Handle Raskt: Microsoft Surface Bærbar pc Opp til $1,281 Av

0
31

Av

Phillip Tracy

|
Mai 15, 2019 12:17 pm

  • MER

Microsoft laget et stort plask, da det ble gitt ut Overflaten Laptop, selskapets første clamshell notebook. Som Surface Pro-nettbrett før det, Overflaten Laptop imponert oss med sin premium bygge, rask ytelse og imponerende vis.

microsoft surface laptop

Men Overflaten Bærbare koster en pen penny når den først ble utgitt, spesielt noen av de mer avanserte konfigurasjoner.

  • Microsoft Surface Laptop for $619 ($380 av, Core i5 – /4GB/128 GB SSD)
  • Microsoft Surface Laptop for $721 ($577 av, Core i5 – /8 GB/256 GB SSD)
  • Microsoft Surface Laptop for $1,099 ($1,100 av, Core i7 – /16GB/512 gb SSD)
  • Microsoft Surface Laptop for $1,417 ($1,281 av, Core i7 – /16GB/1TB SSD)

Men nå er at Overflaten Laptop 2 er ute, vi har sett noen gode tilbud på de første-generasjons modell. Den nyeste avtale kommer fra Amazon, som er å selge en Overflate Bærbar pc med en Intel Core i5-PROSESSOR, 8 gb RAM og 128 GB SSD for bare $721. Det er en massiv lagring av $577.

MER: Microsoft Surface Laptop Anmeldelse: En Ekte Stunner, Men Få Windows …

Hvis du ønsker å tilbringe enda mindre, base modell — med en Core i5-PROSESSOR, 4 gb RAM og 128 GB SSD — er som selger for bare $619 ($380 av). Du finner enda større besparelser på high-end modeller: Overflaten Bærbare datamaskinen er konfigurert med en Core i7 CPU, og 16 gb RAM og 512 gb SSD-er halvparten av (nå bare $1,099), mens 1 TB SSD-modellen koster $1,417, lagrer du et rungende $1,281.

Overflaten Bærbare datamaskinen var en av våre favoritt bærbare i 2017, og mens den bærbare pc-en har vært ute for noen tid, noen av de på-salg-modeller bør fortsatt tilbyr god ytelse til daglig multitasking. Hyppige reisende vil også sette pris på Overflaten Bærbare pc-er slank design og solid utholdenhet (mer enn 9 timer batteritid).

Vi er ikke sikker på hvor lenge Amazon salget vil vare så du må handle raskt.

  • Beste Bærbare pc-Tilbudene i Mai

Forfatter-Bio

Phillip Tracy

Phillip Tracy,
Phillip Tracy er en ledende forfatter på Tom ‘ s Guide og Bærbar pc Mag, hvor han omtaler bærbare datamaskiner og dekker den nyeste industri nyheter. Etter endt utdannelse med en journalistikk grad fra University of Texas i Austin, Phillip ble en tech reporter på den Daglige Punktum. Det han har skrevet anmeldelser for et utvalg av gadgets og dekket alt fra sosiale media trender til cybersecurity. Før det var han skrev for RCR Trådløs Nyheter og NewBay Media. Når han ikke fiksing og triksing med enheter, kan du finne Phillip å spille spill, lese, lytte til indie-musikk eller ser på fotball.
Phillip Tracy,