iPad Pro Keyboard Case-Face-Off: Apple vs. Brydge vs. Logitech

0
24

Av

Henry T. Casey

|
Mai 18, 2019 08:00 am

  • MER

Apple presser iPad Pro som den ultimate bærbare pc-erstatning, men hva hvis du trenger en bærbar pc med et fysisk tastatur? Dette er grunnen til at Apple, blant andre selskaper, gjør iPad Pro tastatur tilfeller, slik at du kan gjøre nettbrettet mer som bærbare datamaskiner du er vant til. Men hvilke av disse kostbare tilfeller er det beste iPad-Pro tastatur tilfelle?

ipad-pro-005  
Vi testet 12.9-tommers iPad-en Pro med tre av de beste tastaturet saker — fra Apple, Brydge og Logitech — for å finne ut hvem som kan være riktig for deg. Overraskende, det er ingen klar vinner: Man gir den beste skriveopplevelse, en annen er den enkleste å bruke og den tredje er de mest rimelige.

Apple Smart Keyboard Folio for iPad Pro

Det beste ting om Apples Smart Keyboard Folio for tredje generasjons iPad Pro er hvor enkelt det er å bruke. Koble de to er så enkelt som slapping tabletten på klart avgrensede klaff og folding tilfelle (ganske naturlig) for å feste nettbrett-delen på tastaturet. Ingen Bluetooth-tilkobling, det bare virker.

iPad-Pro-Keyboard-Faceoff-014

Når du er der, får du to posisjoner til å sitte iPad Pro, som er litt begrenset, — Brydge kan du rotere tabletten til omtrent 180 grader. På den annen side, Logitech-tastaturet har bare én posisjon for skifer til å sitte i.

iPad-Pro-Keybrd-apple

Min største klage-med Apple Smart Tastatur er dens rare taster, som nesten ser ut eller føles som nøkler. I stedet, de er trekk-dekket firkanter som knapt føler at de flytter. Hvis du er OK med grunt, falle i staver tastaturer, disse tastene vil ikke være et problem.

Kjøp Apple Smart Keyboard Folio

Tablet-modus, der du kan legge tabletten flatskjerm mot sak — er fin også, og det er noe som du ikke får i Brydge tastaturet. Logitech keyboard case tilbyr en mye mer tungvint å ta på tablet-modus; produktet ser ut som du bærer rundt tre deler av søndag avis.

iPad-Pro-Keyboard-Faceoff-017

Ja, Apple keyboard case koster mest ($30 mer enn Brydge tastatur og $60 mer enn Logitech folio), men det tjener at prislappen ved å være den tynneste og letteste alternativet.

MER: Beste iPad-Tastatur Snarveier (for Smart Keyboard eller Bluetooth)

Testing Apple Smart Keyboard Folio på 10fastfingers typing test, jeg klikket på min vei til 79 ord per minutt med 97.5% nøyaktighet, som er det raskest å skrive jeg spilt inn på noen av disse tastaturet dekker. Det kan være fordi jeg er mest brukt til dette tilbehøret, siden det har vært den lengste og vi har hatt det siden vi vurdert iPad Pro. Displayet forblir også stabil i tilfelle som jeg skriver.

Fordeler: Enkel å bruke, kreves Ingen Bluetooth

Ulemper: de Fleste dyre; Grunneste taster

Spesifikasjoner (12.9-tommers-modellen): Kreves aktivering force: 61 gram | Reise: 1,2 mm | Vekt (iPad Pro vedlagt): 2.3 kg | Tykkelse: 0,6 tommer

Brydge Pro Tastatur for iPad Pro 2018

Hvis du ønsker en tradisjonell bærbar pc-opplevelse, har du sannsynligvis fått øye på Brydge Pro-tastatur, som er den minste sak-som alternativ. Det er en metallisk tastatur dekk som kommer i sølv og plass grå, og dens par hengsler tillater deg å dra i iPad Pro.

iPad-Pro-Keybrd-lede

Mesteparten av tiden, Brydge er docking opplevelsen fungerer veldig bra — hengslene er solid og godt grep nok til å slå ned på iPad og holde den stabil, til du ønsker å fjerne det manuelt, noe som er en ganske jevn prosess.

