Apple ‘ s Fulde ZombieLoad Fix Nedsætter Ydeevnen med Op til 40%

0
35

Ved

Phillip Tracy

|
Maj 15, 2019 05:07 pm

  • MERE

Hvis du ikke har læst nyheden endnu, et andet sæt af ødelæggende fejl blev opdaget på Intel Cpu ‘ er, der gør det muligt for hackere at stjæle personlige data, herunder web-browsing-historik, adgangskoder og krypteringsnøgler.

Ofte omtalt som ZombieLoad (eller Mikroarkitektonisk Data Sampling af Intel), den sikkerhed udnytte, er faktisk fire forskellige angreb, alle med det samme mål for nabbing dine følsomme data.

Hvis det lyder bekendt, er det fordi ZombieLoad er meget lignende til Genfærd og Nedsmeltning, undtagen disse nye sårbarheder var ikke afdækket af journalister, før en koordineret offentliggørelse af Apple, Google, Microsoft og Intel var planlagt, at lade dem tid nok til at få patches ud til at forsvare sig mod fejl.

Men, software-opdateringer, der kommer til macOS, Windows og Chrome OS kan ikke være nok for nogle brugere. Efter at have udgivet sikkerhedsopdateringer i macOS Mojave 10.14.5, Apple udgivet en support-side, der forklarer, at den eneste måde at afbøde ZombieLoad er at deaktivere CPU-hyper-threading. Hvis du gør det, kan nedsætte systemets ydeevne med op til 40%, efter at Apple ‘ s egne interne test.

MERE: ZombieLoad Angreb Kan Påvirke Alle Intels Cpu ‘ er Siden 2011: Hvad skal du Gøre Nu

Hyper-threading er en teknik, der bruges af Intel, der deler en fysisk kerne i to virtuelle kerner, eller tråde. Dette resulterer i betydelige forbedringer i ydeevne, især når du kører CPU-intensive applikationer eller programmer. Når den er deaktiveret, er din computer skal stole på, at kun dens fysiske kerner.

zombieload

 

Kredit: Michael Schwartz/Twitter

Der er modstridende argumenter om, hvorvidt hyper-threading skal være deaktiveret på alle computere, der er berørt af fejlen, som omfatter personer med en Intel chip fra 2011 eller senere. (Intel siger, at fejlen påvirker ikke nogle 8. Gen og 9. Generation af Cpu ‘ er; de forskere, der opdagede ZombieLoad og sine tre relaterede svagheder er uenige.)

Intel sagde udtrykkeligt, at det ikke anbefaler at deaktivere hyper-threading på grund af de forskellige faktorer, der påvirker sikkerheden af de enkelte brugere. Google, på den anden side, er at deaktivere hyper-threading som standard på Chrome OS 74, som rulles ud tidligere i denne måned. Microsoft, som Apple, anbefales også deaktivere ydeevne funktion for tryghed, men det er overladt til brugerne skøn.

Apple angiver, at brugere med computere “på forhøjet risiko, eller som kør upålidelig software på deres Mac” (“untrusted: kan betyde, at programmer ikke tilgængelig i Mac App Store) kan vælge at deaktivere hyper-threading. Mens selskabet ikke angive, hvem der indebærer, at vi har mistanke om, embedsmænd, ledere eller nogen med følsomme data, at hackere måske ønsker at få deres hænder på ville falde under den kategori.

Hvis du er i denne gruppe, eller ønsker at være ekstra forsigtig, følg disse trin for at deaktivere hyper-threading på din Mac. Bemærk, at denne metode er kun tilgængelig på computere, der kører macOS Mojave, High Sierra og Sierra.

Hvordan at deaktivere hyper-threading på din Mac

1. Tænde og genstarte din Mac straks derefter trykke på Kommando+R eller en anden macOS Recovery-tasten på dit tastatur.

Image from iOS (3)

2. Vælg Terminal fra testmenu fra menulinjen.

Image from iOS (2)

3. Skriv følgende kommando i Terminalen): nvram-boot-args=”cwae=2″

Image from iOS (1)

4. Tryk på retur, derefter type: nvram SMTDisable=%01

Image from iOS

5. Fra Apple menuen, skal du trykke på Genstart.

Forfatter Bio

Phillip Tracy

Phillip Tracy,
Phillip Tracy er en ledende forfatter på Tom ‘ s Guide og Laptop Mag, hvor han gennemgår bærbare computere og dækker de seneste nyheder inden for industrien. Efter sin eksamen med en grad i journalistik fra University of Texas i Austin, Phillip blev en tech-journalist på Daily Dot. Der, han skrev anmeldelser for en række gadgets og dækket alt fra social media trends for cybersikkerhed. Forud for at, han skrev til RCR Trådløse Nyheder og NewBay Medier. Når han ikke fifle med enheder, du kan finde Phillip spiller video spil, læse, lytte til indie musik eller ser fodbold.
Phillip Tracy,