iPad Pro-Tastatur Tilfælde Face-Off: Apple vs. Brydge vs. Logitech

0
24

Ved

Henry T. Casey

|
18 maj 2019 08:00 am

  • MERE

Apple skubber iPad Pro som den ultimative laptop udskiftning, men hvad nu, hvis du har brug for en bærbar computer med et fysisk tastatur? Dette er grunden til Apple, blandt andre virksomheder, der gør iPad Pro-tastatur, så du kan gøre tabletten mere som de bærbare computere, som du er vant til. Men hvilken af disse kostbare sager er den bedste iPad Pro-tastatur sag?

ipad-pro-005  
Vi har testet den 12.9-tommer iPad Pro med tre af de top-tastatur sager — fra Apple, Brydge og Logitech — for at finde ud af, hvilket kan være rigtige for dig. Overraskende nok er der ingen klar vinder: den Ene giver den bedste skrive-erfaring, en anden er nemmeste at bruge, og den tredje er den mest overkommelige.

Apple Smart Keyboard Folio til iPad Pro

Den bedste ting om Apple ‘ s Smart Keyboard Folio til den tredje generation af iPad Pro er, hvor let det er at bruge. Tilslut de to er så simpelt som at klaske tablet på klart afgrænsede klap og folde tilfælde (helt naturligt) for at forankre tablet afsnit i tastaturet. Ingen Bluetooth-tilslutning; det virker bare.

iPad-Pro-Keyboard-Faceoff-014

Når du er der, du får to positioner til at sidde iPad Pro, som er en smule begrænset — Brydge kan du rotere tablet til omkring 180 grader. På den anden side, Logitech tastatur har kun én holdning for skifer til at sidde i.

iPad-Pro-Keybrd-apple

Mit største problem med Apple Smart Tastatur er dens underlige nøgler, som næppe ser eller føler, at nøgler. I stedet, de er stof, der er omfattet firkanter, der næppe føler, at de bevæger sig. Hvis du er OK med lavvandede, clicky tastaturer, disse nøgler vil ikke være et problem.

Køb Apple Smart Keyboard Folio

Tablet-tilstand — hvor du kan lægge tabletten hjemme mod sagen — er godt for, og det er noget, som du ikke får i den Brydge tastatur. Logitech keyboard case giver en langt mere besværlig at tage på tablet-tilstand; det produkt, der ser ud som om du bærer rundt på tre dele af søndagens avis.

iPad-Pro-Keyboard-Faceoff-017

Ja, Apple tastatur med sagen forbundne omkostninger ($30 mere end Brydge tastatur og $60 mere end Logitech folio), men det tjener som pris-tag ved at være den tyndeste og letteste mulighed.

MERE: Bedste iPad Tastatur Genveje (til Smart Keyboard eller en Bluetooth -)

Test af Apple Smart Keyboard Folio på 10fastfingers skrive test, jeg klikkede på min vej til 79 ord per minut med 97,5% nøjagtighed, hvilket er det hurtigste at skrive, at jeg er optaget på nogen af disse tastaturet dækker. Det kan være, fordi jeg er vant til dette tilbehør, da det været den længste og vi har haft det, da vi gennemgik iPad Pro. Displayet kan også forbliver stabil i de tilfælde, som jeg skriver.

Fordele: Nem at bruge, Ingen Bluetooth påkrævet

Ulemper: de Fleste dyre; mest fladpandede nøgler

Specs (12.9-tommer model): der Kræves aktivering kraft: 61 gram | Rejser: 1,2 mm | Vægt (iPad Pro vedlagt): 2.3 kg | Tykkelse: 0,6 inches

Brydge Pro Keyboard for iPad Pro 2018

Hvis du ønsker en traditionel laptop-oplevelse, du har sikkert fået øje på Brydge Pro-tastatur, som er den mindste sag-som mulighed. Det er en metallisk tastatur dæk, der fås i sølv og plads grå, og dens par hængsler tillader dig at glide i iPad Pro.

iPad-Pro-Keybrd-lede

De fleste af den tid, de Brydge s – oplevelse fungerer rigtig godt — hængslerne er robust og grippy nok til at slå hårdt ned på iPad og holde det stabilt, indtil du ønsker at manuelt at fjerne det, som er en temmelig jævn proces.