Kjøpe Brydge Pro Tastatur

Den ene gangen denne docking-prosessen blir irriterende, er imidlertid når gummi deler av hengslene få løsrevet fra metall deler. Hvis du er eagle-eyed nok til å merke det når det skjer, det er ikke et problem, men jeg kunne se en distre brukeren sliter med når de ikke betaler oppmerksomhet til dette lille trykket punkt.

iPad-Pro-Keybrd-brydge

Så lenge du forstår at docking-prosessen, vil du elske å bruke Brydge. Dens tastatur er det nærmeste til den gamle, elskede tastaturer i MacBook Pro og MacBook Air som kom før Apples kontroversielle Butterfly-bytte tastatur, som er beryktet for å være utsatt for svikt.

MER: Slik Bruker du iPad som Pc – Laptop Mag

Ikke bare dets nøkler tilbyr en stor responsive å klikke føler, men deres 1.3 millimeter reise (samme som Logitech Slim Folio Pro) og 78 gram kreves for aktivering av kraft (mer enn alle fall vi har sett på) kombineres for noe som har mer av en likhet til en ekte eksterne tastaturet. På 10fastfingers typing test, jeg klikket på min vei til 75 wpm, med 98.4% nøyaktighet, noe som ikke er langt fra min 80-wpm gjennomsnitt. Det er i midten av flokken her, under 79-wpm pris fra Apple-tastaturet og-73-wpm mark fra Logitech.

iPad-Pro-Keyboard-Faceoff-009

En annen ting jeg elsker om Brydge-tastatur, som Apple Smart Keyboard Folio er borte (og Logitech-tastaturet har) er at det gir en rekke av funksjonstaster, inkludert hjem -, lås -, lysstyrke opp og ned, media-kontroller (spol tilbake, spill av/pause, spol fremover) og volum opp og ned. Det er også en dedikert Siri-knappen i nederste venstre hjørne, som kan ta litt tid å bli vant til.

Flere kolleger bemerket at tastaturet dekk under tastene var en ubehagelig påminnelse om at iOS har ennå til å støtte musen eller styreflaten input — noe som jeg forventer å endre dette året. Også, jeg ønsker dette tastaturet (eller alle ikke-Apple-tastaturet) støttet Smart Kontakt porten, fordi du trenger for å sammenkoble og koble til med Bluetooth kan bli irriterende.

iPad-Pro-Keyboard-Faceoff-010

I forhold til stabilitet, Brydge Pro er hengsler er sterk nok for meg å bruke enheten i fanget mitt, og knapt se noen rister mens jeg skriver (og jeg skriver ganske kraftig, tankene). Når jeg båret rundt iPad Pro koblet til Brydge i bærbar pc-modus, men jeg la merke til nettbrettet del av det provisoriske 2-i-1 ville rotere bakover: vekten av tabletten dro den ned — selv om det er akseptabelt når dette er det eneste tilfellet som lar deg rotere iPad-Pro fritt på sin hengsel.

MER: Hvordan få Tilgang til Alternative Tegn på iPad-Tastatur

Også, det er en back-klaff dekker stykke, så hengslene ikke til å stikke ut. Det føles ikke akkurat nødvendig, skjønt, så jeg har ikke brukt det på en daglig basis.

På $149 $169, Brydge Pro tastatur tilfeller sitte i midten av flokken, fortsatt kostbar nok til å holde dem fra å bli en impuls kjøp.

