Het Einde van de MateBook? Huawei Stopt Laptop Productie (Rapport)

0
457

Door

Henry T. Casey

|
11 juni, 2019 10:22 am

  • MEER

Het ziet eruit als een andere donkere dagen voor Huawei ‘ s laptops, als nieuwe rapporten beweren dat het bedrijf de nummers down productie op de MateBook lijn.

huawei main   closed

Deze week is slecht nieuws voor het eerst geopperd in de DigiTimes, die meldde dat Huawei heeft gevraagd “notebook supply chain partners voor leveringen op te schorten en is ook gestopt al haar nieuwe notebook projecten.” Dat zou suggereren dat het alleen MateBooks we zien de toekomst zijn degenen die al hebben gemaakt, of waarvan de onderdelen reeds geleverd.

Notebookcheck geverifieerd dit rapport met een verhaal dat cites “insiders” het sprak tijdens de afgelopen Computex beurs, met zowel leveranciers en fabrikanten zien een toekomst zonder Huawei in de laptop markt. Het rapport zegt ook dat “Huawei had geannuleerd een bestelling voor 16-inch laptop panelen, en dit kan worden opgevat als een teken dat de fabrikant is langzaam aan het stopzetten van de activiteiten”.

MEER: Beste Apple-Laptops

Dit nieuws komt in de nasleep van Intel, Qualcomm, Xilinx en Broadcom snijden van de banden met de Huawei door AMERIKAANSE (vs) sancties opgelegd tegen de Chinese tech-gigant. Het verliezen van die partners zou kunnen doden van de vennootschap vermogen om de laptops te gaan. Huawei notebooks werden dan uit de Microsoft Store. Een Bloomberg-rapport opgemerkt dat het bedrijf had opgespaarde delen om te overleven drie maanden naar het gat in de leveringen, wat betekent dat de klok is zeker te tikken.

Huawei ‘ s problemen begonnen toen ze werden op de zwarte lijst van het AMERIKAANSE Ministerie van Handel, alsmede het doel van een executive order van President Donald Trump, die geblokkeerd Amerikaanse bedrijven uit het gebruik van telecom apparatuur die wordt geleverd door een bedrijf dat de Verenigde Staten ziet als een bedreiging voor de nationale veiligheid. De VS heeft nog te bewijzen dat de zaak tegen Huawei, hoewel.

Terwijl Huawei aangekondigd 2019 MateBooks terug in februari, nog aan te kondigen AMERIKAANSE prijzen of beschikbaarheid.

Auteur Bio

Henry T. Casey

Henry T. Casey,
Henry is senior writer bij Laptop Mag, m.b.t. de veiligheid, Apple en besturingssystemen. Voorafgaand aan de toetreding tot de Laptop Mag — waar hij de zelf-beschreven Zeldzame Oreo Expert — hij heeft van software en hardware voor TechRadar Pro, en kunstenaars geïnterviewd voor Patek Philippe International Magazine. Je kunt hem vinden bij uw plaatselijke pro wrestling evenementen, en zich afvragen waarom Apple besloten om de sloot de MagSafe-adapters.
Henry T. Casey,
op