Gmail ‘ s Nieuwe Dynamische E-Komende 2 juli: Wat U Moet Weten

0
140

Door

Phillip Tracy

|
11 juni, 2019 11:19 am

  • MEER

Gmail is slechts weken verwijderd van een van de grootste transformaties ooit. Google is ingesteld om “dynamic e-mail” om de e-mail service op 2 juli, na een beta periode die eindigde eerder dit jaar. Chrome, Opera en Safari op de desktop moet de ondersteuning van de functie alsmede de Gmail-app op iOS en Android.

oyo gif google dynamic email

 

Gebouwd op de VERSTERKER, dynamische e-mail gebruikers in staat zal stellen om te communiceren met e-mails op geheel nieuwe manieren. In plaats van alleen te reageren op berichten, Gmail gebruikers zullen in staat zijn om RSVP om een evenement, invullen van enquêtes, reageren op opmerkingen en bladeren door foto ‘ s rechtstreeks vanuit een e-mail.

Een voorbeeld van Google gaf aan dat ik ben vooral blij om uit te proberen gaat Google Docs; Met dynamische e-mail, zie je een up-to-date draad in Gmail en kan beantwoorden of oplossen opmerkingen direct in een bericht. Voordat je kan alleen opmerkingen of suggesties iemand om uw document in een e-mail, vervolgens wijzigingen in een aparte Google Docs venster.

MEER nog: Een Gmail-Functie Moet U deze Uitschakelen van Nu

Een handvol bedrijven al gebruik van een dynamisch e-mail naar het verminderen van de belemmeringen voor hun product of dienst. Zoals u zich kunt voorstellen, de functie zal worden vooral handig voor reclame, want het maakt het nog makkelijker voor klanten om te reageren op een aanbieding. Bijvoorbeeld, dynamische e-mails verstuurd door Reservering en OYO Kamers kunnen gebruikers navigeren hotel kamers in een e-mail, zonder ooit te hebben om naar de reizen sites.

gmail pinterest

Maar de functie gaat verder dan e-commerce. Pinterest is het gebruik van dynamische e-mails, zodat mensen makkelijker kunnen bladeren pinnen en sla deze op in hun raad van bestuur. En als je ooit een dynamische e-mail van Doodle, een online service voor het opzetten van bijeenkomsten, kunt u snel een afspraak boeken direct uit je postvak in.

Andere bedrijven die zijn goedgekeurd door Google voor het gebruik van dynamische e-mail zijn Despegar, Ecwid, Freshworks, Nexxt en redBus. Dat is een vrij kleine lijst, maar één die naar verwachting zal groeien als de functie pikt stoom. Als u zich zorgen maakt over het ontvangen van bruikbare e-mails van vreemde domeinen, die we je niet kwalijk. Gelukkig, zal Google de dierenarts elk bedrijf alvorens ze te gebruiken.

doodle dynamic email gif 2

Dynamische e-mail moet worden standaard ingeschakeld, maar als het niet zo is, moet u ervoor zorgen dat het beeldscherm van externe afbeeldingen optie in de Gmail-instellingen menu is ingeschakeld. Als u liever een traditionele e-mail ervaring, je hebt de optie voor het uitschakelen van dynamische e-mail.

Uit de geluiden van het dynamische e-mail kan een fundamentele verandering in de manier waarop we gebruik maken van Gmail, zolang het maar goed wordt uitgevoerd. Als u een actie — zoals het boeken van een kamer — van start tot finish, dan wordt de functie kan waardevolle tijd besparen en te voorkomen dat u het openen van bijkomende webpagina ‘ s.

  • Wat Is Gmail Vertrouwelijke Modus? (En Hoe Deze te Gebruiken)
  • De Nieuwe Gmail is Hier: Hoe Krijgen we Het Nu
  • Hoe om Gmail te Gebruiken Als een Pro

Auteur Bio

Phillip Tracy

Phillip Tracy,
Phillip Tracy is een senior writer bij Tom ‘ s Guide en Laptop Mag, waar hij beoordelingen laptops en heeft betrekking op het meest recente nieuws uit de branche. Na zijn afstuderen met een journalistiek diploma van de Universiteit van Texas in Austin, Phillip werd een tech-reporter bij de Daily Dot. Daar schreef hij recensies voor een assortiment van gadgets en bedekt alles van sociale media trends op het gebied van cyberbeveiliging. Voorafgaand aan die hij schreef voor RCR Wireless Nieuws en NewBay Media. Als hij niet knutselen met apparaten, kunt u vinden Phillip spelen van video games, lezen, luisteren naar indie muziek of het kijken naar voetbal.
Phillip Tracy,