Slutten av MateBook? Huawei Stopper Bærbare Pc-Produksjon (Rapport)

0
455

Av

Henry T. Casey

|
Juni 11, 2019 10:22 am

  • MER

Det ser ut som en annen mørk dag for Huawei bærbare datamaskiner, som nye rapporter hevder selskapets oppringing ned produksjonen på sin MateBook linje.

huawei main   closed

Denne uken er dårlige nyheter først dukket opp i DigiTimes, som rapporterte at Huawei har vært å spørre “notebook supply chain partnere til å suspendere leveranser, og har også stanset all sin nye bærbare prosjekter.” Det ville foreslå at bare MateBooks vi vil se fremover, er de som allerede er produsert, eller hvis deler som allerede er levert.

Notebookcheck bekreftet denne rapporten med en historie som siterer “industri innsidere” det talte til i løpet av de siste Computex-messe, med både produsenter og leverandører ser en nær fremtid uten Huawei i den bærbare pc-markedet. Rapporten sier også at “Huawei hadde avbrutt en ordre for 16-tommers bærbare pc-paneler, og dette kan tas som et tegn på at produsenten er sakte stans operasjoner.”

MER: Best Apple Bærbare datamaskiner

Denne nyheten kommer i kjølvannet av Intel, Qualcomm, Xilinx og Broadcom kutte alle bånd med Huawei på grunn av AMERIKANSKE sanksjoner pålagt mot den Kinesiske tech-giganten. Å miste de partnere kunne drepe selskapets evne til å produsere bærbare datamaskiner kommer frem. Huawei notatbøker ble deretter tatt ut av Microsoft Store. En Bloomberg-rapport bemerket at selskapet hadde holdt tilbake deler for å overleve i en tre-måneders mellomrom i leveranser, noe som betyr at klokken er absolutt tikker.

Huawei problemer begynte da de var i svart-oppført av U.S. Department of Commerce, så vel som mål for en ordre fra President Donald Trump, som har blokkert Amerikanske selskaper fra ved hjelp av telekom-utstyr levert av et selskap som Usa ser på som en trussel mot nasjonal sikkerhet. USA har ennå til å bevise sin sak mot Huawei, skjønt.

Mens Huawei annonsert 2019 MateBooks tilbake i februar, det har ennå til å kunngjøre AMERIKANSKE priser eller tilgjengelighet.

Forfatter-Bio

Henry T. Casey

Henry T. Casey,
Henry er en ledende forfatter på Bærbare pc-Mag, og dekker sikkerhet, Apple og operativsystemer. Før han kom til Bærbar pc Mag — der han selv beskrevet Sjeldne Oreo Ekspert — han anmeldt programvare og maskinvare for TechRadar Pro, og intervjuet artister for Patek Philippe Internasjonale Tidsskrift. Du finner ham på din lokale pro-wrestling hendelser, og lurer på hvorfor Apple bestemte seg for å droppe sin MagSafe-strømforsyning.
Henry T. Casey,