Acer Nitro 5 en Swift 3 Snel een Nieuwe AMD Cpu ‘ s

0
30

Door

Phillip Tracy

|
23 mei 2019 08:27 am

  • MEER

Acer vandaag een paar laptops, aangedreven door AMD processors.

De Nitro 5 gaming laptop en Swift 3 ultrabook wordt geleverd met de laatste tweede-generatie AMD Ryzen Cpu en Radeon graphics. Acer geen prijzen of beschikbaarheid voor beide modellen, maar we verwachten om meer details te horen binnenkort.

De aankondiging komt slechts enkele dagen voor de Computex, een jaarlijkse computer expo gehouden in Taiwan, waar grote laptop makers blijkt uit nieuwe producten. We gaan hands-on met de nieuwe Swift 3 en Nitro 5 op de beurs van volgende week. Tot dan zullen we moeten gaan door de specs van de Acer geleverd in een persbericht.

Acer Nitro 5

nitro 5

 

Credit: Acer

De nieuwe Nitro 5 heeft een 15-inch, 1080p scherm en wordt aangedreven door een 2e Generatie AMD Ryzen 7 3750H CPU in combinatie met een Radeon RX 560X graphics. Dat mid-range discrete GPU moet bieden soortgelijke prestaties van de Nvidia GTX 1050 Ti, wat betekent dat de Nitro 5 moet in staat zijn tot het uitvoeren van de meeste moderne spellen op lage tot medium instellingen. Op de CPU-front, de quad-core Ryzen 7 3750H is vergelijkbaar met de Intel Core i5-8300H CPU, dus verwacht een sterke algehele prestaties.

nitro 5 keyboard

Credit: Acer

Afgezien van de AMD componenten, de Nitro 5 is vrijwel identiek aan de Intel model. In onze review, we roemden het vorige model voor een van de aantrekkelijke zwart-rood chassis en breed assortiment van poorten, maar nam probleem met de saaie, afm display. We kruisen onze vingers dat de Acer upgrade van het paneel op de AMD versie. Hoewel we niet weten officiële prijzen, het Intel-model begon op $749. We verwachten dat de nieuwe AMD-versie die rond dezelfde prijs.

Acer Swift 3

Voor studenten of frequente reizigers op een budget, de Acer Swift 3 is een draagbare mid-range laptop met een aantrekkelijk design. De komst naar het nieuwe model tot een 2e Generatie AMD Ryzen 7 3700U CPU en Radeon Vega Graphics. Klanten hebben de mogelijkheid om te upgraden naar een discrete Radeon 540X CPU als ze willen een beetje meer macht voor casual gaming of het uitvoeren van GPU-veeleisende software, zoals Adobe Photoshop.

acer swift 3

De Swift 3 van de 14-inch scherm zal worden begrensd door razor-dunne bezels, en kan roteren 180 graden om plat te vouwen. Op 0,7 centimeter dik en op 3,2 pond, de aluminium Swift 3 moet zorgen voor een goede reisgenoot. Echter, de Acer niet de batterij ratings, dus we weten niet real-world endurance totdat wij door middel van onze tests.

swift 3 keyboard

Het vorige model met Intel-chips duurde een lager-dan-gemiddeld 7 uur en 15 minuten op onze accu-test, ondanks het feit dat een zeer dim 1080p display. We weten wanneer de Acer vast deze problemen later dit jaar toen we de Swift 3 via onze volledige review.

  • Beste Acer Laptops

Stay tuned voor Laptop Mag de volledige dekking van de Computex-2019 (28 Mei tot 1 juni).

Auteur Bio

Phillip Tracy

Phillip Tracy,
Phillip Tracy is een senior writer bij Tom ‘ s Guide en Laptop Mag, waar hij beoordelingen laptops en heeft betrekking op het meest recente nieuws uit de branche. Na zijn afstuderen met een journalistiek diploma van de Universiteit van Texas in Austin, Phillip werd een tech-reporter bij de Daily Dot. Daar schreef hij recensies voor een assortiment van gadgets en bedekt alles van sociale media trends op het gebied van cyberbeveiliging. Voorafgaand aan die hij schreef voor RCR Wireless Nieuws en NewBay Media. Als hij niet knutselen met apparaten, kunt u vinden Phillip spelen van video games, lezen, luisteren naar indie muziek of het kijken naar voetbal.
Phillip Tracy,