Nya iCloud för Windows App: Vad Du Behöver Veta

0
117

Av

Phillip Tracy

|
12 juni 2019 08:42 am

  • MER

Windows-laptop-användare som egna Apple-enheter och lita på iCloud bara fått ett nytt killer app.

Appen kommer artighet av ett samarbete mellan Microsoft och Apple, som har arbetat tillsammans för att skapa en ny iCloud app som gör det enklare för PC-användare som äger Apple-produkter för att lagra och komma åt filer. Du kan ladda ner den nya iCloud-appen gratis från Microsoft Store idag.

microsoft-icloud

 

Kredit: Microsoft

I ett blogginlägg, säger Microsoft att de nya iCloud-appen använder samma teknik som driver OneDrive Filer On-Demand-funktionen, som låter dig komma åt filer utan att fullt ut ladda ner dem. Istället, en platshållare är hämtat och filer är bara helt nedladdade när en mapp är markerad för synkronisering. Detta sparar värdefullt utrymme på din Windows-PC.

Andra fördelar med den nya appen är att det kommer att låta dig komma åt filer direkt från Utforskaren, och enkelt kan hämta foton, videor, e-post, kalender, filer och annan information från din iCloud konto på språng. Omvänt kan du lagra filer i iCloud Bilresa från den File Explorer och sedan komma åt dem på din iOS-enhet, Mac eller på iCloud.com. Den nya iCloud för Windows app också stödjer samarbete, så att du kan göra ändringar till en fil och de kommer att synkroniseras på alla dina enheter.

Den tidigare versionen av iCloud för Windows plågades med problem. Framför allt, en brist i app förhindras användare som hade installerat den senaste Windows-versionen från att uppdatera gemensamma fotoalbum.

Det är trevligt att se två tidigare bittra rivaler samarbeta för att skapa något som gynnar kunder som inte är lojala till ett varumärke.

  • Apple Officiellt Byter namn iOS på iPad: Träffa iPadOS
  • Bästa iphone: Vilken Apple-Telefon Ska Du Få?
  • Hur du Använder Windows-10 – Guide för Nybörjare & avancerade Användare

Författare Bio

Phillip Tracy

Phillip Tracy,
Phillip Tracy är en erfaren skribent på Tom ‘ s Guide och Laptop Mag, där han granskar bärbara datorer och omfattar branschens senaste nyheter. Efter examen med en journalistik examen från University of Texas i Austin, Phillip blev en teknisk reporter på Daily Dot. Det han skrev recensioner för ett utbud av prylar och omfattade allt från sociala medier trenderna för it-säkerhet. Han skrev för RCR Trådlösa Nyheter och NewBay Media. När han inte mixtra med enheter kan du hitta Phillip spela tv-spel, läsa, lyssna på indie musik eller tittar på fotboll.
Phillip Tracy,