Slutningen af MateBook? Huawei Stopper Laptop-Produktion (Rapport)

0
335

Ved

Henry T. Casey

|
11 juni 2019 10:22 am

  • MERE

Det ligner endnu en mørk dag for Huawei ‘ s bærbare computere, så nye rapporter, der hævder, at selskabet er numre ned produktionen på MateBook linje.

huawei main   closed

Denne uges dårlige nyheder først dukket op i DigiTimes, der rapporterede, at Huawei har været at spørge “notebook partnere i forsyningskæden til at suspendere leverancer, og har også stoppet alle sine nye notebook-projekter.” Der tyder på, at det kun MateBooks vi vil se fremover, er dem, der allerede er produceret, eller hvis dele, der allerede er blevet leveret.

Notebookcheck bekræftet i denne rapport med en historie, der citerer “industri insidere” det talte til i løbet af de seneste Computex messe, med både producenter og leverandører ser en nær fremtid uden Huawei i den bærbare computer på markedet. Rapporten siger også, at “Huawei havde annulleret en ordre, for 16 tommer laptop paneler, og dette kan tages som et tegn på, at producenten er langsomt ved at ophøre med driften.”

MERE: Bedste Apple Laptops

Denne nyhed kommer i kølvandet af Intel, Qualcomm, Xilinx og Broadcom alle skære bånd med Huawei på grund af AMERIKANSKE sanktioner mod den Kinesiske tech gigant. At miste disse partnere, som kan dræbe virksomhedens evne til at producere laptops kommer frem. Huawei notebooks blev derefter taget ud af Microsoft-Butik. En Bloomberg rapporten bemærkes, at selskabet havde hamstret dele til at overleve en tre-måneders forskel i leverancer, hvilket betyder, at uret er helt sikkert tikkende.

Huawei ‘ s problemer begyndte, da de var sorte-opført med det AMERIKANSKE handelsministerium, samt målet om, at en bekendtgørelse fra Præsident Donald Trump, der blokerede Amerikanske virksomheder fra at bruge telecom udstyr, der er leveret af en virksomhed, at Usa ser som en trussel mod den nationale sikkerhed. USA har endnu at bevise sin sag mod Huawei, selv om.

Mens Huawei annonceret 2019 MateBooks tilbage i februar, har det endnu ikke annoncere AMERIKANSKE pris eller tilgængelighed.

Forfatter Bio

Henry T. Casey

Henry T. Casey,
Henry er en ledende forfatter på Laptop Mag, der omfatter sikkerhed, Apple og operativsystemer. Før han kom til Bærbar computer Mag — hvor han selv-beskrevet Sjældne Oreo Ekspert — han anmeldt af software og hardware til TechRadar Pro, og interviewede kunstnere for Patek Philippe International Magazine. Du kan finde ham hos din lokale pro wrestling begivenheder, og undrer dig over, hvorfor Apple har besluttet at droppe sin MagSafe power adapter.
Henry T. Casey,