Handle Hurtigt: Microsoft Surface Bærbar computer Op til $1,281 Off

0
30

Ved

Phillip Tracy

|
Maj 15, 2019 12:17 pm

  • MERE

Microsoft har lavet en stor splash, når det frigives i Overfladen Bærbar computer, selskabets første clamshell notebook. Som Surface Pro tabletter før det, Overfladen Bærbar imponeret os med sin præmie bygge, hurtige resultater og blændende displayet.

microsoft surface laptop

Men Overfladen Bærbar koste en smuk øre da den først blev frigivet, især nogle af de højere ende konfigurationer.

  • Microsoft Surface Bærbar til $619 ($380 off, Core i5/4GB/128GB SSD)
  • Microsoft Surface Bærbar til $721 ($577 off, Core i5/8GB/256GB SSD)
  • Microsoft Surface Bærbar til $1,099 ($1,100 off, Core i7/16GB/512GB SSD)
  • Microsoft Surface Bærbar til $1,417 ($1,281 off, Core i7/16GB/1TB SSD)

Men nu, at den Overflade, værdiboks til Bærbar 2 er ude, vi har set nogle stjernernes tilbud på den første generation af modellen. Den seneste aftale kommer fra Amazon, der sælger en Overflade Bærbar computer med en Intel Core i5 CPU, 8GB RAM og en 128 GB SSD for bare $721. Det er en massiv besparelse på $577.

MERE: Microsoft Surface Bærbar Anmeldelse: En Reel Bedøvelse, Men Få Windows …

Hvis du ønsker at bruge endnu mindre, basis model — med en Core i5 CPU, 4GB RAM og en 128 GB SSD — er til salg for kun $619 ($380 off). Du vil finde endnu større besparelser på high-end modeller: Overfladen Bærbar computer, der er konfigureret med en Core i7 CPU, 16 gb RAM og 512 gb SSD ‘ er til halv pris (nu kun dkk 1,099), mens 1TB SSD-modellen koster $1,417, at du sparer en bragende $1,281.

Overfladen Bærbare computer var en af vores foretrukne bærbare computere af 2017, og mens den bærbare computer har været ude et stykke tid, nogen af de på-salg modeller bør stadig har masser af ydelse til hverdagen multitasking. Hyppige rejsende vil også sætte pris på Overfladen Laptop ‘ s slanke design og solid udholdenhed (mere end 9 timers batteritid).

Vi er ikke sikker på, hvor længe Amazons salg vil vare så skal du handle hurtigt.

  • Bedste Bærbar Tilbud i Maj

Forfatter Bio

Phillip Tracy

Phillip Tracy,
Phillip Tracy er en ledende forfatter på Tom ‘ s Guide og Laptop Mag, hvor han gennemgår bærbare computere og dækker de seneste nyheder inden for industrien. Efter sin eksamen med en grad i journalistik fra University of Texas i Austin, Phillip blev en tech-journalist på Daily Dot. Der, han skrev anmeldelser for en række gadgets og dækket alt fra social media trends for cybersikkerhed. Forud for at, han skrev til RCR Trådløse Nyheder og NewBay Medier. Når han ikke fifle med enheder, du kan finde Phillip spiller video spil, læse, lytte til indie musik eller ser fodbold.
Phillip Tracy,