Købe Brydge Pro-Tastatur

Den ene gang i denne docking processen bliver irriterende, dog, er, når gummi dele af hængsel få løsrevet fra metal dele. Hvis du eagle-eyed nok til at bemærke det, når det sker, så er det ikke et problem, men jeg kunne se en distræte brugeren kæmper for, når de ikke er opmærksom på denne lille pres punkt.

iPad-Pro-Keybrd-brydge

Så længe du forstår, at docking-proces, vil du elsker at bruge den Brydge. Dens tastatur er den nærmeste ting til gamle, elskede tastaturer på MacBook Pro og MacBook Air, der kom før Apples kontroversielle Butterfly-switch keyboard, som er berygtet for at være tilbøjelige til at mislykkes.

MERE: Hvordan du Bruger Din iPad som Din Eneste Computer – Bærbar computer Mag

Ikke kun gøre sine nøgler giver en fantastisk lydhør at klikke føler, men deres 1.3 millimeter af rejse (det samme som Logitech Slim Folio Pro), og 78 gram kræves aktivering kraft (mere end nogen sag, som vi har kigget på) kombineres til noget, der har mere af en lighed med en rigtig eksterne tastatur. På 10fastfingers skrive test, jeg klikkede på min vej til 75 wpm, med 98.4% nøjagtighed, hvilket ikke er langt fra min 80-wpm gennemsnit. Der er i midten af flokken her, under den 79-wpm sats fra Apple-tastatur og den 73-wpm mark fra Logitech.

iPad-Pro-Keyboard-Faceoff-009

En anden ting jeg elsker ved Brydge tastatur, som Apple Smart Keyboard Folio mangler (og Logitech keyboard tilbyder), er, at det packs en række funktionstaster, herunder hjem, låse, lysstyrken op og ned, medie kontrol (spol tilbage, afspil/pause, spol fremad) og volumen op og ned. Der er også en dedikeret Siri-knappen i nederste venstre hjørne, som kan tage lidt tid at vænne sig til.

Flere kolleger bemærkede, at tastaturet dæk område under tasterne var en ubehagelig påmindelse om, at iOS har endnu ikke understøtter mus eller touchpad input — noget, som jeg forventer at ændre dette år. Også, jeg ønsker dette tastatur (eller enhver anden ikke-Apple-tastaturet), der understøttes af Smart-Stik, fordi det har behov for at oprette en binding og parringen med Bluetooth kan blive irriterende.

iPad-Pro-Keyboard-Faceoff-010

I form af stabilitet, Brydge Pro hængsler er stærke nok til mig, for at bruge enheden i mit skød og knap se nogen ryster mens jeg skriver (og jeg skriver temmelig kraftigt, mind you). Når jeg bar rundt iPad Pro forbundet til Brydge i bærbar tilstand (laptop mode, selvom jeg bemærket tablet del af den interimistiske 2-i-1 ville rotere baglæns: vægten af tabletten trak det ned — selvom det er acceptabelt, når dette er den eneste sag, der giver dig mulighed for at dreje iPad Pro frit på sit hængsel.

MERE: Sådan får du Adgang Alternative Tegn på iPad Tastatur

Også, der er en back-flap dækker stykke, så hængslerne ikke stikker. Det gjorde ikke føle præcis, det er nødvendigt, selv, så jeg har ikke brugt det på en daglig basis.

På $149 til $169, Brydge Pro tastatur tilfælde sidde i midten af flokken, der stadig pebret nok til at holde dem fra at være et impuls køb.

