

Henry T. Casey

Henry T. Casey,
Henry is senior writer bij Laptop Mag, m.b.t. de veiligheid, Apple en besturingssystemen. Voorafgaand aan de toetreding tot de Laptop Mag — waar hij de zelf-beschreven Zeldzame Oreo Expert — hij heeft van software en hardware voor TechRadar Pro, en kunstenaars geïnterviewd voor Patek Philippe International Magazine. Je kunt hem vinden bij uw plaatselijke pro wrestling evenementen, en zich afvragen waarom Apple besloten om de sloot de MagSafe-adapters.
Henry T. Casey,
op