Nye iCloud for Windows App: Hva Du Trenger å Vite

0
60

Av

Phillip Tracy

|
Juni 12, 2019 08:42 am

  • MER

Windows laptop-brukere som eier Apple-enheter, og stole på iCloud akkurat fått en ny killer app.

Appen kommer courtesy av et samarbeid mellom Microsoft og Apple, som har jobbet sammen for å opprette en ny iCloud-app som gjør det lettere for PC-brukere som eier Apple-produkter til å lagre og få tilgang til filer. Du kan laste ned den nye iCloud-appen gratis fra Microsoft Store i dag.

microsoft-icloud

 

Kreditt: Microsoft

I et blogginnlegg, Microsoft sier at den nye iCloud-app bruker den samme teknologien som driver OneDrive Filer On-Demand-funksjon, som lar deg få tilgang til filer uten å måtte fullt laste dem ned. I stedet, en plassholder er lastet ned og filer er bare helt lastes ned når en mappe er merket av for sync. Dette sparer deg for verdifull disk plass på din Windows-PC.

Andre fordeler med fornyet app er at det vil la deg få tilgang til filer direkte fra File Explorer, og enkelt kan hente bilder, videoer, e-post, kalender, filer og annen informasjon fra din iCloud-konto på farten. I motsatt fall, kan du lagre filer i iCloud Kjøretur fra File Explorer, og deretter få tilgang til dem på din iOS-enhet, eller på Mac iCloud.com. Den nye iCloud for Windows-appen støtter også samarbeid, slik at du kan redigere en fil og de vil være synkronisert på tvers av alle enhetene dine.

Den forrige versjonen av iCloud for Windows var plaget med problemer. Mest merkbart er en feil i programmet forhindret brukere som hadde installert den nyeste versjonen av Windows slippe å oppdatere delte bilder.

Det er hyggelig å se to tidligere bitre rivaler samarbeide om å skape noe som fordeler kunder som ikke er lojale til en merkevare.

  • Apple Offisielt Gir iOS på iPad: Møte iPadOS
  • Beste iphone: Som Apple-Telefonen, Bør Du Få?
  • Hvordan du Bruker Windows-10 – Guide for Nybegynnere og Power-Brukere

Forfatter-Bio

Phillip Tracy

Phillip Tracy,
Phillip Tracy er en ledende forfatter på Tom ‘ s Guide og Bærbar pc Mag, hvor han omtaler bærbare datamaskiner og dekker den nyeste industri nyheter. Etter endt utdannelse med en journalistikk grad fra University of Texas i Austin, Phillip ble en tech reporter på den Daglige Punktum. Det han har skrevet anmeldelser for et utvalg av gadgets og dekket alt fra sosiale media trender til cybersecurity. Før det var han skrev for RCR Trådløs Nyheter og NewBay Media. Når han ikke fiksing og triksing med enheter, kan du finne Phillip å spille spill, lese, lytte til indie-musikk eller ser på fotball.
Phillip Tracy,