Pros: Beste tastaturet i klassen; Roterer 180 grader, Lett å ta av og fjern

Ulemper: Gummi hengsler kan kreve omstilling;

Spesifikasjoner (12.9-tommers-modellen): Kreves aktivering force: 78 gram | Reise: 1,3 mm | Vekt (iPad Pro vedlagt): 3.4 kg | Tykkelse: 0.7 cm

Logitech Slim Folio Pro for iPad Pro

På $119 til $129, Logitech Slim Folio Pro for iPad Pro er den billigste av iPad Pro tilfelle tilbud vi gjennomgått. Og hvis du leter etter en sak med nok polstring for å beskytte mot noen humper, dette er også tilfelle for deg.

iPad-Pro-Keyboard-Faceoff-001

Akkurat som Brydge tastatur Logitech folio tilbyr en rekke med funksjonstaster, inkludert nøkkel lysstyrke, media styrer, volumkontroller, lås og hjem. Sin egen tastaturet bytte-knappen (som Apple keyboard cover inneholder også) gir deg mulighet til å få opp tastaturet på skjermen, og deretter bytte til den ikke-i-alle trivielle (jeg tuller ikke) emoji-tastaturet.

Kjøpe Logitech Slim Folio Pro

Det største problemet med Logitech Slim Folio Pro er at det er ikke akkurat slank. Siden det er 0,2 til 0,4 tommer tykkere enn enten Apple eller Brydge tastaturer, vil det ta opp mer plass i vesken og føles ganske vanskelig.

iPad-Pro-Keybrd-logitech

Og når du blir vant til det, de andre irriterende problem med Logitech Slim Folio Pro er å få det inn og ut av saken, som du vil sannsynligvis ønske å gjøre hvis og når du bare ønsker å bruke den som et nettbrett. Med en bredde på 0,8 til 1″, dette tilfellet kan det være mer enn fire ganger så tykk som iPad Pro selv.

iPad-Pro-Keyboard-Faceoff-003

Når det gjelder tid til å ta saken, du vil trenge for å jobbe hardt. Å trekke chunky saken på eller av en iPad Pro krever mye av makt — så mye at det nesten føltes som jeg var å bryte den.

MER: MacBook Pro vs iPad Pro: Hvilken Bør Du Kjøpe?

Oh, og det er bare én god posisjon til å bruke i bærbar pc-modus. Den Brydge tastaturet lar rotasjon til opp til 180 grader, mens Apple Smart Tastaturet har to faste posisjoner.

iPad-Pro-Keyboard-Faceoff-002

I form av å skrive erfaring, Logitech-tastene verken irk heller inspirere. De er ikke Apples supershallow nøkler, men de tilbyr ikke den hyggelige tilbakemeldinger på Brydge nøkler, heller. Jeg traff 73 wpm med 94.8% nøyaktighet på 10fastfingers å skrive test. Det er en OK pris, men på den nedre enden av min score på disse tastaturer. Nettbrettet beveger seg rundt i en litt mer i Logitechs sak enn enten Apple eller Brydge, som var litt mer stabil.

iPad-Pro-Keyboard-Faceoff-006

Det er også en klaff for å holde Apple Blyant, noe som føles litt unødvendig når magneten i iPad Pro er fortsatt tilgjengelig i saken, og det synes ikke nødvendig.

Pros: de Fleste rimelige; Tilbyr beskyttende polstring

Ulemper: Bare én posisjon for bærbar pc-modus; Klumpete; Feste og ta tabletten er vanskelig

Spesifikasjoner (12.9-tommers-modellen): Kreves aktivering force: 65 gram | Reise: 1,4 mm | Vekt (iPad Pro vedlagt): 3.0 kg | Tykkelse: 0.8-1 cm

Kreditt: Bærbar Pc Mag

Forfatter-Bio

Henry T. Casey

Henry T. Casey,
Henry er en ledende forfatter på Bærbare pc-Mag, og dekker sikkerhet, Apple og operativsystemer. Før han kom til Bærbar pc Mag — der han selv beskrevet Sjeldne Oreo Ekspert — han anmeldt programvare og maskinvare for TechRadar Pro, og intervjuet artister for Patek Philippe Internasjonale Tidsskrift. Du finner ham på din lokale pro-wrestling hendelser, og lurer på hvorfor Apple bestemte seg for å droppe sin MagSafe-strømforsyning.
Henry T. Casey,