PC Gaming Vis 2019: Hvordan kan jeg Se, og hvem, Der Vil

0
28

Ved

Rami Tabari

|
Maj 15, 2019 10:04 am

 • MERE

Vores venner på PC Gamer er vært for den 2019 PC Gaming Show, som er en af de vigtigste begivenheder for PC-gamere, især på E3. Det viser en lang række PC-spil på tværs af hele spektret, fra store budget ud-af-denne-verden spil, der vil skat dælen ud af din gaming maskine til art-house øer, der vil køre på stort set alle bærbare computer.

PC Gaming Vis kommer til kick off på Maya-Teater (1038 S. Hill St. Los Angeles, CA 90015) på 10 juni på 10 AM PDT/1 PM EDT og vil køre i to timer.

pc-gaming-show-2019

Som sædvanlig, PC Gaming Vis vil være vært ved Sean “Day[9]” Plott og Frankie Ward levere en combo af aldrig-før-set trailere og udvikler interviews. Dog, denne gang, PC Gaming Vis er sponsoreret af Epic Games butik, og virksomheden lover at levere nogle spændende meddelelser om nye og eksklusive titler, der ankommer på den Episke butik.

De følgende udviklere er planlagt til at deltage:

 • Annapurna Interaktive
 • Chucklefish
 • Digital Extremes
 • Digital Uppercut
 • E-WIN
 • Fatshark
 • Medrejsende
 • Grænse Udvikling
 • Funcom
 • Modus Spil
 • Paradox Interactive
 • Perfect World Entertainment
 • Rå Vrede, Oprør
 • Re-Logik
 • Tripwire Interactive

Listen er ikke endelig endnu, så stay tuned for en opdatering om yderligere deltagere. På trods af, at jeg er utrolig spændt på at se, hvad Paradox Interactive og Chucklefish madlavning op. Ring til mig en sucker for fantasi, eventyr og strategiske mareridt scenarier.

PC Gamer den Globale Editor-in-Chief Evan Lahti sagde, at “Dette års livestream vil præsentere flere annonceringer og nye trailere, end nogen tidligere PC-Spil Show,” så det alene er os hepper.

Hvordan til at Se eller Deltage i PC-Gaming Vis

Du kan enten se 2019 PC Gaming Vis over på PC Gamer Twitch kanal ved 10 AM PDT/1 PM EDT, eller hvis du er ivrig efter at gå se det i person, kan du købe billetter her. Alt du skal gøre er at registrere din e-mail-adresse og en PDF af den billet, der inkluderede en stregkode og QR-kode vil blive sendt til din e-mail-adresse gratis.

For de seneste nyheder ud af PC Gaming Vis og alle E3 ‘s store begivenheder, være sikker på at følge vores søster-site’ s E3 2019 nyheder hub hele måneden.

Forfatter Bio

Rami Tabari

Rami Tabari,
Så snart Rami Tabari sprunget ud af College af Staten Island, han ramte jorden kører som et Personale, Forfatter til Bærbar computer Mag. Han gennemgår hver eneste form og i form af en bærbar computer, samt alle former for cool tech. Du kan finde ham, der sidder ved sit skrivebord omgivet af en hoarder drøm af bærbare computere, og når han går sin vej ud til civilisationen, kan du fange ham ser virkelig dårlig animationsfilm eller spille en slags smerteligt svært spil. Han er den bedste på hvert spil, og han bare ikke tabe. Det er derfor, du vil lejlighedsvis fange hans byline i Tom ‘ s Guide, idet der på det seneste Sjæle-som udfordring.
Rami Tabari,