Apple ‘ s Volledige ZombieLoad Fix Vermindert de Prestaties tot 40%

0
35

Door

Phillip Tracy

|
15 mei 2019 05:07 pm

  • MEER

Als u nog niet lezen, het nieuws nog, een andere set van verwoestende fouten ontdekt op Intel Cpu ‘ s waarmee hackers stelen van persoonlijke gegevens, inclusief surfen op het web geschiedenis, wachtwoorden en encryptiesleutels.

Vaak aangeduid als ZombieLoad (of Microarchitectural Gegevens Bemonstering door Intel), de beveiliging te benutten is eigenlijk vier verschillende aanvallen, allemaal met het zelfde doel van de dieven van uw gevoelige gegevens.

Als dat bekend klinkt, is dat omdat ZombieLoad is zeer vergelijkbaar met Spectre en Meltdown, met uitzondering van deze nieuwe kwetsbaarheden waren niet ontdekt door journalisten voor een gecoördineerde bekendmaking door Apple, Google, Microsoft en Intel gepland was, waardoor ze genoeg tijd om patches uit te verdedigen tegen de bugs.

Echter, de software updates komen te macOS, Windows en Chrome OS kan niet genoeg zijn voor sommige gebruikers. Na het uitbrengen van security updates in macOS Mojave 10.14.5, Apple uitgegeven, met een support pagina die uitlegt dat de enige manier om volledig te beperken ZombieLoad uit te schakelen CPU hyper-threading. Dit te doen, echter, zou kunnen verminderen de prestaties van uw systeem met maximaal 40%, volgens Apple ‘ s eigen interne tests.

MEER: ZombieLoad Aanvallen Kunnen van Invloed zijn op Alle Intel Cpu ‘ s vanaf 2011: Wat Nu te Doen

Hyper-threading is een techniek die gebruikt wordt door Intel splitst een fysieke kern in twee virtuele cores, of draden. Dit resulteert in een significant betere prestaties, met name bij het uitvoeren van CPU-intensieve apps of programma ‘ s. Wanneer uitgeschakeld, is uw computer moet vertrouwen op alleen de fysieke kernen.

zombieload

 

Credit: Michael Schwartz/Twitter

Er zijn tegenstrijdige argumenten of hyper-threading moet worden uitgeschakeld op alle computers getroffen door de fout, die bestaat uit mensen met een Intel-chip uit 2011 of later. (Intel zegt dat de fout heeft geen invloed op sommige 8e Gen en 9e Generatie Cpu ‘ s; de onderzoekers die ontdekten ZombieLoad en haar drie gerelateerde kwetsbaarheden niet mee eens zijn.)

Intel zei specifiek dat het niet raden het uitschakelen van hyper-threading vanwege de verschillende factoren die van invloed zijn op de veiligheid van de individuele gebruikers. Google, aan de andere kant, is het uitschakelen van hyper-threading standaard op Chrome OS 74, die uitgerold eerder deze maand. Microsoft, Apple, ook aanbevolen het uitschakelen van de prestaties voorzien voor de zekerheid, maar het overgelaten aan de gebruikers overgelaten.

Apple geeft aan dat de gebruikers met “computers bij verhoogd risico of die het uitvoeren van niet-vertrouwde software op de Mac” (“niet-vertrouwde: kan betekenen dat applicaties niet beschikbaar in de Mac App Store) kan desgewenst uit te schakelen hyper-threading. Terwijl het bedrijf niet aangeven wie dat gaat, vermoeden we dat de overheid ambtenaren, leidinggevenden of iemand met een gevoelige gegevens die hackers zou willen om hun handen te krijgen op zou vallen onder de categorie.

Als je in die groep of wilt u extra voorzichtig te zijn, volg deze stappen voor het uitschakelen van hyper-threading op je Mac. Let op, deze methode is alleen beschikbaar voor computers met mac os Mojave, High Sierra, en Sierra.

Hoe u hyper-threading op uw Mac

1. Sla op en herstart je Mac dan onmiddellijk druk op Command+R of een andere macOS Recovery-toets op uw toetsenbord.

Image from iOS (3)

2. Kies Terminal van de Hulpprogramma ‘ s menu in de menubalk.

Image from iOS (2)

3. Typ de volgende opdracht uit in de Terminal prompt: nvram-boot-args=”cwae=2″

Image from iOS (1)

4. Druk op return type: nvram SMTDisable=%01

Image from iOS

5. Vanuit het Apple-menu, druk op Start.

Auteur Bio

Phillip Tracy

Phillip Tracy,
Phillip Tracy is een senior writer bij Tom ‘ s Guide en Laptop Mag, waar hij beoordelingen laptops en heeft betrekking op het meest recente nieuws uit de branche. Na zijn afstuderen met een journalistiek diploma van de Universiteit van Texas in Austin, Phillip werd een tech-reporter bij de Daily Dot. Daar schreef hij recensies voor een assortiment van gadgets en bedekt alles van sociale media trends op het gebied van cyberbeveiliging. Voorafgaand aan die hij schreef voor RCR Wireless Nieuws en NewBay Media. Als hij niet knutselen met apparaten, kunt u vinden Phillip spelen van video games, lezen, luisteren naar indie muziek of het kijken naar voetbal.
Phillip Tracy,