Fordele: Bedste tastatur i klassen; Roterer op til 180 grader, og Let at tage ud og fjerne

Ulemper: Gummi hængsler kan kræve en justering af;

Specs (12.9-tommer model): der Kræves aktivering kraft: 78 gram | Rejser: 1,3 mm | Vægt (iPad Pro vedlagt): 3.4 kg | Tykkelse: 0.7 cm

Logitech Slim Folio Pro for iPad Pro

På $119 – $129, Logitech Slim Folio Pro for iPad Pro er den billigste af de iPad Pro tilfælde tilbud, vi revideret. Og hvis du er på udkig efter en sag med nok polstring til at hjælpe med at beskytte mod et par bump, dette er også tilfældet for dig.

iPad-Pro-Keyboard-Faceoff-001

Ligesom Brydge tastatur, Logitech folio tilbyder en række med funktionstaster, herunder centrale lysstyrke, medier kontroller, volumenkontrol, lås og hjem. Dens dedikeret tastatur skift-knappen (som Apple keyboard cover omfatter også) giver dig mulighed for at bringe op på skærmen, tastaturet, og derefter skifte til den ikke-på-alle trivielle (jeg er ikke for sjov) emoji-tastatur.

Køb Logitech Slim Folio Pro

Det største problem med Logitech Slim Folio Pro er, at det ikke ligefrem slank. Da det er 0,2 til 0,4 inches tykkere end enten Apple eller Brydge tastaturer, vil det optage mere plads i din taske, og føles lidt akavet.

iPad-Pro-Keybrd-logitech

Og når man vænner sig til det, de andre irriterende problem med Logitech Slim Folio Pro er at få det ind og ud af den sag, som du sandsynligvis ønsker at gøre, hvis og når du bare vil bruge den som en tablet. Med en bredde på 0,8 til 1 tomme i denne sag kan være mere end fire gange så tyk som iPad Pro i sig selv.

iPad-Pro-Keyboard-Faceoff-003

Når det drejer sig tid til at fjerne den sag, du vil nødt til at arbejde hårdt. Trække chunky sag til eller fra en iPad Pro kræver en masse kraft — så meget, at det næsten føltes som om jeg var ved at bryde det.

MERE: MacBook Pro vs iPad Pro: Der Skal Du Købe?

Oh, og der er kun én god position til brug i bærbar tilstand. Den Brydge tastatur giver mulighed for rotation til op til 180 grader, mens Apple Smart Tastatur har to positioner forankret.

iPad-Pro-Keyboard-Faceoff-002

I form af at skrive oplevelse, Logitech nøgler hverken ærgre eller inspirere. De er ikke Apple ‘ s supershallow nøgler, men de tilbyder ikke behageligt feedback af Brydge nøgler, enten. Jeg ramte 73 wpm, med 94.8% nøjagtighed på 10fastfingers at skrive test. Det er et OK tempo, men i den lavere ende af mine scores på disse keyboards. Tabletten, bevæger sig rundt lidt mere i Logitech tilfælde end enten Apple eller Brydge, som var en smule mere stabil.

iPad-Pro-Keyboard-Faceoff-006

Der er også en klap til at holde Apple Blyant, som føler sig lidt fremmede, når magneten i iPad Pro er stadig tilgængelig i sagen, og det synes ikke nødvendigt.

Fordele: Mest overkommelige, Tilbyder beskyttende polstring

Ulemper: Kun én position til bærbar tilstand (laptop mode; Pladskrævende; Påsætning og fjernelse af tablet er akavet

Specs (12.9-tommer model): der Kræves aktivering kraft: 65 gram | Rejser: 1,4 mm | Vægt (iPad Pro vedlagt): 3.0 kg | Tykkelse: 0.8-1 tommer

Kredit: Bærbar Computer Mag

Forfatter Bio

Henry T. Casey

Henry T. Casey,
Henry er en ledende forfatter på Laptop Mag, der omfatter sikkerhed, Apple og operativsystemer. Før han kom til Bærbar computer Mag — hvor han selv-beskrevet Sjældne Oreo Ekspert — han anmeldt af software og hardware til TechRadar Pro, og interviewede kunstnere for Patek Philippe International Magazine. Du kan finde ham hos din lokale pro wrestling begivenheder, og undrer dig over, hvorfor Apple har besluttet at droppe sin MagSafe power adapter.
Henry T. Casey,